- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Seninde aynı şekilde devam ediyor mu bi azalma var mıçok zor bilirim
Insallh canimya insallah oyledir umudum o insallh tez vakitte evladimizi kucagimiza aliriz insallahCanım benim de kist çıktı gebelikle birlikte oluşan bir kistmis bebeği beslemek için oluşuyormuş belki senin de öyledir
Inşallah canım benimInsallh canimya insallah oyledir umudum o insallh tez vakitte evladimizi kucagimiza aliriz insallah
Seninde aynı şekilde devam ediyor mu bi azalma var mı
Geçmiş olsun canımcanım birkaç gündür baya kötüydüm annemde kaldım giremedim internete. ben günden güne daha kötü oluyorum sanki anlamadım ishal ve bel ağrısıda eklendi
Kizlar alt karin agrinda iki tarfafli agri oldu aniden oda kalkinca normalmi
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım, 5+2 deyim, inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Insalllah canim keseyi gordunmu canimmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım, 5+2 deyim, inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Geçmiş olsun canıminşallah az bi zaman kalmıştır iyi olmamıza gerçekten çok zor
Kizlar cok sukur bende bugun kendi doktorumun yaninda keseyi gordum 6 haftalik dedi ama ayima gore 5 haftalik gorunuyor sorun degil yeterki bebegim saglikli olsun iki hafta snra kalp atisi icin cagirdi
Aynen tadını çıkarıcak durumda değiliz henüz sabahtan beri kusmaktan mafoldumhamileliğin tadını çıkar derler bide nereye çıkarıyorum hep hastayım :/ bir de suratımı bisürü sivilce bastı iğne iğne batıyor sende var mı
Gözün aydın canımKizlar cok sukur bende bugun kendi doktorumun yaninda keseyi gordum 6 haftalik dedi ama ayima gore 5 haftalik gorunuyor sorun degil yeterki bebegim saglikli olsun iki hafta snra kalp atisi icin cagirdi
Gözün aydın canımNe güzel çok şükür canım ,bende bugün gördüm keseyi 10 gün sonra da nasip olursa kalp atışını duyacağız 5+2 deyim ben
Aynen tadını çıkarıcak durumda değiliz henüz sabahtan beri kusmaktan mafoldumbende de var canım yüzüme dokunmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?