Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Banada 28 ogustosta gel dedi iki hafta sonra ozamanda 4 aylik olacagik ozaman soyler galiba sabirsizlaniyorum simdiden
Inşallah:) Benim de normalde randevu bayramdan sonra da ben memlekete gidince baska dr a gidecegim merak ediyorum :) burdaki doktorumda baska ile gidiyor erkek doktora gideceğim mecburen sizlerin dr bay mı bayan mı?

Inşallah:) Benim de normalde randevu bayramdan sonra da ben memlekete gidince baska dr a gidecegim merak ediyorum :) burdaki doktorumda baska ile gidiyor erkek doktora gideceğim mecburen sizlerin dr bay mı bayan mı?
Benim doktorumda erkek

Ilk defa erkek dr a gideceğim bakalım (kadin dogum olarak :) ) ayaklarim üşüyor benim ya corapsiz duramiyorum 3-4 gündür yatarken bile giyiyorum sanki kış gibi ayaklarim üşüyor

Perissh canim seninle normalde ayni haftaydik ama benim bir hafta önde gidiyormus ultrasona gore
Benimde tam son adet gunumun haftasindan hesaplaniyor ultrasondanda oyle cikiyor ama bir hafta onde gitmesi iyi aslinda demekki daha hizli gelisiyor kuzun saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah karnin ciktimi benim gobegimin alti biraz cikti gobek olarak karn8m genisledi baskada yok biran once ciksada yavrucagimi hissetsem

Amin insallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalim.Hafif cikti ama disardan goren bilmiyor arkadaşlarım diyor demesen belli bile degil:)

Amin insallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalim.Hafif cikti ama disardan goren bilmiyor arkadaşlarım diyor demesen belli bile degil:)
Insallah insallah sabah mide bulantilarim azaldi normalde her sabah kalktigim zaman gozumu acar acmaz kusardim bir iki gundur oyle degilim artik istahim ogleden snra aciliyor baya acaba mide bulantim azaliyormudur esimde bana kilo almissin diyor fazla kilo alma diyor hamileyim yani eninde sonunda kilo alacagim belki 70 bile cikarim benim icin sorun degil yeterki evladimi saglikli bir sekilde kucagima alirim insallah

Benimde sulu kati beyaz seklinde geliyordu dun geldi biraz yogun geldi korktum yarin doktora gidecegim acaba cinsiyet soylermi doktor

Benimde sulu kati beyaz seklinde geliyordu dun geldi biraz yogun geldi korktum yarin doktora gidecegim acaba cinsiyet soylermi doktor
Artık söylemeleri gerekiyor ya cevremdekiler hep öğrendiler benimde c.tesi günü randevum inşallah söyler merak ediyorum çok ayda bir kere randevu az değil mi kızlar ya bidahaki randevuya kadar meraktan çatlıyorum ben nasıl iyi mi durumu diye hareket ettigini hissetsem belki biraz daha rahat olucam

kızlar kızım 17+2 de 16 cm 189 gr olmuş çok şükür iyi dedi doktorum :) ikili testim iyi çıktığı için üçlü ve dörtlü test istemicem sadece afp değerine bakalım dedi onun tahlilini yaptırdım çarşamba çıkar dediler :)

Inşallah öğrenirsin cumartesi gunu:) Ben de bayram sonrasini bekleyemedim memlekete gitmeden randevu aldim cuma ogrenirim insalallah:) Bu arada ayda bir defa normal sabirsizlikla bekliyoruz ama fazlasi da zarar olabilir.Hatta İsviçrede sadece bir defa ultrasondan bakiliyormus ve en az olum orani Isviçrede imis

Maşallah ne guzel :) 4 lü ultrason detayli olan degil miydi organlari inceleme vs ?afp neymis ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…