Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Kızlar bu bulanti- kusma gebeligin olmazlarından mi? Bende henüz bişey yok acaba haftam mı erken ? Sizde ne zaman başladı
Canım belli olmaz o benim oğlumda bulantı olmadı bir kez kustum ama bunda 6. Haftanin sonunda basladi halada devam

işimiz çok zor yarın kontrole gidicem dua edin benim için

Kızlar bu bulanti- kusma gebeligin olmazlarından mi? Bende henüz bişey yok acaba haftam mı erken ? Sizde ne zaman başladı

herkeste olmuyor canım benim inşallah olmaz sende de çok zor çünkü mide bulantım var benim onun yanında ağzımda acı tat mide yanması ekşimesi hepsi var şuanda bir de akşamları midem şişiyor çok rahatsız oluyorum

O korku bende de var canım ama zaten bizim yediklerimizden beslenmiyolar suan depodan alıyolar ihtiyaçlarını. Bizim hasta olmamamız icin yememiz gerekiyor ama bunu kusarken başarmak çok zor

plesenta ne zaman oluşuyor ki 9+6 bugün benim bende bu beslenme olayını merak ediyordum ne zaman bebek bizden beslenmeye başlıyor?

plesenta ne zaman oluşuyor ki 9+6 bugün benim bende bu beslenme olayını merak ediyordum ne zaman bebek bizden beslenmeye başlıyor?
Tam olarak onu bende bilmiyorum canım salı günü doktor randevum vardı 6+6 olduğumu söyledi bebegin yanında ufacık gözüken bisey vardı buda plesanta yavaş yavaş oluşuyor dedi

Kızlar ben bugun yine acillik oldum kusmaktan mafolmus durumdayım. Doktorum premesis verdi içeriğine az önce baktım folik asitte var. Ayrıca folik aside devam etmeme gerek var mı acaba ?

Kızlar bebeğin kalp atışını ne zaman duydunuz kesenin içine nezaman girmişti 5+5 iken kese gördük ama bebek yoktu içinde pazartesi gel bebeği de görürüz dedi doktor ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…