Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Maşallah küçük hanıma büyüyor yerim onları afp neymiş canım ilk gebelik olunca hiçbişey bilmiyoruz

İnşallah canım sen benden önce öğreniceksin o zaman tabi doktor söylerse ve minik gosterirse :) benimde normalde randevu bayrama denk geliyodu bende bayram sonrasını bekleyemem diye c.tesi de randevu bulunca aldım :) gosterselerde bize bayram hediyesi olsa :) haklısın fazlası zarar ama sabretmekte zor

Bakalim hayirlisiyla Gecen arkadasim senin kizin olacak oyle hissediyorum dedi :)) rüyamda da cilek gormustum bir tane de yedim o da kiz cocuga isaretmis bakalım nasip :) sizler ruyada gordunuz mu ya da hissettiniz mi

Bakalim hayirlisiyla Gecen arkadasim senin kizin olacak oyle hissediyorum dedi :)) rüyamda da cilek gormustum bir tane de yedim o da kiz cocuga isaretmis bakalım nasip :) sizler ruyada gordunuz mu ya da hissettiniz mi
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan o :) kız bebekte kalça genişler vücut yayılır derler sende nasıl :) benim sadece top gibi karnım var leblebi yutmus solucan gibiyim

Oluyor canım özellikle sabah tuvalete ilk girdigim zaman baya geliyor
Evet canim aynen bebegimiz saglikli olsun insallah yeterdir bana yarin doktora gidecegim kadin doguma carsambada dahiliyeye gidecegim randevu almistimya bir turlu gidemedigim dahilyeye carsamba gunu gidecegim insallh bu seferde yarin doktora gittigimde yuzum yok doktor dese simdiye kadar gitmedinmi dahiliyeye diye sordugunda nediyecegimya

Aynen canim aynen bende biran once karnim buyusede yavrumu hissetsemde belki doguma kadarda hastananeye gitmem yeterki saglikli olsun ama napalim mecbur ancak endiseli oldugumuz durumlarda kontrolu beklemeden gideriz iki gun sonra 15 haftalik olacagim insallah yarin guzel gelismeler alacagim dua edin kizlar insallah sonrada insallh cinsiyetini ogrenirim insallah

Masallah hep daha saglikli haberler aliriz insallah ben de yarin doktora gidecegim insallah guzel gelismeler alirim dua edin bana

Hadi insallah kontrolunde guzel gecsin cinsiyetini de ogrenirsin :)

İnşallah ikisinden de güzel sonuclarla çıkarsın canım

İnşallah canım içini ferah tut. Yarın söyler belki cinsiyetini haber ver mutlaka :)

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) afp alfa feto protein demekmiş beyin ve omurilik anomalisi için Allah korusun sizlerde inş cinsiyetlerini ve sağlıklı olduğu bilgisini alırsınız. yarın da devlet hastanesinde randevum varmış şimdi şeker yükleme testi falan olacak ondan devlet hastanesine randevu almıştım ultrasonla 1 dk geçmiyolar zaten inş bişey olmaz korktum şuan

hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…