- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
1.2 mi 1.3 mü ne cıktı doktor normal dedıNe kadardı ense kalınlığı acaba ben yaptirdim pzt sonucu ogrenecegim inşallah
Malesef bişey yiyip içmekle de geçmiyor o tat berbat bişeyeskisi kadar yoğun değil ama geçmedi 16 haftaya giricem ağzım hala zehirtest sonucun iyi çıkacak inş
Amin canım inşallah hepimizinInsallah sonucu guzel cikar canim bebeginin ense kalınlığı ne kadar cikmisti peki benim de pazartesi cikacak sonuc bakalim
Benimde iyi çıktı ama diğer testleri yaptırmıcagım için sadece bunu yaptırmak istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYaptırmadım ben vazgeçtim günü geçti zaten ne olursa olsun yavruma bakıcam zaten ense kalınlıgı filan normaldi elleri ayakları beynin icine kadar herşeyini gösterdi bebegimin benim icim rahat yaptırmadım o yüzden
Amin canım inşallahben testlerin yapılması taraftarıyım elbette kimseyi sorgulayamam tamamen kendi düşüncem test sonucu kötü çıkarsa hayatına son vereceğimizden mi hayır tabiki ama annenin her durumda kendini doğuma kadar geliştirmesi gerektiğine inanıyorum. rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli eline almayı nasip etsin
Malesef bişey yiyip içmekle de geçmiyor o tat berbat bişeyinşallah canım 2 gündür hastanenin sisteminde sıkıntı var sonuç pazartesiye kaldı ogrenemedim bi türlü
Benim de 1.3 çıktı normal dedi bana da insallah sonucu da güzel olurAmin canım inşallah hepimizinbebek çok hareketliydi ilk ölçüm aldığında 1 dedi daha sonra bi anını yakaladı 1.3 diyebiliriz çok normal dedi. Senin kaç çıktı
Amin canım inşallah
ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz canım korkma bende senin gibiyim hiç iyi beslenemiyorum günlük düzgün kahvaltımı bile edemiyorum poğaça börek dükkanında calıştıgım icin hergün yaglı seyler yiyemem bazen yiyemiyorum bile yapacak birşeyim de yok akşam yemeye calısıyorum işte ama ben kilo aldım 48 kilodan 52 kilo oldum çok çikolata yemekten ilk haftalar hep canım cikolata tatlı cekiyordu onların verdiği kilolar işte hepkızlar bişey sorucam ben hiç kilo almadım düzgün de beslenemiyorum korkuyorum benim gibi olan var mı 45 le hamile kaldım hala aynıyım bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz canım korkma bende senin gibiyim hiç iyi beslenemiyorum günlük düzgün kahvaltımı bile edemiyorum poğaça börek dükkanında calıştıgım icin hergün yaglı seyler yiyemem bazen yiyemiyorum bile yapacak birşeyim de yok akşam yemeye calısıyorum işte ama ben kilo aldım 48 kilodan 52 kilo oldum çok çikolata yemekten ilk haftalar hep canım cikolata tatlı cekiyordu onların verdiği kilolar işte hep
Yok ya bulantı kusma geçmiyo 12 haftadan sonra geçer diyenlere de inanmayın geçmiyo. Gerçekten zormuş rabbim kolaylık versin. Bazen cidden zorlanıyorum sabır konusunda.
Aynen biz herşeyi yaşıyoruz malesefo acı tat herkeste olmuyormuş numune çıktık bizde
Hayır canım bacağı hep uzanık şekildeydi ve çok hareketliydi o yüzden tahminde bile bulunamadı :)cinsiyet hakkında tahminde bulundu mu doktor :)
Ben 5 kilo verdim verdigim kilodan 1 kilo geri almışım sadece en son gittiğim kontrolde oyleydi. Hic korkma onlar besleniyolar doktor etinden kemiginden faydalanıyor resmen sömürüyor seni onun keyfi yerinde dedi. Benim o kadar kusmama rağmen hemde o yüzden için rahat olsunkızlar bişey sorucam ben hiç kilo almadım düzgün de beslenemiyorum korkuyorum benim gibi olan var mı 45 le hamile kaldım hala aynıyım bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
12.haftadan sonra geçmiyor ama 4. ayı tamamlamaya doğru biraz daha rahatlama oluyormus inşallah bizde o günleri görürüzYok ya bulantı kusma geçmiyo 12 haftadan sonra geçer diyenlere de inanmayın geçmiyo. Gerçekten zormuş rabbim kolaylık versin. Bazen cidden zorlanıyorum sabır konusunda.
Çok şükür benim sonucum iyi çıktı herhangj bi sorun yok. Seninde öyle olur inşallahBenim de 1.3 çıktı normal dedi bana da insallah sonucu da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?