- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Amin canım hepimizinçok çok zor Allah yardımcın olsunsırtıma kadar indi zaten sivilce ne yapacağımı şaşırdım
Amin canım hepimizinhormonlar vücudumuzu ele geçirdiği için ne ararsan var ama bu bulantı ve kusmanın yanında sivilceyi görmüyorum desem yalan olmaz
Gözün aydın canım
hamileliğin tadını çıkar derler bide nereye çıkarıyorum hep hastayım :/ bir de suratımı bisürü sivilce bastı iğne iğne batıyor sende var mı
Hic gecmicekmis gibi hissediyorumoyy oyygeçse bari
Amanın sivilce de cikiyormu
Hic gecmicekmis gibi hissediyorumKustuktan sonra da kasıklarımda ağrı oluyor sende de oluyor mu
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyor bugün cok fazla kustum bişey olucak diye korkuyorumçok ağrım olmuyo kasıklarımda ama belim ve midem ağrıyor
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyor bugün cok fazla kustum bişey olucak diye korkuyorum
Dün kontrolüm vardı doktorum herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi kendisi de hamileyken günde 20 kere kusarmıs torbasız dışarı adım atamazdım eşimin cepleri hep doluydu dedi. Kendini aç bırakmadıgın sürece bi sıkıntı yok serum bi çözüm değil dedi. Bende yemek için çabalıyorum ama çok zorlanıyorumdoktora git bence fazlası da iyi değil değil çünkü
benim 8. haftadan beri sırtıma kadar indi çıban gibi bir de
Gozun aydin canim insallh kalp atislarini duyariz bende 5.2de duydum kendi doktorumda 6 haftalikta gordu insallh saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallh hepimizinNe güzel çok şükür canım ,bende bugün gördüm keseyi 10 gün sonra da nasip olursa kalp atışını duyacağız 5+2 deyim ben
Sagol canim insallh kalp atisinida duyariz yavrumuzuda gorduk cok sukur kucagimiza almakda nasip olur insallahGözün aydın canım
Gozun aydin canim insallh kalp atislarini duyariz bende 5.2de duydum kendi doktorumda 6 haftalikta gordu insallh saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallh hepimizin
Hormonlar cosuyor ondan oluyordur ,doktora soyledinmi prki? Benim doktor bişey söylemedi bununla ilgili korktum ya
Dün kontrolüm vardı doktorum herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi kendisi de hamileyken günde 20 kere kusarmıs torbasız dışarı adım atamazdım eşimin cepleri hep doluydu dedi. Kendini aç bırakmadıgın sürece bi sıkıntı yok serum bi çözüm değil dedi. Bende yemek için çabalıyorum ama çok zorlanıyorum
ctesi gidicem tekrar kontrole ama doktorum genelde kimyasal şeyleri tamamen yasaklıyor tavuğu bile yasakladı köy tavuğu bulursan ye dedi :) sivilce konusunda da doğal yöntemleri söyleyecektir şimdilik hacı şakir yeşil sabunuyla sabah akşam yıkıyorum yüzümü fazla sebum salgılanmasından sivilce oluşuyormuş
Geçmiş olsun canım sivilce acisini bilirim bende ergenlikte değilde 24 yaşımda tüm yüzümü ve sırtımı kaplayan bir dönemden geçtim ,geçmiyor üstüne açıyordu çok tedaviyle bitti şükür
Bende 1 kilo vermisim bu gidişle daha çok veririm artık hiç kesilmeyen nefes aldırmayan bulantım var yatsam olmuyor kalksam olmuyor napcagımı şaşırdım. Benimde bünyem cok zayıf dirençli değilim. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zorkolaydı sanki ya aç bırakma demek :/ midesi bulanan insan nasıl yiyebilir ki benim iştah da 0 evet zorluyorum ama yemek saatleri zulum gibi zaten 2 kilo aldım derken 1 kilo geri verdim bünyemde zayıf korkuyorum şuan 46 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?