Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Ne güzel sevinmelisin :) bu aralar sivilceler de coşmuş durumda hormonlar yerinde duramıyor belli

Sivilce benim de çok ya ama kaşık ağrısı benim arkadaşımda da çok canım Rahimle alakalı sanırım bazılarının iç rahmi dar oluyormuş hatta fazla çıkıyor göbekleri bazılarının da geniş onunla alakalı olduğunu sanıyorum benim düşüncem tabi

Olabilir canım dönem dönem gelip gidiyor ağrılarım rahim genişlemeye çalışıyor sanırım. Göbüşleriniz belli olmaya başladı mı

Canım değişiyormuş kişiye göre sanırım ama zayıf insanlar daha erken hissediyormuş Böyle pıt pıt içimde baloncuk patlıyor gibi oldu
Evet canım banada erken hissedersin diyolar zayıf olduğum için bakalım gorucez. İnşallah cok daha fazla hissedersin belki o zaman yaşadıklarımız daha bi çekilir olur

Ne çektik yaa benimde 3 buçuk ay oldu ama kurtulamadm. Eşime şimdiden söylüyorum sakın bana 2.çocuk deme diye o da üzülüyor çok ama bidaha göze alamam gibi geliyor

Bende öyle şimdi ikinci çocuk diyenleri silah çekip vurasım geliyor bende göze alamam gibi rabbim bunlara sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…