- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Bende öyleyim ya herkes balık yemen lazım deyip duruyor ben normalde de yazın pek balık aramam kışın canım ister. Şimdi hiç istemiyorBen hala et ,tavuk, balık yiyemiyorum insaallah canim cekse de yiyebilsem
Ne güzel canım sen toparlamıssın artık baya demek ki. Bende artık iyi olmak kendi islerimi halledebilmek istiyorumCanım ben eşimle çalışıyorum evin altında iş yerimiz ama temizliği kendim yapıyorum yemeği de zor oluyor mu evet ama Allah’tan hareketliyim Şu aralar sadece misafir gelecek olursa annemden destek istiyorum işte
Insallah gecer bu isteksizlik vicdanen rahat edemiyorum esim de ye diyor ama olmuyor kurban da açılışı yaparız insallahBende öyleyim ya herkes balık yemen lazım deyip duruyor ben normalde de yazın pek balık aramam kışın canım ister. Şimdi hiç istemiyor
Ne güzel canım sen toparlamıssın artık baya demek ki. Bende artık iyi olmak kendi islerimi halledebilmek istiyorumbide şu yaz bitse çok sevinicem
Kurbanda her yer et kokuyor ben normalde de kurbanda et yiyemezdim o yüzden hic sanmıyorumInsallah gecer bu isteksizlik vicdanen rahat edemiyorum esim de ye diyor ama olmuyor kurban da açılışı yaparız insallah
Antalya sıcağı bu halde hiç çekilmezBen bide Antalya sıcağındayım şimdi bi tatile çıktık da şükür ekmek elden su gölden hesabı bulantı hafifledi çıkarmıyorum ama acı tat son gaz devam inşallah o da geçer
Ayy vok sevindim sabahlari kotu oluyorum bosuna gidrrim diye saglik ocagina gitmedim yarin kesin insallah gidecegimSaglik ocaginda tsh hormonuna bakılıyor birisi sormustu burada
Doktorunuz agri kesici vermemis miydi bana parol verdi baş agrin olursa atarsin diyeAcayip bir şekildede baş ağrısı var benim ya napcam bilmiyorum
Insallah hem kontrol ettirirsin degerlerini benim sukur normal cikti hepsi deAyy vok sevindim sabahlari kotu oluyorum bosuna gidrrim diye saglik ocagina gitmedim yarin kesin insallah gidecegim
Bu sene ne senesiymis :) ben haftaya cuma gidecegim bakalim gosterir insallah 16 haftalik oluyorumkızlar bu arada bebeklerinizin cinsiyeti nedir? hani derker ya bu sene erkek senesi bu sene kız senesi die :)
Evet bide sirt ustu hapsurmam aniden geldigi zaman kasiklarima agri yapiyor korktum bende ama normalmis sadece hapsurma oldugu zaman uzanirken c seklini almak ve sirt ustu uzandigimiz zamanda dizleri kendimize cekip oyle hapsurmak lazimmisbenimde oluyor hapşururken karnımı sıkı tutmaya çalışıyorm boşluğuma denk geldimi kasılıyor acı oluyor.
Banada 28 ogustosta gel dedi iki hafta sonra ozamanda 4 aylik olacagik ozaman soyler galiba sabirsizlaniyorum simdidenBu sene ne senesiymis :) ben haftaya cuma gidecegim bakalim gosterir insallah 16 haftalik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?