- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Bebislerimiz iyi olsun insallh saglikli bir sekilde kucagimiza allalim insallh yeterdirBüyüyor bebislerimiz maşallahilk gittiğim doktora göre bugün 8+1 ama dün baska doktora gittim ultrasondaki ölçüm 8+4 çıktı yani bugün 8+5 bende anlamadım
Aynen canım geçmek bilmiyor malesefbulantı yanında diğer mide sorunlarımda çok zorluyor beni acı tat hala geçmedi dua ediyorum geçsin artık diye
Amin canım inşallahBebislerimiz iyi olsun insallh saglikli bir sekilde kucagimiza allalim insallh yeterdir
Aynen canım geçmek bilmiyor malesefBiran önce kurtulsak artık şu sıkıntılardan hamileligin keyfini çıkarmak istiyorum
İnşallah geçer 3.ay bittiginde rahatlarsın diyor herkes ama böyle gecmicekmis gibi geliyorhaftaya cuma ikili test için gidicem 3. ayımda 7sinde bitiyor umudum artık geçmesi
bu pazartesi doktora gittim keseyi ve yolk sacı gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışına gideceğim:)
Bulantı halsizlik Uyku hepsi de mevcut:))))
Evdeki bütün hücreler kokuyorHadi gözün aydın çok şükürbende sadece uyku ve halsizlik var hala
Merhaba canım bende aynı durumdayım yemek yapmayı geçtim mutfağa bile giremiyorum bütün kokuları alıyorum delircem artıkEvdeki bütün hücreler kokuyor
İnşallah geçer 3.ay bittiginde rahatlarsın diyor herkes ama böyle gecmicekmis gibi geliyorsenin az kalmış en azından biraz daha sabret
Aynen aynen :/ kendi tenim bile kötü kokuyorMerhaba canım bende aynı durumdayım yemek yapmayı geçtim mutfağa bile giremiyorum bütün kokuları alıyorum delircem artık
Doktor öyle dese de sen gecicegine inan canım çünkü psikolojik olarakta cok etkileniyoruz. En azından bu kadar yoğun yaşamıcaz daha katlanabilir bi hal alıcak merak etmeinşallah geçer canım mide bulantısı hariç diğerlerini 9 ay çekebileceğimi söyledi doktor bakalım
Doktor öyle dese de sen gecicegine inan canım çünkü psikolojik olarakta cok etkileniyoruz. En azından bu kadar yoğun yaşamıcaz daha katlanabilir bi hal alıcak merak etme
YaaaEvdeki bütün hücreler kokuyor
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. Vajinal ultrasondan korkma ben 2 kere yaptırdım ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bebeği ve kalp atışını 6+6da karından gördüm sende görürsün büyük ihtimalle.Slm kızlar!
Ben de mayıs hamilelerindenim.Bchg en son 730 su ve doktora bir kez gittim.
Şu an6+3 teyim. Perşembe kontrol var.7+0 oluyorum tam.Vajinal bakar diye çok korkuyorum.Bu durumda karından gözükür mü ve kalp atışı duyulur mu?Bu arada daha keseyi bile görmedik.
Merhaba bende mayıs hamilesiyim 6 haftalık belli oldu 2 gün sonra 7 nci haftaya gireceğim inanılmaz bir mutlulukGunaydin kizlar.kac haftalik hamilesiniz ve keseniz ne zaman gorundu.ben 4+3 oldum bugun.pazartesi gunu ilk kontrole gittim ve kesem gorundu cok sukur.allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah :)
Hayırlı olsun kalp atışı duyulur benim 5+2 de karından keseyi gördük 6+2 de kalp atışı için gittim karından duyulmadi vajinal baktı duyuldu şükür.Ama korkacak hicbir sey yok gerçekten içiniz rahat olsun hicbir hiçbir şey olmuyor saniyelik bir durumSlm kızlar!
Ben de mayıs hamilelerindenim.Bchg en son 730 su ve doktora bir kez gittim.
Şu an6+3 teyim. Perşembe kontrol var.7+0 oluyorum tam.Vajinal bakar diye çok korkuyorum.Bu durumda karından gözükür mü ve kalp atışı duyulur mu?Bu arada daha keseyi bile görmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?