- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
benim bu hafta hafifledi ama bulantı tam gaz devam kusma durdu yani yok geçmiyor ağzımın içindeki tat bile duruyor hala acı acı
14 haftaligim şu an sukur bulantim hic olmadi ama bende et tavuk balik asla yiyemiyorum .Sut yogurt yumurta da sıkıntı yok sukur .dr sizlere hangi vitaminleri verdi
Benim bulantı ve kusma çok olduğu için henüz baslayamadık onlarda bulantı yapıyomus malesef14 haftaligim şu an sukur bulantim hic olmadi ama bende et tavuk balik asla yiyemiyorum .Sut yogurt yumurta da sıkıntı yok sukur .dr sizlere hangi vitaminleri verdi
Kız bebeklerin hamileliği daha zor geçiyormus canım genelde çevrede öyle. O yüzden benimki de kız mı acaba diye düşünmeden edemiyorum :) ama benim annemde böyle olduğu için herseyimde ona benzer hamileligimde benzemis iste 4.ayı tamamlamaya yakın rahatlıcaksın diyo bakalımbiz 9 ay böyle gidicez sanırım
Kız bebeklerin hamileliği daha zor geçiyormus canım genelde çevrede öyle. O yüzden benimki de kız mı acaba diye düşünmeden edemiyorum :) ama benim annemde böyle olduğu için herseyimde ona benzer hamileligimde benzemis iste 4.ayı tamamlamaya yakın rahatlıcaksın diyo bakalım
Kıyamam ya16. haftadayım yok yani anlamadım arkadaşlarım da hamile nasıl güzel iştahla yemek yiyorlar ben se yemek saati geldiğinde kaçacak yer arıyorum
Kıyamam yabulantısı olmayan için sıkıntı yok canım gayet rahatlar
benim 14. haftada belli oldu ama öncesinde doktorum kemik yapısından kız olabilir demişti zaten :)Insallah yakinda gecer bulantilariniz.Bana da saglik ocaginin verdigi decavit damla bir de maltofer ve imom hap verdi omega 3 içinmiş. Cinsiyetini cok merak ediyorum bakalim kacinci haftada belli olacak
Bende öyle 18 agustosta randevum var o gün öğrenirim sanırım Zıpır gösterirse tabi :)Insallah yakinda gecer bulantilariniz.Bana da saglik ocaginin verdigi decavit damla bir de maltofer ve imom hap verdi omega 3 içinmiş. Cinsiyetini cok merak ediyorum bakalim kacinci haftada belli olacak
Onlar bizim gibi değiller sıkıntıları yok hamileliği bahane edip yiyolar herseyi :)aynen öyle dk geçmeden canları bişey istiyor anlamadım bende :)
Onlar bizim gibi değiller sıkıntıları yok hamileliği bahane edip yiyolar herseyi :)
Onlar bizim gibi değiller sıkıntıları yok hamileliği bahane edip yiyolar herseyi :)
Bende öyle 18 agustosta randevum var o gün öğrenirim sanırım Zıpır gösterirse tabi :)
Benim ve eşimin gonlunden gecen kız ama bakalim nasipbenim 14. haftada belli oldu ama öncesinde doktorum kemik yapısından kız olabilir demişti zaten :)
Benim ve eşimin gonlunden gecen kız ama bakalim nasip
Büyük ihtimalle öyle olucaz zaten kilo birden alınıyorböyle diyip son aylarda bizde şişermişiz13 ağustosta da randevum var bakalım napıyo taze fasulyem :)
56 kiloydum canım 4 5 kilo verdim 52 küsürdüm doktora gittigimdebir de şuan kaç kg sun canım hamile kaldığından beri kaç kg aldın veya verdin
Büyük ihtimalle öyle olucaz zaten kilo birden alınıyorbüyüyor napsın ne zaman hissedicez hareketlerini acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?