Mayıs ayında hamile kalanlar:)

İnşallah alırsın canım ,ne bileyim sanki hamile olduğumu öyle anlicakmisim gibi

Kizlar artik bu sabah kusmalarina care bulalimya sabah 6da uyanmisim hemen kusmayaya oglene kadar devam etti su icsem bile kusuyorum yemeye zorluyorum ama olmuyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah

Merhaba kızlar ,doktordan geliyorum şuan herşey yolunda çok şükür,kalp atışını duyamadık ama minij kalbini gördük pıt pıt atıyordu ya çok değişik bir duyguymus ,önümüzdeki haftaya randevu verdi doktorum o zaman çok rahat duyarız dedi

Adina cok sevindim canim bende insallh haftaya duyarim insallh dua edin banada kizlar

Gözün aydın canım kalp atışını da bikaç saniye dinletiyor zaten ama o bile yetiyor insana

Gözün aydın darısı bekleyenlerin başına

Ne kadarlık oldun canım duyarsın merak etme Allah nasip etsin inşallah sanada bambaşka bir duygu
Dun 7 haftalik olduk canim 5 haftalikken gittim 6 haftalik dedi iki hafta snra kalp atisi icin gel dedi haftaya carsamba rabim nasip etsin insallh duyarim sen kac haftalik oldun canim

Dun 7 haftalik olduk canim 5 haftalikken gittim 6 haftalik dedi iki hafta snra kalp atisi icin gel dedi haftaya carsamba rabim nasip etsin insallh duyarim sen kac haftalik oldun canim
Büyüyor bebislerimiz maşallah ilk gittiğim doktora göre bugün 8+1 ama dün baska doktora gittim ultrasondaki ölçüm 8+4 çıktı yani bugün 8+5 bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…