- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Benim niye böyle anlamadımarada bir ama o kadar zorlamiyor beni
Ne güzel sevinmelisin :) bu aralar sivilceler de coşmuş durumda hormonlar yerinde duramıyor belli
Olabilir canım dönem dönem gelip gidiyor ağrılarım rahim genişlemeye çalışıyor sanırım. Göbüşleriniz belli olmaya başladı mıSivilce benim de çok ya ama kaşık ağrısı benim arkadaşımda da çok canım Rahimle alakalı sanırım bazılarının iç rahmi dar oluyormuş hatta fazla çıkıyor göbekleri bazılarının da geniş onunla alakalı olduğunu sanıyorum benim düşüncem tabi
Olabilir canım dönem dönem gelip gidiyor ağrılarım rahim genişlemeye çalışıyor sanırım. Göbüşleriniz belli olmaya başladı mı
Ayy ne guzel kac haftaliktin canim senkızlar hareketini hissettim bugün ilk kez çok ama çok güzel bir duygu
Ayy ne guzel kac haftaliktin canim sen
Benim de 14+5 bir hafta önden gidiyormus benimCanım bugün 15+6 dayım tam olarak
Benim de 14+5 bir hafta önden gidiyormus benim
Gözün aydın canım prenses kuvvetlenmeye başlamış demek ki erken hissetmissin ne güzelkızlar hareketini hissettim bugün ilk kez çok ama çok güzel bir duygu
O da geçer inşallah canım zamanla. Bende bulantıdan nefret ettim artıkBi de şu etkiler bitse ağzımdaki acı tat geçsin istiyorum en çok
Önden gittiği güne göre mi yoksa kendi gününe göre mi hareket ediliyor biliyor musun ? Benim bu konu hep kafamı karıştıyor daBenim de 14+5 bir hafta önden gidiyormus benim
Gözün aydın canım prenses kuvvetlenmeye başlamış demek ki erken hissetmissin ne güzel
O da geçer inşallah canım zamanla. Bende bulantıdan nefret ettim artık
Evet canım banada erken hissedersin diyolar zayıf olduğum için bakalım gorucez. İnşallah cok daha fazla hissedersin belki o zaman yaşadıklarımız daha bi çekilir olurCanım değişiyormuş kişiye göre sanırım ama zayıf insanlar daha erken hissediyormuş Böyle pıt pıt içimde baloncuk patlıyor gibi oldu
Ne çektik yaaBizim böyle gidecek gibi 4 ay dediler hani 4 ay oldu ya Yok
Ultrason kontrolunde oyle dedi dr adet gunume gore cikiyor bu da bir dahaki kontrolde ne olacak bilmiyorum.Bir arkadasim her kontrolunde bir hafta önden gitti demistiÖnden gittiği güne göre mi yoksa kendi gününe göre mi hareket ediliyor biliyor musun ? Benim bu konu hep kafamı karıştıyor da
Evet canım banada erken hissedersin diyolar zayıf olduğum için bakalım gorucez. İnşallah cok daha fazla hissedersin belki o zaman yaşadıklarımız daha bi çekilir olur
Ne çektik yaabenimde 3 buçuk ay oldu ama kurtulamadm. Eşime şimdiden söylüyorum sakın bana 2.çocuk deme diye o da üzülüyor çok ama bidaha göze alamam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?