Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Büyüyor bebislerimiz maşallah ilk gittiğim doktora göre bugün 8+1 ama dün baska doktora gittim ultrasondaki ölçüm 8+4 çıktı yani bugün 8+5 bende anlamadım
Bebislerimiz iyi olsun insallh saglikli bir sekilde kucagimiza allalim insallh yeterdir

selam arkadaşlar midem alttan ağrıyor. böyle bir şey yaşayan var mı bu kadar erken rahim mideyi yukarı iter mi

Slm kızlar!
Ben de mayıs hamilelerindenim.Bchg en son 730 su ve doktora bir kez gittim.
Şu an6+3 teyim. Perşembe kontrol var.7+0 oluyorum tam.Vajinal bakar diye çok korkuyorum.Bu durumda karından gözükür mü ve kalp atışı duyulur mu?Bu arada daha keseyi bile görmedik.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. Vajinal ultrasondan korkma ben 2 kere yaptırdım ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bebeği ve kalp atışını 6+6da karından gördüm sende görürsün büyük ihtimalle.

Gunaydin kizlar.kac haftalik hamilesiniz ve keseniz ne zaman gorundu.ben 4+3 oldum bugun.pazartesi gunu ilk kontrole gittim ve kesem gorundu cok sukur.allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah :)
Merhaba bende mayıs hamilesiyim 6 haftalık belli oldu 2 gün sonra 7 nci haftaya gireceğim inanılmaz bir mutluluk

Hayırlı olsun kalp atışı duyulur benim 5+2 de karından keseyi gördük 6+2 de kalp atışı için gittim karından duyulmadi vajinal baktı duyuldu şükür.Ama korkacak hicbir sey yok gerçekten içiniz rahat olsun hicbir hiçbir şey olmuyor saniyelik bir durum

kızlar umarım hamilelikler sorunsuz ve güzel geçiyordur. özel hastanede yapılan ikili test kaç güne çıkıyor bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…