Mayıs ayında hamile kalanlar:)

canım çok şükür iyi çıktı ikili test sonucu veeee kızımmm geliyor içimde yaramaz bir prenses var :)
Ooo masallah canim haftalari yavas yavas deviriyorsun allh saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah benimde insallah bende yar8n doktora gidecegim

Hayırlı olsun ense kalınlığı kaçtı bebeğinizin ?ve kaçıncı haftada cinsiyetini öğrendiniz

14+0 da öğrendim ben zaten doktorum 11. haftada kemik yapısına göre kız olabileceğini ama organını görmemiz lazım demişti :) benim ense kalınlığı 0,91 çıktı free beta hcg yüksek biraz 143 PEPP-A ise 4.05 çıktı zaten hepsi kombinasyon olarak hesaplanıp grafik çıkıyor risk orda düşük çıktı rabbimin izniyle :)

Çok şükür sevindim sizin adınıza ben de dün verdim kani ense kalınlığı 1.3 mm çıktı burun kemiği de iyi dedi dr bakalım haftaya çıkacak sonuç

çok çok teşekkür ederim Aminnnn inşallah :) hayırlı haberlerini bekliyorum seninde :)
Insallah canim benim bugun doktora gittim bir ay sonra bayramdan sonraki kontrolumde ogrenecegim insallh doktor bana kan ilaci ve balik yazgi yazdi birde bebegin esi asagidaymis tabi ileriki zamanlarda yukariya cikar dedi agir is yapma esinle iliskiye girme dedi zaten girmiyorum gebeligimden beri.insallh saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insalllah 2li testide yapmayacagimya rabbimd3n saglikli bir sekilde kucagima almayi diliyorum hepimizin insallh

2 li testi yaptırmadım kızlar ama çevremdeki herkes onu yaptır geri kalan testlerini yaptırmazsın diyor arada kaldım napsam sizce

bu arada sen naptın doktorda nasılmış minik sen nasılsın daha iyi misin
Kontrol güzel geçti ikili test istedi doktorum yarın arayıp sonucu ogrenicem inşallah benimde iyi çıkmıştır ben aynıym 2 günde bir hastanelik oluyorum serum yiyip duruyorum ne zaman gecicek bilmiyorum. Senin bitti mi artk

2 li testi yaptırmadım kızlar ama çevremdeki herkes onu yaptır geri kalan testlerini yaptırmazsın diyor arada kaldım napsam sizce
Bende 2li testi yaptrdm sırf aklımda kalmaması için. Diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum doktorumda diğer testlerden hic bahsetmedi bide ayrıntılı ultrasona girersin dedi o kadar. Sende içinden geleni yap

eskisi kadar yoğun değil ama geçmedi 16 haftaya giricem ağzım hala zehir test sonucun iyi çıkacak inş

aminnn inşallah tek dileğimiz sağlıklı olması zaten banada vitamin ve kan ilacı verdi

Insallah sonucu guzel cikar canim bebeginin ense kalınlığı ne kadar cikmisti peki benim de pazartesi cikacak sonuc bakalim

merhaba arkadaslar ben 9 haftalık hamıleyım yasım 39 olduğu ıcın tarama testı ıstedı doktor ama ben çok tedırgınım uyuyamıyorum aklımda hep bebeğin sağlıgı bu testı yaptıranlar yada benım gıbı ılerı yas gebelık yasayanlar varmı tarama testı yaptırdınızmı

Bende 10+5 haftalığım 37 yaşındayım pazartesi günü ikili tarama testi yaptıracağım rutin herkese yapılan test içini ferah tut bence korkulacak birşey yok

Yaptırmadım ben vazgeçtim günü geçti zaten ne olursa olsun yavruma bakıcam zaten ense kalınlıgı filan normaldi elleri ayakları beynin icine kadar herşeyini gösterdi bebegimin benim icim rahat yaptırmadım o yüzden

Ne kadardı ense kalınlığı acaba ben yaptirdim pzt sonucu ogrenecegim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…