Mayıs ayında hamile kalanlar:)

14 haftaligim şu an sukur bulantim hic olmadi ama bende et tavuk balik asla yiyemiyorum .Sut yogurt yumurta da sıkıntı yok sukur .dr sizlere hangi vitaminleri verdi
Benim bulantı ve kusma çok olduğu için henüz baslayamadık onlarda bulantı yapıyomus malesef ben hic kurtulamıcam sanırım

biz 9 ay böyle gidicez sanırım
Kız bebeklerin hamileliği daha zor geçiyormus canım genelde çevrede öyle. O yüzden benimki de kız mı acaba diye düşünmeden edemiyorum :) ama benim annemde böyle olduğu için herseyimde ona benzer hamileligimde benzemis iste 4.ayı tamamlamaya yakın rahatlıcaksın diyo bakalım

16. haftadayım yok yani anlamadım arkadaşlarım da hamile nasıl güzel iştahla yemek yiyorlar ben se yemek saati geldiğinde kaçacak yer arıyorum

Insallah yakinda gecer bulantilariniz.Bana da saglik ocaginin verdigi decavit damla bir de maltofer ve imom hap verdi omega 3 içinmiş. Cinsiyetini cok merak ediyorum bakalim kacinci haftada belli olacak

Insallah yakinda gecer bulantilariniz.Bana da saglik ocaginin verdigi decavit damla bir de maltofer ve imom hap verdi omega 3 içinmiş. Cinsiyetini cok merak ediyorum bakalim kacinci haftada belli olacak
benim 14. haftada belli oldu ama öncesinde doktorum kemik yapısından kız olabilir demişti zaten :)

Bende öyle 18 agustosta randevum var o gün öğrenirim sanırım Zıpır gösterirse tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…