- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Afp testi ne icinmis ? Netten baktim da hamilelerde olmasi gerekn deger 10-150 diyor sen neden uzuldun normal gorunuyor.Ama doktor daha iyi bilir sen canını sıkma kotu bir sey yokturkızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
Ikili test normal cikinca bana bir sey demedi doktorum ama kontrolüm bayram sonu 3 lu test degildir eger 2 li de sıkıntı cikarsa 3 lu isteniyor diye biliyorum
Afp testi ne icinmis ? Netten baktim da hamilelerde olmasi gerekn deger 10-150 diyor sen neden uzuldun normal gorunuyor.Ama doktor daha iyi bilir sen canını sıkma kotu bir sey yoktur
Ikili test yapmadim ama 3lu yaptiracagimIkili test normal cikinca bana bir sey demedi doktorum ama kontrolüm bayram sonu 3 lu test degildir eger 2 li de sıkıntı cikarsa 3 lu isteniyor diye biliyorum
Lütfen canını sıkma bebeğini de strese sokma. Nedense bu down sendromu teshisini cok cabuk koyuyorlar. Cevremde o kadar çok insana cocugunuz down sendromlu dediler hepsi yıkıldı ama cocugundan vazgecmedi. Gel gör ki hiçbiri de down sendromlu doğmadı cok şükür. O yüzden sende dua et ve inanmaktan vazgeçme. Biz anne olucaz, umutsuzluğa yer yokBen de Mayıs hamilesiyim, bugün 15+4'üm. Başından beri kanamalar nedeniyle çok stresliydi, tam düşük tehdidi geçti, bir kızım olacağını öğrendim sevinmeye başlamışken Harmony test sonucu kızımın down sendromlu olduğunu öğrendim. Dün amniyosentez yapıldı, erken sonucu c6ma günü alacağız ama hiç umudumuz yok.
Gözün aydın canım cok sevindim. Ikinci kızçemiz geliyor galibaKizlar bugun doktora gittim cok sukur gelismesi haftasina gore guzel dedi bebegin esi yavas yavas yukariya cikar dedi kiza benziyor dedi ama yuzde yuz degil dedi saglikli olsun insallah yavruslarimiz ilk kizim olacak galiba
Bende yaptırmadm canım doktorum istemedi. 3lu testin 2li test gibi olduğunu söylüyorlar ama 2li test daha detaylı bilgi veriyormus diye okumuştum. Doktorun açıklama yapmadı mıInsallah canim doktor zeka testinden bahsetti 3lu test galiba sizler yaptirdinizmi nasil oluyor o testler
Canım doktorla konuşmadan niye canını sıkıyosun. Kendini strese sokma prenseste etkilenmesin. Doktorla konuştuğunda boşuna uzuldugunu goruceksin. Sonucu ogrendiginde yaz mutlakakızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
Aynen canim gercekten benim guzel 20.haftadan sonra insallah artik bir seyler orecegim ozamana kadar zaten tam netlesir bakalim sizinki prensesmi prensesmi onceligimiz saglikla gels8nler insallahGözün aydın canım cok sevindim. Ikinci kızçemiz geliyor galibabu doktorlar artık net konuşsun ama ya
Bide ozele gidiyorum 3 lu test ne oluyor dedim zaka testi oluyor dedi okadar baskada bisey demedi bide ozel yaniBende yaptırmadm canım doktorum istemedi. 3lu testin 2li test gibi olduğunu söylüyorlar ama 2li test daha detaylı bilgi veriyormus diye okumuştum. Doktorun açıklama yapmadı mı
Özel hastanelerinde devlet hastanesinden pek farkı kalmadı ki bende özele gidiyorum. Çok kalabalık aksamalar oluyor doktorlar da yoğunluktan sıkılıp doğru düzgün cevap vermiyolar herhaldeBide ozele gidiyorum 3 lu test ne oluyor dedim zaka testi oluyor dedi okadar baskada bisey demedi bide ozel yani
Ona gorede randevulu calisacaklar yani sinir oldum ben valla doktor fazla ilgili olmadigi ic8n ben sordum hep osekilde cevapladiÖzel hastanelerinde devlet hastanesinden pek farkı kalmadı ki bende özele gidiyorum. Çok kalabalık aksamalar oluyor doktorlar da yoğunluktan sıkılıp doğru düzgün cevap vermiyolar herhalde
Doğrudur canım memnun değilsen doktorunu değiştir. İlgili olmak zorundalar o kadar para veriyoruz sonuçtaOna gorede randevulu calisacaklar yani sinir oldum ben valla doktor fazla ilgili olmadigi ic8n ben sordum hep osekilde cevapladi
15 eylule kadar cevremdekilere soracagim hangi doktordan memnunlar diye ona gore gidecegimDoğrudur canım memnun değilsen doktorunu değiştir. İlgili olmak zorundalar o kadar para veriyoruz sonuçta
Canım doktorla konuşmadan niye canını sıkıyosun. Kendini strese sokma prenseste etkilenmesin. Doktorla konuştuğunda boşuna uzuldugunu goruceksin. Sonucu ogrendiginde yaz mutlaka
Bende yaptırmadm canım doktorum istemedi. 3lu testin 2li test gibi olduğunu söylüyorlar ama 2li test daha detaylı bilgi veriyormus diye okumuştum. Doktorun açıklama yapmadı mı
Cok sevindimcanım yanlış yazmışlar afp mom 0.86 normal çok şükür
Cok sevindimboşu boşuna canını sıktın bidaha doktorunla görüşmeden strese sokma kendini canım prenseste etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?