- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Canm ben biz çok ikinci bebeği istiyorduk olmuyordu her hafta grip oluyordum dahiliye ye gittim Dr um vitamin demir d vitamini TSH hepsine baktı sonuc hepsi diplerde TSH 12 bebek olmaz bu degerle dedi.kac ay uğraştık TSH i düşürdük 2.5 civarina o ay hamile kaldım 3 ayda bir gidiyordum artık ayda bir gidiyorum kadın doğum her gittiğimde değerimi soruyor.dahiliyeci çok önemli sakin aksatma gelmeyi dedi korktum açıkçası bide Dr um iyi diye uzak bı hastaneye gidiyorum aç falan.ihmal etme canm gercekten çok önemliKizlar tsh testi yapan varmi benim 5 cikmisti yaptigim testlerde doktorum kac kere git dedi sabahta zor oluyor tiroid testi yaptinizmi kac cikti endiselendim gebeligi kotu yonde etkiliyormus allah korusun saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah doktoruma randevum 28 ogustosta insallah ozamanda cinsiyetini ogrenmekte nasip olur pazartesi gunu dahiliyeye gidecegim ama cok korkuyorum icim icimi yiyor bilmiyordum tsh degerinin bu kadar onemli oldugunu doguma kadar bile ilac kullanan varmis bende yeni ogrendim lutfen dua edin
Kizlar tsh testi yapan varmi benim 5 cikmisti yaptigim testlerde doktorum kac kere git dedi sabahta zor oluyor tiroid testi yaptinizmi kac cikti endiselendim gebeligi kotu yonde etkiliyormus allah korusun saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah doktoruma randevum 28 ogustosta insallah ozamanda cinsiyetini ogrenmekte nasip olur pazartesi gunu dahiliyeye gidecegim ama cok korkuyorum icim icimi yiyor bilmiyordum tsh degerinin bu kadar onemli oldugunu doguma kadar bile ilac kullanan varmis bende yeni ogrendim lutfen dua edin
Onemli oldugunu ilk defa duydum bende 3bucuk sene sonra hamile kaldim cok sukur darisi isteyenlerin basina insallah her gunum duayla geciyor yavrumu kucagima alayim insallah diye tsh 5 cikti doktorum hep dahiliyeye git dedi hamileligimden beri bende randevu aliyordum sabah mide bulantisindan kafami kaldiramadigim icin erteledim hep ama pazartesiye randevu aldim dahiliyeye gidecegim bir once bu haftalari atllatsakda insallh bebegimi hissetsem karnimda saglikla hepimiz insallh kucagimiza aliriz insallahCanm ben biz çok ikinci bebeği istiyorduk olmuyordu her hafta grip oluyordum dahiliye ye gittim Dr um vitamin demir d vitamini TSH hepsine baktı sonuc hepsi diplerde TSH 12 bebek olmaz bu degerle dedi.kac ay uğraştık TSH i düşürdük 2.5 civarina o ay hamile kaldım 3 ayda bir gidiyordum artık ayda bir gidiyorum kadın doğum her gittiğimde değerimi soruyor.dahiliyeci çok önemli sakin aksatma gelmeyi dedi korktum açıkçası bide Dr um iyi diye uzak bı hastaneye gidiyorum aç falan.ihmal etme canm gercekten çok önemli
Insallah doktorum ihmal etme dedi ama ihmal ettim bilmiyordum bu kadar onemli oldugunu ablaminda guatiri var 3.cusune hamile iki haftasi var dogurmasina onemsemedim oyuzden zaten sabahlarida midem bulandigi icin erteliyordum pazartesiye randevu aldim yeterki yavrum benle kalsin ister istemez insan endise ediyor saglikli bir sekild3 yavrumuzu kucagimiza aliriz insallahBenim 1.6 idi deger .Ama tedavisi vardir endise etme Allah yardimcin olsun insallah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin insallin hepimiz sag salim sorunsuz aliriz bebislerimizi kucagimiza.bende bilmiyordum bu kadar önemini ama kanamam olmuştu Rh uyusmazligindan dolayı oradaki Dr değerlerini iyi takip ettir dedi dahiliyeci siki sıkı tembihliyor git canm belki dusmustur değerOnemli oldugunu ilk defa duydum bende 3bucuk sene sonra hamile kaldim cok sukur darisi isteyenlerin basina insallah her gunum duayla geciyor yavrumu kucagima alayim insallah diye tsh 5 cikti doktorum hep dahiliyeye git dedi hamileligimden beri bende randevu aliyordum sabah mide bulantisindan kafami kaldiramadigim icin erteledim hep ama pazartesiye randevu aldim dahiliyeye gidecegim bir once bu haftalari atllatsakda insallh bebegimi hissetsem karnimda saglikla hepimiz insallh kucagimiza aliriz insallah
Bu arada seninle günümüz bile aynı canm :)Insallah doktorum ihmal etme dedi ama ihmal ettim bilmiyordum bu kadar onemli oldugunu ablaminda guatiri var 3.cusune hamile iki haftasi var dogurmasina onemsemedim oyuzden zaten sabahlarida midem bulandigi icin erteliyordum pazartesiye randevu aldim yeterki yavrum benle kalsin ister istemez insan endise ediyor saglikli bir sekild3 yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah
Evet canm kucagimiza alacagimiz gunleride goruruz ogunu sabiraizlikla bekliyorum ama ilk once bebegimin hareketlerini insallahBu arada seninle günümüz bile aynı canm :)
Pazratesi gunu 11 bucukta randevum var gidecegim insallah benimde sadece sabah kusmam var kusmanin istunde kahvalti yaptimmi sdece zeytin peynir veya tost hemen kendime geliyorum aksam kadar canim habire biseyler istiyor bir saat bile gecse aradan cok sukurki aksamlari devam etmiyor mide bulantim yoksa hicbisey yiyemezdim senin bulantilarin nasilAmin insallin hepimiz sag salim sorunsuz aliriz bebislerimizi kucagimiza.bende bilmiyordum bu kadar önemini ama kanamam olmuştu Rh uyusmazligindan dolayı oradaki Dr değerlerini iyi takip ettir dedi dahiliyeci siki sıkı tembihliyor git canm belki dusmustur değer
İnşallah canm amin.13+1 canm benim ikinci bebek olduğu için pozisyon una göre hareketlerini hissediyorum inşallah sende biraz ilerleyen zamanda hissedersin cinsiyet belli değil dimi canmEvet canm kucagimiza alacagimiz gunleride goruruz ogunu sabiraizlikla bekliyorum ama ilk once bebegimin hareketlerini insallahkac haftaliksin tam
Aç kalma canm aç kalınca miden bulanir.benim sabah bulantim geçti onun dışında aciktikca bulaniyor maşallah çenem hic durmuyor full bı şey yiyorum sonumuz hayır olaPazratesi gunu 11 bucukta randevum var gidecegim insallah benimde sadece sabah kusmam var kusmanin istunde kahvalti yaptimmi sdece zeytin peynir veya tost hemen kendime geliyorum aksam kadar canim habire biseyler istiyor bir saat bile gecse aradan cok sukurki aksamlari devam etmiyor mide bulantim yoksa hicbisey yiyemezdim senin bulantilarin nasil
Yok canim en son 63 ten 56 inmistim gecen gun gittim 59 olmus zayif biriyim aslinda boyum 1.70 insallh hissederim yakinda yok canim belli degil ama ramzi teorisine gore kiz gosteriyor gerci rabbim bilir zaten kiz erkek farketmez saglikli bir sekilde kucagima alayim yeter ama gun sayiyorum biran once doktora gidip napiyor ufaklik cinsiyeti ne diye merak ediyorum hastaneden cikisim insallh yavruma cinsiyetine gore elbise almak olacak insallahİnşallah canm amin.13+1 canm benim ikinci bebek olduğu için pozisyon una göre hareketlerini hissediyorum inşallah sende biraz ilerleyen zamanda hissedersin cinsiyet belli değil dimi canm
Ayy canm Rabbim gönlune göre versin insallah bana bakarmisin o teori ile merak ettimYok canim en son 63 ten 56 inmistim gecen gun gittim 59 olmus zayif biriyim aslinda boyum 1.70 insallh hissederim yakinda yok canim belli degil ama ramzi teorisine gore kiz gosteriyor gerci rabbim bilir zaten kiz erkek farketmez saglikli bir sekilde kucagima alayim yeter ama gun sayiyorum biran once doktora gidip napiyor ufaklik cinsiyeti ne diye merak ediyorum hastaneden cikisim insallh yavruma cinsiyetine gore elbise almak olacak insallah
Midem bulaninca biseyler yemek iyi geliyor bize gore oyle yani aksama kadar kotu olanlarinda allh yardimcilari olsun insallh esimde baya kilo alacaksin bu gidisle diyordu onceden hic bisey yemiyorsun bebek nasil beslensin diyordu simdi ise kilo alacaksin dikkat et diyorAç kalma canm aç kalınca miden bulanir.benim sabah bulantim geçti onun dışında aciktikca bulaniyor maşallah çenem hic durmuyor full bı şey yiyorum sonumuz hayır ola
Cikti canm karnım öğleden sonra yediklerimle falan baya var ilk bebiste 4 ayliktim bu karnimda şimdi daha erken çıktı.canm emzirirken çok güzel kilo veriliyor tatlı yemiceksin sağlıklı beslenip bol su iciceksin hemen gidiyor kilolarMidem bulaninca biseyler yemek iyi geliyor bize gore oyle yani aksama kadar kotu olanlarinda allh yardimcilari olsun insallh esimde baya kilo alacaksin bu gidisle diyordu onceden hic bisey yemiyorsun bebek nasil beslensin diyordu simdi ise kilo alacaksin dikkat et diyorkorkuyorum dogumdan sonra kilolu olsam yavrusumuz saglikli gelsinde insallh diyetisyene giderim olmazsa benim karnim az gobegim var seni ciktimi ama karnim genislemis yumarlak duruyor senin nasil
Canm insatgramda bi kadin var tahminleri dogru cikiyor ramzi teorisi 5 6 haftalik keseye gore soyluyor bana kiz dedi ama ramzi teorisine guvenme dedi nub teorisi var oda 11 haftaligin ustundeki ultrason resmine bakip anliyor tabi yavrucak kendini guzel gosterse oda sadece kadinin tahminleri oda rabbim bilir tabi ben zaten ultrason resmi gondermedim daha az kalmis doktora gitmeme ondanA
Ayy canm Rabbim gönlune göre versin insallah bana bakarmisin o teori ile merak ettimevet zayifsin tahminen 17-18 haftalarda hareketler basgosterir
Doktorun kan ilaci verdimi ilacin ustunde ac yaziyorda emin olamadim kan ilaci aliyormusun eczaneye soracagim hem tok yazisina benziyor hem acCikti canm karnım öğleden sonra yediklerimle falan baya var ilk bebiste 4 ayliktim bu karnimda şimdi daha erken çıktı.canm emzirirken çok güzel kilo veriliyor tatlı yemiceksin sağlıklı beslenip bol su iciceksin hemen gidiyor kilolar
Anladım canm aynen bekleyelim az kaldıCanm insatgramda bi kadin var tahminleri dogru cikiyor ramzi teorisi 5 6 haftalik keseye gore soyluyor bana kiz dedi ama ramzi teorisine guvenme dedi nub teorisi var oda 11 haftaligin ustundeki ultrason resmine bakip anliyor tabi yavrucak kendini guzel gosterse oda sadece kadinin tahminleri oda rabbim bilir tabi ben zaten ultrason resmi gondermedim daha az kalmis doktora gitmeme ondan
Yok canm vermedi henüz Perşembe sonuç göstermeye gidicem belki o zaman verir.kan ilaçları her zaman aç olur canm.yemekten 1 saat önce bu akşamda olabilirDoktorun kan ilaci verdimi ilacin ustunde ac yaziyorda emin olamadim kan ilaci aliyormusun eczaneye soracagim hem tok yazisina benziyor hem ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?