- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Canm söylemez yüksek ihtimalle bende beklerim Ağustos sonunu beraber öğreniriz gec olsun net olsun :)Sansini dene canim eger muane etme ihtimali varsa cinsiyetini sor tahminde bulunurmusunuz dersin olmazsa beraber ay sonunu bekleyip haber veririzburda ogustosun 28'inde gicegim yavruslarimiz saglikli olsunlarda insallah
Canm ben ilk gebeligimde limondan yedim tatlı da yedim midem de bulandı erkek oldu.arkadasim full yedigini çıkardı wc ye yetisemiyordu onunda erkek oldu.bence belirtiler cinsiyet e göre değil kişinin bünyesine gore degisiyorKız bebek belirtisi herkese göre değişiyor benim arkadaşlarım tatlı yediler bol bol benim canım sürekli sirke limon istiyor tatlıyı görünce bile içim kalkıyor ama kalça genişlermiş duyumlarıma göre mide ilk üç ay erkek bebeğe göre daha kötü oluoyormuş
Canm ben ilk gebeligimde limondan yedim tatlı da yedim midem de bulandı erkek oldu.arkadasim full yedigini çıkardı wc ye yetisemiyordu onunda erkek oldu.bence belirtiler cinsiyet e göre değil kişinin bünyesine gore degisiyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayirli evlatlar olsun bizim içinAynen değişiyor bencede ne tatlı yiyorum ne bişey sirke ve limon kızım olacak inş
Aynen canim gec olsun net olsun saglikli olsunlar 8nsallah bebegin hareketlerini hissediyormusun keske ben biran once hissetsemde kendimi bos yere strese sokmassam aklima kotu kotu seyler geliyor elimde olsa haftada bir kontrole giderimde esim kiziyor kontrolun ne zamansa ozaman git diyor bu 3 hafta ne zaman gececekCanm söylemez yüksek ihtimalle bende beklerim Ağustos sonunu beraber öğreniriz gec olsun net olsun :)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayirli evlatlar olsun bizim için
Günde bir sefer ancak hissedebiliyorum yedigime göre değişiyor yada bebegin ayakları karnıma donuk olursa hissediyorum.hissedersin sende canm sonra tekmelerden uyuyamicaksin :) bana kalsa bende her hafta gitmek istiyorum ama evde oglum olduğu için fırsatım hiç olmuyo wc ye gitsem kapıda bekliyor :)aklina kotu şeyler getirme canm bebiste strese girer bu aylarda böyle oluyor hissedemedigimiz için.Aynen canim gec olsun net olsun saglikli olsunlar 8nsallah bebegin hareketlerini hissediyormusun keske ben biran once hissetsemde kendimi bos yere strese sokmassam aklima kotu kotu seyler geliyor elimde olsa haftada bir kontrole giderimde esim kiziyor kontrolun ne zamansa ozaman git diyor bu 3 hafta ne zaman gececek
Ne guzel bir cocugun daha varmis allah bagislasin benimki ilk insallah ondan bu heyecanlarim stresliyim rabb8m yeterki saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip etsin insallah hepimizin insallah ben bugun hastaneye gidemedim unuttum anlatmayi dahiliye icin randevu aldigimda musteri hizmetlerindeki bayana mevlana fizik tedavi hastanesinde dahiliye bolumunden randevu alacagim dedim bayanda dahiliye degilde fizik bolumune almis allhtanki aradim tekrar dogru hastanemi diye bu sefer hastane dogru ama bolum yanlisGünde bir sefer ancak hissedebiliyorum yedigime göre değişiyor yada bebegin ayakları karnıma donuk olursa hissediyorum.hissedersin sende canm sonra tekmelerden uyuyamicaksin :) bana kalsa bende her hafta gitmek istiyorum ama evde oglum olduğu için fırsatım hiç olmuyo wc ye gitsem kapıda bekliyor :)aklina kotu şeyler getirme canm bebiste strese girer bu aylarda böyle oluyor hissedemedigimiz için.
Allah seni ne yapsın emiNe guzel bir cocugun daha varmis allah bagislasin benimki ilk insallah ondan bu heyecanlarim stresliyim rabb8m yeterki saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip etsin insallah hepimizin insallah ben bugun hastaneye gidemedim unuttum anlatmayi dahiliye icin randevu aldigimda musteri hizmetlerindeki bayana mevlana fizik tedavi hastanesinde dahiliye bolumunden randevu alacagim dedim bayanda dahiliye degilde fizik bolumune almis allhtanki aradim tekrar dogru hastanemi diye bu sefer hastane dogru ama bolum yanlishaftaya carsambaya aldim bende acaba saglik ocagi tsh testi yapiyormudur hic sormadim
Hatta kiza kac kere tekrarlattim galiba kiz bolumu fizik diyordu bende evet fizik hastanesi diyordum bakalim bi yarin sabah giderim insallah yaparlar dahiliyeye gidene kadar icim rahat olur en azindan ya ben hayatimda hic midye yemdim yemem diyede bunu asla derdim kucukken icinde canli hayvan var derleri ondan dolayi simdiye kadar yemedim simdide canim midye istiyor gerci suanda canim denizden ne ciksa yerim okadar istahim acik olduyaAllah seni ne yapsın emibazı sağlık ocakları yapiyor canm sabah bı şey yemeden bı ara saglik ocağını yaparsa müsaitse gidersin bebek senin aklını basindan almış hahah
İnan bende öyleyim her sey yiyorumHatta kiza kac kere tekrarlattim galiba kiz bolumu fizik diyordu bende evet fizik hastanesi diyordum bakalim bi yarin sabah giderim insallah yaparlar dahiliyeye gidene kadar icim rahat olur en azindan ya ben hayatimda hic midye yemdim yemem diyede bunu asla derdim kucukken icinde canli hayvan var derleri ondan dolayi simdiye kadar yemedim simdide canim midye istiyor gerci suanda canim denizden ne ciksa yerim okadar istahim acik olduya
Gecenlerde esime hep midyeden bahsettigim icin 0 fazla yiyemeyecegimi bildigi icin tadimlik 10 tane getirmis 4 tane anca yedim oda esimin elinden yedim gozunu yum agzini ac olduk az once esim bilse zararli oldugunu asla dermiydi gozunu yumun agzini ac diye zaten begenmedim bol limon sıkıp yiyebildim ama bi tuhaf olmusum midyenin kabugunu gordummu canim istiyor bir taneyi bile yiyemiyorum zar zor 4 tane anca yedim valla biliyordum zararli oldugunu insallah yavrucuguma zarari dokunmazİnan bende öyleyim her sey yiyorumama midye yeme hamileyken içinde cıva var dip balıkları ve dipte yaşayan hiç bir deniz ürünü yenmez yinede canın çok çekerse 1 den fazla yeme canm.bencede canm dahiliye uzaksa öyle yap dedigin gibi için rahat olur
4 taneden bir şey olmaz kuzum.insanlar aserince toprak yiyor komur yiyor.eger canım çok çekerse yemezsende sıkıntı.Gecenlerde esime hep midyeden bahsettigim icin 0 fazla yiyemeyecegimi bildigi icin tadimlik 10 tane getirmis 4 tane anca yedim oda esimin elinden yedim gozunu yum agzini ac olduk az once esim bilse zararli oldugunu asla dermiydi gozunu yumun agzini ac diye zaten begenmedim bol limon sıkıp yiyebildim ama bi tuhaf olmusum midyenin kabugunu gordummu canim istiyor bir taneyi bile yiyemiyorum zar zor 4 tane anca yedim valla biliyordum zararli oldugunu insallah yavrucuguma zarari dokunmaz
Bende ayniyim inşallah yiyebilirizBen hala et ,tavuk, balık yiyemiyorum insaallah canim cekse de yiyebilsem
Kızlar evleriniZe bakabiliyormusunuz temizliği filan çalışanlar siz nasıl yapıyorsunuz bana bir akıl verin allah icin ne olur evim çok çok dağınık
Canm temizlik işini eşin devraldı ben sadece toplama işini yapıyorum arada yada makinaya çamaşırı ben atıyorum esim asıyor topluyor ben katliyorum.yani beni zorlamicaklari ben zorlucaklari eşim.yemekleride genelde esim yapıyor ağır yemekleri ben yapıyorum.dusuk tehlikesi atlatinca esim çok takıntılı olduKızlar evleriniZe bakabiliyormusunuz temizliği filan çalışanlar siz nasıl yapıyorsunuz bana bir akıl verin allah icin ne olur evim çok çok dağınık
Ben hiçbişey yapamıyorum canım arada bi makinaya çamaşır atarsam onu asıp topluyorum o kadar. Annemle kız kardeşim gelip hallediyolar sagolsun yoksa benim ev çürürdü şimdiye kadar. Bana her yer koktugu icin cok zorlanıyorum bikac gündür annemde kalıyorum. Yarın eve gidicem artık kara kara düşünüyorum evimden nefret eder oldumKızlar evleriniZe bakabiliyormusunuz temizliği filan çalışanlar siz nasıl yapıyorsunuz bana bir akıl verin allah icin ne olur evim çok çok dağınık
Çok şey araştırıp okumakta iyi değil zaten yok yere kafan daha çok karışıyor o yüzden irdeleme. Bi sıkıntı olmaz için rahat olsunInsallh canim guzel haberler alirim kotu bir yorum bile okusam etkileniyorum haber bile izleyemiyorum tsh konusu olunca bu kadar onemli oldugunu bilmeyincede istemeden stresli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?