Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Canım benim de kist çıktı gebelikle birlikte oluşan bir kistmis bebeği beslemek için oluşuyormuş belki senin de öyledir
Insallh canimya insallah oyledir umudum o insallh tez vakitte evladimizi kucagimiza aliriz insallah

Kizlar alt karin agrinda iki tarfafli agri oldu aniden oda kalkinca normalmi

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam ,5+1 deyim bugün kaynamış mısır yedim karnım da gaz sancısı gibi ağrı oldu hala da devam ediyor şiddeti azalsa da bu durum daridanmi? Bebisten mi? Bu arada şimdiye kadar sadece kasiklarimda batma olurdu o da çok azaldı

Kizlar cok sukur bende bugun kendi doktorumun yaninda keseyi gordum 6 haftalik dedi ama ayima gore 5 haftalik gorunuyor sorun degil yeterki bebegim saglikli olsun iki hafta snra kalp atisi icin cagirdi

Kizlar cok sukur bende bugun kendi doktorumun yaninda keseyi gordum 6 haftalik dedi ama ayima gore 5 haftalik gorunuyor sorun degil yeterki bebegim saglikli olsun iki hafta snra kalp atisi icin cagirdi

Ne güzel çok şükür canım ,bende bugün gördüm keseyi 10 gün sonra da nasip olursa kalp atışını duyacağız 5+2 deyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…