- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Doktora randevun ne zamanAn
Anladım canm aynen bekleyelim az kaldı
İkili test yaptirmistim Perşembe sonuçlarını göstericem canm ultrason la bakarmi o gün bilmiyorum tabiDoktora randevun ne zaman
Anladim canim sabah yaziyor benimk8nde ama bakalim artik doktoruna soyle eger balik yagi yazmassa hatirlat balik yagi kullaniliyormu diye balik yaginin faydasi cok varmis doktorum kendiliginden yazdi herkes bana dedi doktoruna syle yazsin dedi ama sylemeden verdi yazmassa hatirlatYok canm vermedi henüz Perşembe sonuç göstermeye gidicem belki o zaman verir.kan ilaçları her zaman aç olur canm.yemekten 1 saat önce bu akşamda olabilir
Bakar canim muanen hala gecerliyse sirani alirsin muane esnasinda sonuclarinida gosterirsin boyle yapanlar var bence yap cinsiyet tahmini nedir acaba merak ettim simdiden ay cok heyecanli cok guzel bir duygu bebeklerimiz insallh kis bebekleri olacak biran once ogreneyeim cinsiyetide patik yelek atki sapka yapayimİkili test yaptirmistim Perşembe sonuçlarını göstericem canm ultrason la bakarmi o gün bilmiyorum tabi
Evet canm kucagimiza alacagimiz gunleride goruruz ogunu sabiraizlikla bekliyorum ama ilk once bebegimin hareketlerini insallahkac haftaliksin tam
Insallh canimya insallh pazartesi doktora gidecegimCanım benim korkma öyle çok gebeliğin ilk üç ayında oynuyor değer benimde 0.02 ye kadar düştü ara ara kontrol ettir Allah’ın izniyle bişey olmuyor zaten düzelmeZse bile ilaç tedavisi var ama düzelir diye düşünüyorum
Insallh canimya insallh pazartesi doktora gidecegim
Aaaa gidince ben de diyim bakalım ne dicek oda acayip kilo yapıyor ama ben bekarken çok zayıftım Dr vermistiAnladim canim sabah yaziyor benimk8nde ama bakalim artik doktoruna soyle eger balik yagi yazmassa hatirlat balik yagi kullaniliyormu diye balik yaginin faydasi cok varmis doktorum kendiliginden yazdi herkes bana dedi doktoruna syle yazsin dedi ama sylemeden verdi yazmassa hatirlat
Canm ikili testi mı başka Dr yapti yani direk o Dr a gittim şimdi ise gebe polikinligine gidicem o yüzden o gittiğim burda geçmiyor ve sanmıyorum cinsiyeti soylicegini.beklicem büyük ihtimalle ay sonunuBakar canim muanen hala gecerliyse sirani alirsin muane esnasinda sonuclarinida gosterirsin boyle yapanlar var bence yap cinsiyet tahmini nedir acaba merak ettim simdiden ay cok heyecanli cok guzel bir duygu bebeklerimiz insallh kis bebekleri olacak biran once ogreneyeim cinsiyetide patik yelek atki sapka yapayim
Amin canm inşallah evet canm zaten yukarıda açıklama yaptım mecbur randevu aldım gittiğim yerde hersey prosedurlu ilk defa boyle bı yere gidiyorum.rh uyusmazligindan iğne oluyorum oda pahalı ozellerde 400 TL aşağı yok mecburen devlete gidiyorumCinsiyeti belli olanlar birazcik belirti yazsin az cok belki tahmin tutar
Eliffyildiz insallah senin de ikili test sonucun guzel cikar ben sonuc icin gittigimde muayene etmedi muayene icin sira al bence
Amin canm inşallah evet canm zaten yukarıda açıklama yaptım mecbur randevu aldım gittiğim yerde hersey prosedurlu ilk defa boyle bı yere gidiyorum.rh uyusmazligindan iğne oluyorum oda pahalı ozellerde 400 TL aşağı yok mecburen devlete gidiyorum
Canm ilk gebelikte askeri hastaneye gidiyordum orda 7 ayda ve dogumdan sonra yaptılar ama ücret almadilar.ikinci gebeligimde 7. Haftada kanamam oldu özel e gidiyordum 400 TL para istedi devlete gittim ücretsiz yaptı bende hep devlete gitmeye karar verdim çünkü 7. Ayda bı daha var doğumdan sonra bı daha varBende de rh uyusmazligi var ama daha igne vs olmadim 7 aylikken olacak dedi dr o kadar pahalı mi ? Ben de özele gidiyorum ama fiyatini hic arastirmadim
Aynen öyle. Amin canımBende öyle şimdi ikinci çocuk diyenleri silah çekip vurasım geliyorbende göze alamam gibi rabbim bunlara sağlık sıhhat versin
Canım hemen paniğe kapılma herhangi bi sıkıntı varsa da önlem alınır herseyin çaresi var artık. Strese grip bebeği de etkileme. İnşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar tsh testi yapan varmi benim 5 cikmisti yaptigim testlerde doktorum kac kere git dedi sabahta zor oluyor tiroid testi yaptinizmi kac cikti endiselendim gebeligi kotu yonde etkiliyormus allah korusun saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah doktoruma randevum 28 ogustosta insallah ozamanda cinsiyetini ogrenmekte nasip olur pazartesi gunu dahiliyeye gidecegim ama cok korkuyorum icim icimi yiyor bilmiyordum tsh degerinin bu kadar onemli oldugunu doguma kadar bile ilac kullanan varmis bende yeni ogrendim lutfen dua edin
Kilo yapmasi olabilir canim inanki istahim cok artti habire biseyler yemek istiyorum nasil durduracagim kendimi ara ogunlerim meyvelerle tuzlu cerezlerle geciyor esimde dikkat et kilo alma diyor bu gidisle 70 kiloya gelirimAaaa gidince ben de diyim bakalım ne dicek oda acayip kilo yapıyor ama ben bekarken çok zayıftım Dr vermisti
Sansini dene canim eger muane etme ihtimali varsa cinsiyetini sor tahminde bulunurmusunuz dersin olmazsa beraber ay sonunu bekleyip haber veririzCanm ikili testi mı başka Dr yapti yani direk o Dr a gittim şimdi ise gebe polikinligine gidicem o yüzden o gittiğim burda geçmiyor ve sanmıyorum cinsiyeti soylicegini.beklicem büyük ihtimalle ay sonunu
Insallh canim guzel haberler alirim kotu bir yorum bile okusam etkileniyorum haber bile izleyemiyorum tsh konusu olunca bu kadar onemli oldugunu bilmeyincede istemeden stresli oluyorumCanım hemen paniğe kapılma herhangi bi sıkıntı varsa da önlem alınır herseyin çaresi var artık. Strese grip bebeği de etkileme. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Canm ben balık yağını kullanmadığım halde çok yiyorum sanki midem delikKilo yapmasi olabilir canim inanki istahim cok artti habire biseyler yemek istiyorum nasil durduracagim kendimi ara ogunlerim meyvelerle tuzlu cerezlerle geciyor esimde dikkat et kilo alma diyor bu gidisle 70 kiloya gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?