- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Canım belli olmaz o benim oğlumda bulantı olmadı bir kez kustum ama bunda 6. Haftanin sonunda basladi halada devamKızlar bu bulanti- kusma gebeligin olmazlarından mi? Bende henüz bişey yok acaba haftam mı erken ? Sizde ne zaman başladı
Bende 1 kilo vermisim bu gidişle daha çok veririm artık hiç kesilmeyen nefes aldırmayan bulantım var yatsam olmuyor kalksam olmuyor napcagımı şaşırdım. Benimde bünyem cok zayıf dirençli değilim. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor
Kızlar bu bulanti- kusma gebeligin olmazlarından mi? Bende henüz bişey yok acaba haftam mı erken ? Sizde ne zaman başladı
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Bebegin iyidir merak etme bizim bu kadar bulantı ve kusma yaşama sebebimiz onların gelişmesiişimiz çok zor yarın kontrole gidicem dua edin benim için
Çok şanslısın umarım hiç olmaz. Benim 5.haftamda başladı 7.haftaya girdim gireli aralıksız çıkarıyorum gün geçtikçe artıyorKızlar bu bulanti- kusma gebeligin olmazlarından mi? Bende henüz bişey yok acaba haftam mı erken ? Sizde ne zaman başladı
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Bebegin iyidir merak etme bizim bu kadar bulantı ve kusma yaşama sebebimiz onların gelişmesi
O korku bende de var canım ama zaten bizim yediklerimizden beslenmiyolar suan depodan alıyolar ihtiyaçlarını. Bizim hasta olmamamız icin yememiz gerekiyor ama bunu kusarken başarmak çok zorbeslenemediğim için çok korkuyorum
O korku bende de var canım ama zaten bizim yediklerimizden beslenmiyolar suan depodan alıyolar ihtiyaçlarını. Bizim hasta olmamamız icin yememiz gerekiyor ama bunu kusarken başarmak çok zor
Tam olarak onu bende bilmiyorum canım salı günü doktor randevum vardı 6+6 olduğumu söyledi bebegin yanında ufacık gözüken bisey vardı buda plesanta yavaş yavaş oluşuyor dediplesenta ne zaman oluşuyor ki 9+6 bugün benim bende bu beslenme olayını merak ediyordum ne zaman bebek bizden beslenmeye başlıyor?
herkeste olmuyor canım benim inşallah olmaz sende de çok zor çünkü mide bulantım var benim onun yanında ağzımda acı tat mide yanması ekşimesi hepsi var şuanda bir de akşamları midem şişiyor çok rahatsız oluyorum
Çok şanslısın umarım hiç olmaz. Benim 5.haftamda başladı 7.haftaya girdim gireli aralıksız çıkarıyorum gün geçtikçe artıyor
Bende de ileri derecede gastrit var perişan oldum. Gece gündüz hiç farketmiyor. Nasıl dayanıcam hic bilmiyorumBende sabah bulantilari değil de bazen gece bulanıyor ters yani
Gastrit ve ülser var bende de birkaç ay önce ilaç tedavisine başlamıştım şimdi mecbur bıraktım gastro doktoruna gitmedim.ama daha hamileyim ilacı kestim diyeBende de ileri derecede gastrit var perişan oldum. Gece gündüz hiç farketmiyor. Nasıl dayanıcam hic bilmiyorum
İlaçları birden kesmekte iyi gelmiyor doktorunla görüş mutlakaGastrit ve ülser var bende de birkaç ay önce ilaç tedavisine başlamıştım şimdi mecbur bıraktım gastro doktoruna gitmedim.ama daha hamileyim ilacı kestim diye
İlaçları birden kesmekte iyi gelmiyor doktorunla görüş mutlaka
Benim randevum 6+6 iken denk gelmişti o gün bebeği de kalp atışını da gördük canımKızlar bebeğin kalp atışını ne zaman duydunuz kesenin içine nezaman girmişti 5+5 iken kese gördük ama bebek yoktu içinde pazartesi gel bebeği de görürüz dedi doktor ins
Ne kadar.gec gidersek.iyi ozmn 6+3 olacaktı ozmn ozmn perşembe gitmekte.fyda var inş bende duyarmmmmBenim randevum 6+6 iken denk gelmişti o gün bebeği de kalp atışını da gördük canım
Benim son adetim 14 Mayıs ovülüasyon günüm 26-27 Mayıs'tan birisi . Yarın takvime göre tam 6+0 oluyor duyar mıyız acaba randevum varBenim randevum 6+6 iken denk gelmişti o gün bebeği de kalp atışını da gördük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?