Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Hava almak iyi geliyor arabaya bindiğimde kötü oluyorum eve gelene kadar zor dayanıyorum geldiğim gibi de kusuyorum ama ne olursa olsun zevkle yemek yiyemiyorum

Kızlar hamile kaldıgımz zamanı nasıl hesaplıyacagz yumurtlama gunu adete 15gun kala ise adet gunude hamileyseniz 15gunlukmu oluyor yoksa son adettenmi hesaplanpyor kafam karpstı

So
Kızlar hamile kaldıgımz zamanı nasıl hesaplıyacagz yumurtlama gunu adete 15gun kala ise adet gunude hamileyseniz 15gunlukmu oluyor yoksa son adettenmi hesaplanpyor kafam karpstı

Son adet tarihinin başlangıç gunune göre hesaplanıyor ama dr ultrason görüntüsüne göre size bir tarih veriyor benim mesela son adet tarihinden 1 hafta sonrasina göre hesapladi

23 unde kontrolüm var ikili test dedi dr ama kararsizim yaptirmakta siz yaptırdınız mı
Tanidiklarim yapmamis bende yapmayi dusunmuyorum 4lu test falan varya onlari yaparim ablanda hamile suan 9.ayinda ne ikili test ne 4 lu test hicbirini yaptirmadi bebegide saglikli cok sukur saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah

ben ikili testi özelde yaptırdım çünkü devlette 15 günde çıkan sonuç özelde 3 günde çıkıyor. muayane ücretim aylık 100 tl gittiğimde kontrole denk gelmişti ikili test için 75 tl indirekt coombs için 20 tl ödedim ayrıca indirect coombs kan uyuşmazlığı için enzimlere bakıyorlar ikili testten farklı

Ikili test için 150-200 civarı deniyordu özele mı gidiyorsunuz devlete mı?
İkili test için muayene dışında sadece 33 lira ödedik özele gidiyorum bende pahalı biliyodum bilmiyorum az olunca bende şaşırdım belki ultrasonda ense kalınlığıyla burunn kemiği normal olunca belki daha az bişi istemiştir bi bilgim yok yani

bugun kontrolum vardi cok sukur sıkıntı çıkmadi.ikili testi de yaptırdım ense kalınlığı 1.3mm imiş dr a sordum yaptıralım sonucu görürsün dedi .Bir de benim normalde bugn 11+6 hafta dr 13+1 dedi aklım karıştı sizler kontrole gittiğinizde hafta aynı mı değişiyor mu?

Nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin. Ikili testin sonucu çıktı mı inşallah güzel haberler almışsndr. Benimde bugün kontrolum var büyük ihtimalle ister doktor. Cinsiyeti belli oldu mu minigin

canım çok şükür iyi çıktı ikili test sonucu veeee kızımmm geliyor içimde yaramaz bir prenses var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…