- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Insallah can8m insallah bizde hep erkek hissettik neden kiza benzettim ultrason resimde kiz hissediyom hala saglikla gelsin kiz erkek farketmez kucagimiza almak nasip olsun hepimizin insallah aminİnşallah canım içini ferah tut. Yarın söyler belki cinsiyetini haber ver mutlaka :)
Aynen :) hadi insallahCuma günü doktorun kız derse bu tezi dogrulamıs oluyosunöğrendiğimizde yazalım mutlaka kızlar simdilik topikte bi kızçemiz var
Bende oyle yapayim sabah bulantim oluyor tatliyla sabah aram olmaz ama meyve suyu iceyim unutmustum valla iyiki hatirlattinUltrasona girmeden once tatli bir seyler yiyince de cabuk gösteriyor ablamın oyle olmustu bir meyve suyu icmisti hareketlendi gösterdi :)
Kizlar yarin insallah cinsiyeti ogrendigim zaman sizce esime nasil soyleyeyim surprizlimi olsun acaba yoksa zitpit arayip sordugunda bir telefondami acaba soyleyeyim kendisi gelemeyecek bayram nedeniyle isleri yogun
Ben de Mayıs hamilesiyim, bugün 15+4'üm. Başından beri kanamalar nedeniyle çok stresliydi, tam düşük tehdidi geçti, bir kızım olacağını öğrendim sevinmeye başlamışken Harmony test sonucu kızımın down sendromlu olduğunu öğrendim. Dün amniyosentez yapıldı, erken sonucu c6ma günü alacağız ama hiç umudumuz yok.
Dua edin insallah temiz ciksin hic belli olmuyor gercekten kendinizi uzmeyin bebeginiz de etkilenir her seyin iyisini düsünunBen de Mayıs hamilesiyim, bugün 15+4'üm. Başından beri kanamalar nedeniyle çok stresliydi, tam düşük tehdidi geçti, bir kızım olacağını öğrendim sevinmeye başlamışken Harmony test sonucu kızımın down sendromlu olduğunu öğrendim. Dün amniyosentez yapıldı, erken sonucu c6ma günü alacağız ama hiç umudumuz yok.
Canım benim ne durumdasın şuan kimbilir ama rabbim okadar büyük ki inşallah cuma günü testlerin temiz gelir dualarım seninle...
Öyle yıkıldım ki umutlanmaya korkuyorum. Duan için sağol Allah hepimizin bebeklerini korusun
Canim cogu kisiler boyle test sonuclari yuzunden stres yapiyor ve bos yere cani verende alanda o hicbiseyin onune gecilmez insallh guzel gelismeler alirsin ben cok duydum testleri boyle cikipta evladini saglikli bir sekilde kucagina alanlari hergun yavrunun uzerine dua oku insallh guzel sonuclar alirsin rabbim yessir duasi var kisa onu oku ayetel kursi oku bol bol rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah cuma gunu bizi bilgilendir insallh guzel gelismeler alirsin ha bide ceviz pekmez balik duzenli bir sekilde tuket korusun evlatlarimizi insallahBen de Mayıs hamilesiyim, bugün 15+4'üm. Başından beri kanamalar nedeniyle çok stresliydi, tam düşük tehdidi geçti, bir kızım olacağını öğrendim sevinmeye başlamışken Harmony test sonucu kızımın down sendromlu olduğunu öğrendim. Dün amniyosentez yapıldı, erken sonucu c6ma günü alacağız ama hiç umudumuz yok.
Ne güzel masallah canim :) bir dahaki kontrolde netlesir o zaman cinsiyetKizlar bugun doktora gittim cok sukur gelismesi haftasina gore guzel dedi bebegin esi yavas yavas yukariya cikar dedi kiza benziyor dedi ama yuzde yuz degil dedi saglikli olsun insallah yavruslarimiz ilk kizim olacak galiba
Insallah canim doktor zeka testinden bahsetti 3lu test galiba sizler yaptirdinizmi nasil oluyor o testlerNe güzel masallah canim :) bir dahaki kontrolde netlesir o zaman cinsiyet
Kizlar bugun doktora gittim cok sukur gelismesi haftasina gore guzel dedi bebegin esi yavas yavas yukariya cikar dedi kiza benziyor dedi ama yuzde yuz degil dedi saglikli olsun insallah yavruslarimiz ilk kizim olacak galiba
Insallah guzel sonuclar alirsin:)kızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
Ikili test normal cikinca bana bir sey demedi doktorum ama kontrolüm bayram sonu 3 lu test degildir eger 2 li de sıkıntı cikarsa 3 lu isteniyor diye biliyorumInsallah canim doktor zeka testinden bahsetti 3lu test galiba sizler yaptirdinizmi nasil oluyor o testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?