- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
56 kiloydum canım 4 5 kilo verdim 52 küsürdüm doktora gittigimde
Kilolu olanlar daha geç zayıf olanlar daha erken hissedermis bende baya zayıfım bakalm görücezarkadaşım 21. haftada hala hissetmedi aslında çok hareketliler ama daha küçük olduğu için sanırım hissetmiyoruz o bazen hissettiğimiz de gaz
Aynen canım 52 kilo 1 kilo geri almış halim bidezor gerçekten
Aynen canım 52 kilo 1 kilo geri almış halim bideicimde bi gram bişey kalmadı ki kilo kalsın
Bende düşünmüyor değilim bu çocuk benden nasıl çıkıcak diyebende 45 kiloyla hamile kaldım hala aynı bi ara 43e düştüm devam ediyorum bakalım çocuk beni doğuracak bu gidişle
Özel hastanede yaptrdysan 3 günde çıkıyor benim öyle oldu.Ikili testinizin sonucu kac gunde cikiyor gecen hafta pazartrsi vermistim kanı
Ozelde yaptırdım haftaya gel dedi ama sistemde gorunmuyor halaÖzel hastanede yaptrdysan 3 günde çıkıyor benim öyle oldu.
Çıkmış olması lazım aslında. Hastaneyi aradığında herhangi bi açıklama yapmıyorlar mıOzelde yaptırdım haftaya gel dedi ama sistemde gorunmuyor hala
Aradim cikmis bugun gidecegim insallah sistemden gorunur diye aramamistimÇıkmış olması lazım aslında. Hastaneyi aradığında herhangi bi açıklama yapmıyorlar mı
Çok sevindim gözün aydınŞükür normal çikti benim de
Bende düşünmüyor değilim bu çocuk benden nasıl çıkıcak diye
gözün aydın canım çok şükürŞükür normal çikti benim de
arada bir ama o kadar zorlamiyor beniKasık ağrıları başladı yine bende zorluyor bu aralar. Sizlerde de var mı
Kasık ağrıları başladı yine bende zorluyor bu aralar. Sizlerde de var mı
kizlar ben nescafe ictigimde karnim feci sekilde gurulduyor neden acaba ?
Ne güzel sevinmelisin :) bu aralar sivilceler de coşmuş durumda hormonlar yerinde duramıyor bellibak bi o yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?