- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Dramamine ilacına başladım onu icmezsem hastanelik oluyorum biraz faydasını gördüm o kadar çok kusmuyorum en azından. İnşallah daha kısa sürede toparlarz canımyok gaviscon bana göre değildayanıcaz 12-14 hafta. daha iyi misin peki
7.haftama girdim bugun insallh bosver kanmayi saglikli olsun yavrumuzda insallh yeterdir yerlesme kanamasi kisiye gore degisiyor bazen sari bile olabiliyormus oyuzden dert etme hamileleigin tadini cikar bende 8.haftamda cagirdi doktorum kalp atisi icin insallh duyarim dua edin kizlar guzel haberler alirim insallh
Evet öyleymiş :)yerleşme kanaması bende de olmadı herkes de olmuyor zaten :)
Dramamine ilacına başladım onu icmezsem hastanelik oluyorum biraz faydasını gördüm o kadar çok kusmuyorum en azından. İnşallah daha kısa sürede toparlarz canım
Adina cok sevindim canim bende insallh haftaya duyarim insallh dua edin banada kizlarMerhaba kızlar ,doktordan geliyorum şuan herşey yolunda çok şükür,kalp atışını duyamadık ama minij kalbini gördük pıt pıt atıyordu ya çok değişik bir duyguymus ,önümüzdeki haftaya randevu verdi doktorum o zaman çok rahat duyarız dedi
Öyle yapmaya çalışıyorum meyve yiyorum ama o bile ağır geliyor. Sen nasılsın canım bebek büyüdükçe artıyor sanki bulantı halsizlikinşallah canımsen dikkat et yine de kendine mideni daha çok bulandıracak şeyleri zorlama yemek için
Gözün aydın canım kalp atışını da bikaç saniye dinletiyor zaten ama o bile yetiyor insanaMerhaba kızlar ,doktordan geliyorum şuan herşey yolunda çok şükür,kalp atışını duyamadık ama minij kalbini gördük pıt pıt atıyordu ya çok değişik bir duyguymus ,önümüzdeki haftaya randevu verdi doktorum o zaman çok rahat duyarız dedi
Ne kadarlık oldun canım duyarsın merak etme Allah nasip etsin inşallah sanadaAdina cok sevindim canim bende insallh haftaya duyarim insallh dua edin banada kizlar
Sagolasin canim ,olsun yeter bana duyayım yeterkiGözün aydın canım kalp atışını da bikaç saniye dinletiyor zaten ama o bile yetiyor insana
Adina cok sevindim canim bende insallh haftaya duyarim insallh dua edin banada kizlar
Gözün aydın darısı bekleyenlerin başınaMerhaba kızlar ,doktordan geliyorum şuan herşey yolunda çok şükür,kalp atışını duyamadık ama minij kalbini gördük pıt pıt atıyordu ya çok değişik bir duyguymus ,önümüzdeki haftaya randevu verdi doktorum o zaman çok rahat duyarız dedi
Dun 7 haftalik olduk canim 5 haftalikken gittim 6 haftalik dedi iki hafta snra kalp atisi icin gel dedi haftaya carsamba rabim nasip etsin insallh duyarim sen kac haftalik oldun canimNe kadarlık oldun canım duyarsın merak etme Allah nasip etsin inşallah sanadabambaşka bir duygu
Insallh canim insallh 4 gozle bekliyorum duymayiSağolasın peri,duyarsınız icini ferah tut
Amin amin canım inşallah ,sende durumlar neGözün aydın darısı bekleyenlerin başına
bu pazartesi doktora gittim keseyi ve yolk sacı gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışına gideceğim:)Amin amin canım inşallah ,sende durumlar ne
Büyüyor bebislerimiz maşallahDun 7 haftalik olduk canim 5 haftalikken gittim 6 haftalik dedi iki hafta snra kalp atisi icin gel dedi haftaya carsamba rabim nasip etsin insallh duyarim sen kac haftalik oldun canim
Öyle yapmaya çalışıyorum meyve yiyorum ama o bile ağır geliyor. Sen nasılsın canım bebek büyüdükçe artıyor sanki bulantı halsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?