Mayıs ayında hamile kalanlar:)

kızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
Afp testi ne icinmis ? Netten baktim da hamilelerde olmasi gerekn deger 10-150 diyor sen neden uzuldun normal gorunuyor.Ama doktor daha iyi bilir sen canını sıkma kotu bir sey yoktur

Afp testi ne icinmis ? Netten baktim da hamilelerde olmasi gerekn deger 10-150 diyor sen neden uzuldun normal gorunuyor.Ama doktor daha iyi bilir sen canını sıkma kotu bir sey yoktur

AFP değeri omurilik ve beyin için istenen bi test sanırım afp mom 0.40-2.50 yazıyor benim 42.60 afp değeri ve mom ayrı şeyler sanırım grafik çıksın belki mom yazıyor ama normal afp değeridir..

merhaba, benim de AFP (ALFA FETO PROTEİN) değerim yüksek çıkmıştı baya korktuk ama detaylı ultrasodna bişi çıkmadı..burada bir kaç kişi aynı durumu yaşamış..netten araştıranlar ve araştıracak olanlar muhtemel bu sayfaya düşecek..sakın panik olmayın ayrıntılı ultrasonda sonucu almadan lütfen kötü düşünmeyin..bebeğinize zarar vermeyin ben yaptım siz yapmayın,hissediyormuş çünkü..Çok şükür ki iyi çıktı sonuç.) allah kimseye o durumu yaşatmasın..

Bu forumdan alinti icin rahat olsun Allahin izniyle bir sey çıkmaz

Lütfen canını sıkma bebeğini de strese sokma. Nedense bu down sendromu teshisini cok cabuk koyuyorlar. Cevremde o kadar çok insana cocugunuz down sendromlu dediler hepsi yıkıldı ama cocugundan vazgecmedi. Gel gör ki hiçbiri de down sendromlu doğmadı cok şükür. O yüzden sende dua et ve inanmaktan vazgeçme. Biz anne olucaz, umutsuzluğa yer yok

Gözün aydın canım cok sevindim. Ikinci kızçemiz geliyor galiba bu doktorlar artık net konuşsun ama ya

kızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
Canım doktorla konuşmadan niye canını sıkıyosun. Kendini strese sokma prenseste etkilenmesin. Doktorla konuştuğunda boşuna uzuldugunu goruceksin. Sonucu ogrendiginde yaz mutlaka

Gözün aydın canım cok sevindim. Ikinci kızçemiz geliyor galiba bu doktorlar artık net konuşsun ama ya
Aynen canim gercekten benim guzel 20.haftadan sonra insallah artik bir seyler orecegim ozamana kadar zaten tam netlesir bakalim sizinki prensesmi prensesmi onceligimiz saglikla gels8nler insallah

Bende yaptırmadm canım doktorum istemedi. 3lu testin 2li test gibi olduğunu söylüyorlar ama 2li test daha detaylı bilgi veriyormus diye okumuştum. Doktorun açıklama yapmadı mı
Bide ozele gidiyorum 3 lu test ne oluyor dedim zaka testi oluyor dedi okadar baskada bisey demedi bide ozel yani

Bide ozele gidiyorum 3 lu test ne oluyor dedim zaka testi oluyor dedi okadar baskada bisey demedi bide ozel yani
Özel hastanelerinde devlet hastanesinden pek farkı kalmadı ki bende özele gidiyorum. Çok kalabalık aksamalar oluyor doktorlar da yoğunluktan sıkılıp doğru düzgün cevap vermiyolar herhalde

Özel hastanelerinde devlet hastanesinden pek farkı kalmadı ki bende özele gidiyorum. Çok kalabalık aksamalar oluyor doktorlar da yoğunluktan sıkılıp doğru düzgün cevap vermiyolar herhalde
Ona gorede randevulu calisacaklar yani sinir oldum ben valla doktor fazla ilgili olmadigi ic8n ben sordum hep osekilde cevapladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…