Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Kızlar vajinal ultrasondan korkuyorsanız (ben de korkuyorum )idrarınızın olması gerek sıkışmanız gerek bakılıyor o şekilde göbişten

Kızlar vajinal ultrasondan korkuyorsanız (ben de korkuyorum )idrarınızın olması gerek sıkışmanız gerek bakılıyor o şekilde göbişten
BEN kalp atışı ve bebegi görmeye gittiğimde idrara sıkışık gel demişti karından baktı ama goremedi idrarı boşalt vajinal bakalım dedi ama korkulacak hicbir sey yokmus saniyelik bir durum.Bu arada keseyi karından görmüştü

Bazen olabiliyor demekki inşallah hepimiz mutlu oluruz

Kizlar kalp atisini duydum cok sukur doktorum guzel gelismis bebek dedi benden test istedi ense kalinligindan bahsetti ama tam anlamadim yapan varmi bu arada kizlar iki aylik dedi doktorum gobisimde az cikmis hastaneye biri geldi 4 aylik karni benimkinden azhic yok gibiydi karni ama 4 aylik bebislerimiz saglikli olsun insallh yeterdir

ikili testten bahsediyor canım ense kalınlığı ve anneden alınan kan ile kromozom bozukluğu için olasılık hesaplanıyor. bende cuma yaptırcam

Gözün aydın canım. Ikili testten bahsetmiş bende kontrole gittigimde ister büyük ihtimalle dr.

Gözün aydın canım. Ikili testten bahsetmiş bende kontrole gittigimde ister büyük ihtimalle dr.
Cok sukur canim insallah testlerimde iyi cikar hepimizin insallh yarin saglik ocagina gidecegim bende haber verip asilama yaptirmak icin sizler saglik ocagina kendinizi yazdirdinizmi

Cok sukur canim insallah testlerimde iyi cikar hepimizin insallh yarin saglik ocagina gidecegim bende haber verip asilama yaptirmak icin sizler saglik ocagina kendinizi yazdirdinizmi
İnşallah canım. Ben gidip yazdrmadm ama dün aradılar sistemde gozukuyormusum bikaç bilgi aldılar gerektikce arıcaklarını söylediler benim için iyi oldu. Sağlık ocağına gitmeye bile gücüm yok

İnşallah canım. Ben gidip yazdrmadm ama dün aradılar sistemde gozukuyormusum bikaç bilgi aldılar gerektikce arıcaklarını söylediler benim için iyi oldu. Sağlık ocağına gitmeye bile gücüm yok
Beni aramadilar hic sistemde gozukebiliyormuymus keske benide arasalarda sabah zaten midem bulaniyor oyuzden gidemedim biturlu

Beni aramadilar hic sistemde gozukebiliyormuymus keske benide arasalarda sabah zaten midem bulaniyor oyuzden gidemedim biturlu
Gittiğim hastane tarafından giriş yapılmış canım bende bilmiyorum ki sağlık ocağından arıyorum deyince şaşırdım zaten. Bende bulantı kusmadan serum yiyip duruyorum acile bile zor gidiyorum bu sekilde bi yere gitmek cok zor gerçekten

Sabahlari cay ictikten kahvalti yedikten snra iyi geliyor bu sefer aksam yemegine dogru kotu oluyorum aksam yemegi yiyemiyorum doner falan yiyebiliyorum bendeki durumlar simdilik byle bide cekirdekten tiksindim aklima geldikce daha cok midem bulaniyor istemedende aklima grliyor napcam bilmiyorum saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…