- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)Merhaba bende mayıs hamilesiyim 6 haftalık belli oldu 2 gün sonra 7 nci haftaya gireceğim inanılmaz bir mutluluk
Duyarsın inşallah canım hiç merak etme. Haber ver mutlakaKizlar 8+1 gunluk olduk insallh yarin hastaneye gidecegim kalp atisini bende duyarim insallh benim icin dua edin insallh duyarim guzel haberlerle gelirim size
Benim belirmeye başladı artık gören elini koyup seviyor zayıf olduğum için çabuk çıktı sanırımKizlar gobeginiz cikmaya basladimi
Serumlarla geçiyor malesef bi toparlayamadımkızlar umarım hamilelikler sorunsuz ve güzel geçiyordur. özel hastanede yapılan ikili test kaç güne çıkıyor bilgisi olan var mı?
BEN kalp atışı ve bebegi görmeye gittiğimde idrara sıkışık gel demişti karından baktı ama goremedi idrarı boşalt vajinal bakalım dedi ama korkulacak hicbir sey yokmus saniyelik bir durum.Bu arada keseyi karından görmüştüKızlar vajinal ultrasondan korkuyorsanız (ben de korkuyorum )idrarınızın olması gerek sıkışmanız gerek bakılıyor o şekilde göbişten
BEN kalp atışı ve bebegi görmeye gittiğimde idrara sıkışık gel demişti karından baktı ama goremedi idrarı boşalt vajinal bakalım dedi ama korkulacak hicbir sey yokmus saniyelik bir durum.Bu arada keseyi karından görmüştü
Serumlarla geçiyor malesef bi toparlayamadımsanırım bizde senden öğrenicez bu gidişle
Kizlar gobeginiz cikmaya basladimi
Kizlar kalp atisini duydum cok sukur doktorum guzel gelismis bebek dedi benden test istedi ense kalinligindan bahsetti ama tam anlamadim yapan varmi bu arada kizlar iki aylik dedi doktorum gobisimde az cikmis hastaneye biri geldi 4 aylik karni benimkinden azhic yok gibiydi karni ama 4 aylik bebislerimiz saglikli olsun insallh yeterdir
Geçmiş olsun canımcuma günü gideceğim ikili test için bugünde doktordaydım tsh değerim düşmüş çarpıntı kaşıntı halsizlik ve aşırı saç dökülmem var dahiliyeye yönlendirdi
Gözün aydın canım. Ikili testten bahsetmiş bende kontrole gittigimde ister büyük ihtimalle dr.Kizlar kalp atisini duydum cok sukur doktorum guzel gelismis bebek dedi benden test istedi ense kalinligindan bahsetti ama tam anlamadim yapan varmi bu arada kizlar iki aylik dedi doktorum gobisimde az cikmis hastaneye biri geldi 4 aylik karni benimkinden azhic yok gibiydi karni ama 4 aylik bebislerimiz saglikli olsun insallh yeterdir
Cok sukur canim insallah testlerimde iyi cikar hepimizin insallh yarin saglik ocagina gidecegim bende haber verip asilama yaptirmak icin sizler saglik ocagina kendinizi yazdirdinizmiGözün aydın canım. Ikili testten bahsetmiş bende kontrole gittigimde ister büyük ihtimalle dr.
İnşallah canım. Ben gidip yazdrmadm ama dün aradılar sistemde gozukuyormusum bikaç bilgi aldılar gerektikce arıcaklarını söylediler benim için iyi oldu. Sağlık ocağına gitmeye bile gücüm yokCok sukur canim insallah testlerimde iyi cikar hepimizin insallh yarin saglik ocagina gidecegim bende haber verip asilama yaptirmak icin sizler saglik ocagina kendinizi yazdirdinizmi
Beni aramadilar hic sistemde gozukebiliyormuymus keske benide arasalarda sabah zaten midem bulaniyor oyuzden gidemedim biturluİnşallah canım. Ben gidip yazdrmadm ama dün aradılar sistemde gozukuyormusum bikaç bilgi aldılar gerektikce arıcaklarını söylediler benim için iyi oldu. Sağlık ocağına gitmeye bile gücüm yok
Gittiğim hastane tarafından giriş yapılmış canım bende bilmiyorum ki sağlık ocağından arıyorum deyince şaşırdım zaten. Bende bulantı kusmadan serum yiyip duruyorum acile bile zor gidiyorum bu sekilde bi yere gitmek cok zor gerçektenBeni aramadilar hic sistemde gozukebiliyormuymus keske benide arasalarda sabah zaten midem bulaniyor oyuzden gidemedim biturlu
Sabahlari cay ictikten kahvalti yedikten snra iyi geliyor bu sefer aksam yemegine dogru kotu oluyorum aksam yemegi yiyemiyorum doner falan yiyebiliyorum bendeki durumlar simdilik byle bide cekirdekten tiksindim aklima geldikce daha cok midem bulaniyor istemedende aklima grliyor napcam bilmiyorum saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallahGittiğim hastane tarafından giriş yapılmış canım bende bilmiyorum ki sağlık ocağından arıyorum deyince şaşırdım zaten. Bende bulantı kusmadan serum yiyip duruyorum acile bile zor gidiyorum bu sekilde bi yere gitmek cok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?