Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Ne güzel canım sen toparlamıssın artık baya demek ki. Bende artık iyi olmak kendi islerimi halledebilmek istiyorum bide şu yaz bitse çok sevinicem

Ne güzel canım sen toparlamıssın artık baya demek ki. Bende artık iyi olmak kendi islerimi halledebilmek istiyorum bide şu yaz bitse çok sevinicem

Ben bide Antalya sıcağındayım şimdi bi tatile çıktık da şükür ekmek elden su gölden hesabı bulantı hafifledi çıkarmıyorum ama acı tat son gaz devam inşallah o da geçer

Ne guzel cabim adina sevindim insallh bizde hep olumlu sonuclar aliriz saglikli bir sekilde evladimizi kucagimiza almak nasip olsun insallah

Hapsururken kasiklarima aniden agri giriyor sizdede oluyormu oyle

benimde oluyor hapşururken karnımı sıkı tutmaya çalışıyorm boşluğuma denk geldimi kasılıyor acı oluyor.
Evet bide sirt ustu hapsurmam aniden geldigi zaman kasiklarima agri yapiyor korktum bende ama normalmis sadece hapsurma oldugu zaman uzanirken c seklini almak ve sirt ustu uzandigimiz zamanda dizleri kendimize cekip oyle hapsurmak lazimmis

Kizlar sabah kalktigim zaman gobegim duz oluyor bazen. Gobegim daha cikmadi ne zaman cikacak sizinkiler ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…