Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Kizlar rabbim nasip ederse insallh dogum kişa denk geliyor patik yelek yapimina hangi ayda yapmaya baslayacaksiniz

canım dünden beri hastanedeyim kusma ishal ateş yatış verdiler. ikili testten sonra çıktım bugün 3 gün sonra çıkacakmış devlette 15 gün
Geçmiş olsun canım bende bütün gece hastanedeydim 2 tane serum takıldı. Serumda zofran olmasına rağmen bulantı yine kesilmedi eve gelince tekrar ilac ictim. Ne zaman düzelicez merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim bulantı sürekli var hic kesilmiyor onları da yiyebiliyosan şanslısın bana hersey ağır geliyor serum yemekten kollarım delik deşik oldu amin insallah

Çok geçmiş olsun ikili testin amacı ne acaba down sedromlu olup olmadığı ile mi ilgili benim de 23 unde olacak

evet canım kromozom bozukluğu olup olmadığı bakılıyor hatta fiyat bilgisi de vereyim ben özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 100 tl +75 tl ikili test için verdim 20 tl de kan uyuşmazlığı için indirekt coombs diye bir test var onun için verdim 3 gün içinde çıkıyor. devlet hastanesinde ücretsiz fakat 15 günü buluyor sonuçlar

Çok sevimdim canım ,bende Çarşamba duydum Cok şükür herşey yolunda 4 hafta sonra gel dedi ikili test için

Ben de özele gidiyorum bu ikili testte sadece kromozom bozukluğuna bakılıyorsa yaptırmak zorunlu olmaz sanırım çünkü Allah korusun öyle bir durumda aldırma ihtimalim olmaz o stresi yaşamak da hamilelikte zor olur .Bende de kan uyuşmazlığı var 5 aylıkken test yapalım dedi

tabiki size kalmış bende yaptırdım ama 3 gün bakalım nasıl geçecek

10+3 oldu kontrole 23 unde gideceğim
Oy masallh canim saglikli kucagimiza alalim insallah bende 9+3 benimde 3 hafta sonra kontrolum var ikili test bir hafta snra yapacagim devletteki doktor bana oyle soyledi kontrol montrol dinlemeyecegim galiba testimi yaptigim gibi solugu doktorun yaninda zaman hizli gecsin istiyorum ama gecmiyor

Amin amin inşallah canım. Ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum yaptıranların da yanlış sonuç yüzünden hamileliği hep stresle geçmiş ama sonuç tam tersi normal bir bebek .Allah korusun oyle çiksa bile anne karninda mudahale olmuyor Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Bilmiyorum cabim benim teste yanlis sonuclar ciksa sonucta aldirmayacagim ne gelirse rabbimdendir yavrumun kalbi atarken nasil kiyarim kendi doktoruma ne diyecegim kizmazmi bana acaba cekiniyorum onun yaninda hamile kaldim ama ne diyecegim ona gecen seferde dahiliyrye yonlendirdi inanki sabahlari okadar kotuyumki kafami kaldiramiyorum dun zar zor ikili test icin gittik kusa kusa gittim kusa kusa geldim ikili testte yokmus dahiliyeyede gidemedim bu seferde ikili test icin ne diyecegimi bilmiyorum

Geçmiş olsun sonuçta kişinin kendi kararı kendinizi zor durumdaymış gibi hissetmeyin gerek duyarsa ayrı tabi ama

10+5 oldum canım ama cok zor geciyor kusmaktan vucudumda hic su kalmamış hastaneden yeni çıktım ama yine kusmalar devam seninde zor geçiyor sanırım
Aynen canim her sabah kusuyorum bazen aksamlarida atiyor bulantim dun tartildim63 kilodan 57ye dusmusum ben byle kilom duserek bebek nasil beslenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…