- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Hava almak iyi geliyor arabaya bindiğimde kötü oluyorum eve gelene kadar zor dayanıyorum geldiğim gibi de kusuyorumC
ok zor canimya dun esimle piknige gittik afedersin kusa kusa gittim hava iyi gelir diye zorladim kendimi ama asiri iyi geldi tavuktan tiksinmistim hava oyle guzel actiki beni ogun cabim hersey istedi istedigim kadarda yiyebildim hafta sonu oyle yapin iyi geliyor bunyeye gore degisir ama bana iyi geldi bende evde buzdolabin kapisini acamiyorum ama mutfaga giriyorum bebislerimiz saglikli olsunda insallh yeterdir bizim ic8n
Bilmiyorum canım böyle devam edicek diye cok korkuyorum dün yine acillik oldum tansiyonum o kadar düşmüş ki ilk onunla ugrastılar vücudum dayanmıyor artıkAllah yardımcımız olsun
Son adet tarihinden hesaplanıyor cnmKızlar hamile kaldıgımz zamanı nasıl hesaplıyacagz yumurtlama gunu adete 15gun kala ise adet gunude hamileyseniz 15gunlukmu oluyor yoksa son adettenmi hesaplanpyor kafam karpstı
Kızlar hamile kaldıgımz zamanı nasıl hesaplıyacagz yumurtlama gunu adete 15gun kala ise adet gunude hamileyseniz 15gunlukmu oluyor yoksa son adettenmi hesaplanpyor kafam karpstı
23 unde kontrolüm var ikili test dedi dr ama kararsizim yaptirmakta siz yaptırdınız mıKizlar ikili test yaptirdinizmi
Pazartesi yaptırdım bende sonuçlar bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu bekliyorum ultrsonda normal çıktı çok şükür kan değerlerine bakıyolar bideKizlar ikili test yaptirdinizmi
Tanidiklarim yapmamis bende yapmayi dusunmuyorum 4lu test falan varya onlari yaparim ablanda hamile suan 9.ayinda ne ikili test ne 4 lu test hicbirini yaptirmadi bebegide saglikli cok sukur saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah23 unde kontrolüm var ikili test dedi dr ama kararsizim yaptirmakta siz yaptırdınız mı
Ne kadara yaptirdin canimPazartesi yaptırdım bende sonuçlar bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu bekliyorum ultrsonda normal çıktı çok şükür kan değerlerine bakıyolar bide
Zaten önce normal ultrason muayenesi yapıyolar muayene ücretin neyse o kan içinde ayrı 33 lira ödedikNe kadara yaptirdin canim
İkili test için muayene dışında sadece 33 lira ödedik özele gidiyorum bende pahalı biliyodum bilmiyorum az olunca bende şaşırdım belki ultrasonda ense kalınlığıyla burunn kemiği normal olunca belki daha az bişi istemiştir bi bilgim yok yaniIkili test için 150-200 civarı deniyordu özele mı gidiyorsunuz devlete mı?
Nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin. Ikili testin sonucu çıktı mı inşallah güzel haberler almışsndr. Benimde bugün kontrolum var büyük ihtimalle ister doktor. Cinsiyeti belli oldu mu minigintansiyon da zordikkat et yine de kendine
Bugün kontrolüm var canım büyük ihtimalle ister doktor. Sen yaptrdn mıKizlar ikili test yaptirdinizmi
Bugün kontrolüm var canım büyük ihtimalle ister doktor. Sen yaptrdn mı
Nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin. Ikili testin sonucu çıktı mı inşallah güzel haberler almışsndr. Benimde bugün kontrolum var büyük ihtimalle ister doktor. Cinsiyeti belli oldu mu minigin
Bugün kontrolüm var canım büyük ihtimalle ister doktor. Sen yaptrdn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?