- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Evet tekrar tekrar gitmek zorunda kalmazsın en azından. İnşallah duyarsın güzel haberleri alırsınNe kadar.gec gidersek.iyi ozmn 6+3 olacaktı ozmn ozmn perşembe gitmekte.fyda var inş bende duyarmmmm
İnşallah duyarsınız herkesin aynı olmuyor benim doktorum bilerek randevuyu ileri tarihe vermişti çok şükür gördükBenim son adetim 14 Mayıs ovülüasyon günüm 26-27 Mayıs'tan birisi . Yarın takvime göre tam 6+0 oluyor duyar mıyız acaba randevum var
Canım nasılsın. Gittin mi kontrole nasıl geçtiişimiz çok zor yarın kontrole gidicem dua edin benim için
Canım nasılsın. Gittin mi kontrole nasıl geçti
Duyarsınız ben 6+2 de duydum çok şükür keseyi 5+2 de gördüm karindan kalp atışı için karından görünmedi vajinal muayene ile duyduk şükür şu an 7+6 haftaligim.Grupta yorumlara baktım da bulantı kusma epey yaşayan var ben de yok cok şükür ya da kaçıncı hafta başlar ilk hamileliğim buSelam kızlar nasıl gidiyor hamilelikler umarım sorun yoktur kimsedebiz bugün 6+1 olduk,doktor değişikliği yaptım normalde eski doktorum cuma günü kalp altısı icin randevu vermişti yani 6+5 te ama ben 6+3 te başka bir doktora randevu bulabildim,bu günlerde kalp atışını duyan oldumu
Ben de bugün gittim sata göre 6+0 bugün ultrasona göre 5+5 ölçtü 2 hafta dedi kalp atışı için hatta sen 3 hafta sonra gel garanti olsun dediSelam kızlar nasıl gidiyor hamilelikler umarım sorun yoktur kimsedebiz bugün 6+1 olduk,doktor değişikliği yaptım normalde eski doktorum cuma günü kalp altısı icin randevu vermişti yani 6+5 te ama ben 6+3 te başka bir doktora randevu bulabildim,bu günlerde kalp atışını duyan oldumu
Çok sevindim canım iyi olmasına insallah test sonucunda guzel çıkar. Aynen bende de var demek ki o yüzden bu kadar yoğun yaşıyoruz iki gündür serumla idare ediyorumgittim canım gittiğimde sat a göre 10+0 dı ultrasonda 9+6 göründü 3.03 cm olmuş herşey yolunda dedi çok şükür 6 temmuzda ikili test için çağırdı. mide yanmasını ekşimesini acı tat olayını sordum bende önceden de reflü ve gastrit olduğu için 9 ay çekebilirsin dedi gaviscon verdi birteklaktoz alerjimde oluşmuş 14. hafta da tüketemezsem vitaminle destekleyecek
Ne güzel çok şanslısın umarım hiç olmaz. Ben 5.haftamdan beri yaşıyorum 7.haftaya girdigimden beri ne yesem çıkarıyorum günde 10 kezden fazla kusuyorum iki gündür serumla idare ediyorum. Çok zorDuyarsınız ben 6+2 de duydum çok şükür keseyi 5+2 de gördüm karindan kalp atışı için karından görünmedi vajinal muayene ile duyduk şükür şu an 7+6 haftaligim.Grupta yorumlara baktım da bulantı kusma epey yaşayan var ben de yok cok şükür ya da kaçıncı hafta başlar ilk hamileliğim bu
Geçmiş olsun bulantı bilekligi vs denedin mi hiç bi umut iyi gelir belki. Inşallah olmazNe güzel çok şanslısın umarım hiç olmaz. Ben 5.haftamdan beri yaşıyorum 7.haftaya girdigimden beri ne yesem çıkarıyorum günde 10 kezden fazla kusuyorum iki gündür serumla idare ediyorum. Çok zor
Duyarsınız ben 6+2 de duydum çok şükür keseyi 5+2 de gördüm karindan kalp atışı için karından görünmedi vajinal muayene ile duyduk şükür şu an 7+6 haftaligim.Grupta yorumlara baktım da bulantı kusma epey yaşayan var ben de yok cok şükür ya da kaçıncı hafta başlar ilk hamileliğim bu
Sağol aldık denedim ama kolumdayken bile kaç kere kustum bi faydası yok bilekliginGeçmiş olsun bulantı bilekligi vs denedin mi hiç bi umut iyi gelir belki. Inşallah olmaz
Kizlar bende sabahlari gozumu acar acmaz kusuyorum oglen 3 kadar suruyor 3 ten snra bazi gunler suruyor halsizlik cok var sabahlari sizde byle oluyormusunuz
Sabah boş mideyle uyandığımız için kusuyoruz canım yatagının yanına atıştırmalık biseyler koy biraz yiyip öyle kalkmayı dene. Gerçi bende bu bile fayda etmedi onu da çıkarıyorum ama safra kusmak insanı çok daha kötü yapıyor. Halsizlik sürekli var kafamı kaldıramıyorumKizlar bende sabahlari gozumu acar acmaz kusuyorum oglen 3 kadar suruyor 3 ten snra bazi gunler suruyor halsizlik cok var sabahlari sizde byle oluyormusunuz
7.haftama girdim bugun insallh bosver kanmayi saglikli olsun yavrumuzda insallh yeterdir yerlesme kanamasi kisiye gore degisiyor bazen sari bile olabiliyormus oyuzden dert etme hamileleigin tadini cikar bende 8.haftamda cagirdi doktorum kalp atisi icin insallh duyarim dua edin kizlar guzel haberler alirim insallhKaçıncı haftadasin canım ,bende daha hicbisey yok ne bulantı ne kusma ne yerleşme kanaması oldu ne de lekelenme kanama olmaması iyi mi kötümü bilemedim
Aynen bende sabah basimin ucuna biseyler koydum ama fayda etmedi sabalari bazen 6da 7de mide bulantisindan kalkiyorum sabh erkenden kustuktan snra kahvalti yaptiktan snrada kusuyorum oyuzden 1de kahvaltimi yapiyorum zorluyorum kendimi yemem icin bende sabahlari afedersin sari su atiyorum bebeislerimiz sag salim kucagimiza alalim insallh etk derdimiz bu olsun insallhSabah boş mideyle uyandığımız için kusuyoruz canım yatagının yanına atıştırmalık biseyler koy biraz yiyip öyle kalkmayı dene. Gerçi bende bu bile fayda etmedi onu da çıkarıyorum ama safra kusmak insanı çok daha kötü yapıyor. Halsizlik sürekli var kafamı kaldıramıyorum
Mide bulantısı uyutmuyor malesefAynen bende sabah basimin ucuna biseyler koydum ama fayda etmedi sabalari bazen 6da 7de mide bulantisindan kalkiyorum sabh erkenden kustuktan snra kahvalti yaptiktan snrada kusuyorum oyuzden 1de kahvaltimi yapiyorum zorluyorum kendimi yemem icin bende sabahlari afedersin sari su atiyorum bebeislerimiz sag salim kucagimiza alalim insallh etk derdimiz bu olsun insallh
Çok sevindim canım iyi olmasına insallah test sonucunda guzel çıkar. Aynen bende de var demek ki o yüzden bu kadar yoğun yaşıyoruz iki gündür serumla idare ediyorumben gaviscon da kullanamıyorum tadı beni çok kötü yapıyor inşallah sen kullanabilirsin
Kaçıncı haftadasin canım ,bende daha hicbisey yok ne bulantı ne kusma ne yerleşme kanaması oldu ne de lekelenme kanama olmaması iyi mi kötümü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?