- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Insallh canim hepimiz kucagimiza almak nasip olur insallhMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben de pazartesi günü prenatal test yaptırıcam sonuçlar 1 haftaya çıkar dediler ama şimdiden stresi başladı. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar.
Hayirli olsun kuzum saglikla alalim kucagimiza insallh hepimiz olmayanlarada rabbim nasip etsin insallh saglikli bir sekilde inssallahEvvvveeeeet o benimmm hayirlisiyla bekliyoruz kuzuyu. Daha minnak kuzum 3 haftalik. beta degerim 1226 progesteron 18. Dun ogrendim hamile oldugumu yarin tekrar doktora gidecegim sonuc gostermeye.
Rabbim sag salim dogurmak nasip etsin bizlere. Olmayanlara da cok cok amin
Ben sadece sabah degil gun boyu kusuyorum hatta gece bile uyanıyorum. Kilo kaybı bende de var birden 4 kilo verdim. Doktor o senin etinden kemiginden alcagını alıyor merak etme dedi. Onlar depodan besleniyor bizim kendimiz için yememiz lazım ama kusarken o mumkun olmuyor malesefAynen canim her sabah kusuyorum bazen aksamlarida atiyor bulantim dun tartildim63 kilodan 57ye dusmusum ben byle kilom duserek bebek nasil beslenecek
Saglikļi bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallh yeterdir afedersiniz her sabah balgam atiyorum istifra ederken acaba iyimiBen sadece sabah degil gun boyu kusuyorum hatta gece bile uyanıyorum. Kilo kaybı bende de var birden 4 kilo verdim. Doktor o senin etinden kemiginden alcagını alıyor merak etme dedi. Onlar depodan besleniyor bizim kendimiz için yememiz lazım ama kusarken o mumkun olmuyor malesef
Ben sadece sabah degil gun boyu kusuyorum hatta gece bile uyanıyorum. Kilo kaybı bende de var birden 4 kilo verdim. Doktor o senin etinden kemiginden alcagını alıyor merak etme dedi. Onlar depodan besleniyor bizim kendimiz için yememiz lazım ama kusarken o mumkun olmuyor malesef
O konuda hic bilgim yok canımSaglikļi bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallh yeterdir afedersiniz her sabah balgam atiyorum istifra ederken acaba iyimi
Decavit okuduğum kadarıyla herkeste bulantı yapmış canım doktoruna söyle degistirsin bu sekilde devam edemezsin zaten. Ben folik asiti bile icemiyorum o da kusmamı arttırıyor napcagımı sapıttım azalır diye beklerken cok kusmaya devam ediyorumbende bi an geçti zannetmiştim bugün tüm hızıyla geri döndü doktor folik asiti artık kullanmamamı onun yerine decavit ve gynoferon kullanmamı söyledi ama mahvoldum sabahtan beri tek lokma yiyemedim
Ben mutfaga girmeyi bırak önünden zor geçiyorum kiKizlar evde kendiniz tuzlu nohut yapin leblebi niyetine yiyin belki bastirir
Decavit okuduğum kadarıyla herkeste bulantı yapmış canım doktoruna söyle degistirsin bu sekilde devam edemezsin zaten. Ben folik asiti bile icemiyorum o da kusmamı arttırıyor napcagımı sapıttım azalır diye beklerken cok kusmaya devam ediyorum
tarif verir misinKizlar evde kendiniz tuzlu nohut yapin leblebi niyetine yiyin belki bastirir
Canim tavanin icine iki bardak nohut yok iki bardakta su ekle sonra iki yemek kasigi tuz ekle suyunu cektikce yumusayana kadar su ekle ilik su ekliyorum ben. yumusadiktan sonra suyunun cekmesini bekle suyunu cektikten sonra tuzlu leblebi sekline doner ondan sonra temiz bezin ustunden kabuklarindan arindir bana kabuklari fazla tuzlu geldigi icin oyle yapiyorum ama zaten kabugunda kendiliginden ayriliyor atistirmalik olarak iyi oluyor nohutun faydasi cok varmi tuketmek lazimmi bende o niyetle yiyorum rabbim saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza almamizi nasip etsin insallah hepimizin insallahtarif verir misin
ok zor canimya dun esimle piknige gittik afedersin kusa kusa gittim hava iyi gelir diye zorladim kendimi ama asiri iyi geldi tavuktan tiksinmistim hava oyle guzel actiki beni ogun cabim hersey istedi istedigim kadarda yiyebildim hafta sonu oyle yapin iyi geliyor bunyeye gore degisir ama bana iyi geldi bende evde buzdolabin kapisini acamiyorum ama mutfaga giriyorum bebislerimiz saglikli olsunda insallh yeterdir bizim ic8nBen mutfaga girmeyi bırak önünden zor geçiyorum kibişeyler yapabilmem imkansız
Kızlar birşey sorucam folik asiti kaçıncı haftada bırakmamaız lazım doktora sormayı unuttum. Bi keresinde laf arasında folik asiti 12. Haftaya kadar kullancaksın demişti sonrada hiç konuşmadık sizden bilgi almak istedim
Canim tavanin icine iki bardak nohut yok iki bardakta su ekle sonra iki yemek kasigi tuz ekle suyunu cektikce yumusayana kadar su ekle ilik su ekliyorum ben. yumusadiktan sonra suyunun cekmesini bekle suyunu cektikten sonra tuzlu leblebi sekline doner ondan sonra temiz bezin ustunden kabuklarindan arindir bana kabuklari fazla tuzlu geldigi icin oyle yapiyorum ama zaten kabugunda kendiliginden ayriliyor atistirmalik olarak iyi oluyor nohutun faydasi cok varmi tuketmek lazimmi bende o niyetle yiyorum rabbim saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza almamizi nasip etsin insallah hepimizin insallah
Bilmiyorum canım böyle devam edicek diye cok korkuyorum dün yine acillik oldum tansiyonum o kadar düşmüş ki ilk onunla ugrastılar vücudum dayanmıyor artıkdecavit mahvediyor gynoferon da deli gibi kabızlık yapıyor seninle ben böyle gidicez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?