- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.001
Benim doktorum ayrıntılı için randevu aldırdı. Sanırım 18 eyluldeydi 20 haftayı geçmiş olucam inşallah o tarihe göreayrıntılı ultrasona kacinci haftada giriliyor acaba bilen var mi ?
Ayrintili 3 boyutlu ultrasonmu oluyorBenim doktorum ayrıntılı için randevu aldırdı. Sanırım 18 eyluldeydi 20 haftayı geçmiş olucam inşallah o tarihe göre
Evet canım bütün detayları ile bebeğe bakılıyor. Yarın randevum var kızlar inşallah güzel geçer ve cinsiyetini öğreniriz artıkAyrintili 3 boyutlu ultrasonmu oluyor
Saglikla gelsin insallah cinsiyet 20 haftadan snra netlesir esimin akrabasina dogumuna kadar kiz dediler dogumuna iki gun kala erkek dediler ve erkek dogdu bazi doktorlar cinsiyeti iyi goremedikleri icin kiz diyorlarmis duydugum kadariyla bende 20.haftadan snra biseyler ormeye baslayacagim o zamana kadar tam netlesir haftasina takilma bebegin gelisimi saglikli olsun yeterdir insallh hepimiz hastaneye gittigimiz zaman hep guzel haberler alirizBen bugun gittim doktora ve cinsiyetini ogrendim veeeee %90 kız dediinsallah sen de yarin ogrenirsin canim bir de ultrasona gore degisiyor sanirim memleketimde gittim doktora 15 haftalik dedi digerine gore 16 yiz
Evet canım bütün detayları ile bebeğe bakılıyor. Yarın randevum var kızlar inşallah güzel geçer ve cinsiyetini öğreniriz artık[/QUOT
Saglikla gelsin kuzularimiz insallah
Evet canım bütün detayları ile bebeğe bakılıyor. Yarın randevum var kızlar inşallah güzel geçer ve cinsiyetini öğreniriz artık
Ben bugun gittim doktora ve cinsiyetini ogrendim veeeee %90 kız dediinsallah sen de yarin ogrenirsin canim bir de ultrasona gore degisiyor sanirim memleketimde gittim doktora 15 haftalik dedi digerine gore 16 yiz
Kızçeler çoğalıyorBen bugun gittim doktora ve cinsiyetini ogrendim veeeee %90 kız dediinsallah sen de yarin ogrenirsin canim bir de ultrasona gore degisiyor sanirim memleketimde gittim doktora 15 haftalik dedi digerine gore 16 yiz
Aynen canım goremeyince kız diyolar bende bugün net bisey ogrenemedim ayrıntılı ultrasonu beklicem mecburSaglikla gelsin insallah cinsiyet 20 haftadan snra netlesir esimin akrabasina dogumuna kadar kiz dediler dogumuna iki gun kala erkek dediler ve erkek dogdu bazi doktorlar cinsiyeti iyi goremedikleri icin kiz diyorlarmis duydugum kadariyla bende 20.haftadan snra biseyler ormeye baslayacagim o zamana kadar tam netlesir haftasina takilma bebegin gelisimi saglikli olsun yeterdir insallh hepimiz hastaneye gittigimiz zaman hep guzel haberler aliriz
Net bişey öğrenemedim canım ya açmadı bacaklarını yandan bi çıkıntı simdilik görmüyorum kız olabilir dedi ayrıntılı ultrasonu beklicez mecburheyecanla bekliyoruzzz
Saglikla gelsin kucagimiza rabbim bizlere bagislasin insallah kuzularimizu suan tek duam o ben doktorumu degistircem bu randevumda baska doktora gitmeyi dusunuyorum bakacagim diger doktorumla herseyi ayni soyluyor ama daha fazla ilgiliyse o doktorda takip ettirecegim artikAynen canım goremeyince kız diyolar bende bugün net bisey ogrenemedim ayrıntılı ultrasonu beklicem mecbur
Kizlar seker yuklemesi yaptirmasi hakkinda neler dusunuyorsunuz karatay yapmayin zehirdir diyor siz neler dusunuyorsunuz ben katilmiyorum hamile kadinlarin bazilari bir oturusta yas pastayi butun olarak bitirirler ama seker yuklemesi sadece 50.mg seker yukleniyor nasil zarari olabilirki
Amin canım inşallahSaglikla gelsin kucagimiza rabbim bizlere bagislasin insallah kuzularimizu suan tek duam o ben doktorumu degistircem bu randevumda baska doktora gitmeyi dusunuyorum bakacagim diger doktorumla herseyi ayni soyluyor ama daha fazla ilgiliyse o doktorda takip ettirecegim artik
Benim düşüncem Karatayla alakalı değil ama pek yaptrmayı düşünmüyorum açlık tokluk şekerine baktırıcam onda bi anormallik gorurse belki yaptırırm ki benim midem hala kötü onu icebilecegimi sanmıyorum. Aynı zamanda tatlıya duskunlugum yada aşırı kilo artışım yok daha verdiğim kiloları alamadm. Doktorumda henüz bu testten bahsetmedi.Kizlar seker yuklemesi yaptirmasi hakkinda neler dusunuyorsunuz karatay yapmayin zehirdir diyor siz neler dusunuyorsunuz ben katilmiyorum hamile kadinlarin bazilari bir oturusta yas pastayi butun olarak bitirirler ama seker yuklemesi sadece 50.mg seker yukleniyor nasil zarari olabilirki
Aynen canim zamani gelince zaten doktorumuza sorariz o tahlillere bakip gerek duysa yaptirir yaptirmayanlar var cocugunu dogurduktan snra kalbi duranlar varmis allh korusun takdiri ilahidir bazen onlemini almamiz lazim bosunami doktorlar varBen de yaptirma taraftariyim Karatay sirf bu yuzden mahkemelik oldu ona asla guvenmem doktorlar varken:) gebelik şekeri onemli bir durum yaptirilmaz ise cocuga zarari var .Yaptirinca da bebege zarari olur diyenler tamamen karatayin aklına uyuyor.Her sey saglik icin :)
Tabi canim daha zamanimiz var insallah saglikla kucagimiza aliriz insallah bende tahlillerimi doktoruma gosterip yapip yapmayacagimizi kendisi soyler zatrn yeterki yavruslarimiz iyi olsun ben sabhlari cok kotuyum istihre ettikten snra kahvaltimi yapip dinleniyorum yarim saat gecmeyle eksi tatli her ikisinden canim cekiyor dun aksam 10 dakka arayla esime canim bunu istiyor sunu istiyor aklima gelmeyecek seyler geliyor normalde hamurlada aram yoktu ama baya acildi istahim esim bazen gobegime bakip gobekmi bu yoksa bebekmi diyor dalga geciyor artik benleBenim düşüncem Karatayla alakalı değil ama pek yaptrmayı düşünmüyorum açlık tokluk şekerine baktırıcam onda bi anormallik gorurse belki yaptırırm ki benim midem hala kötü onu icebilecegimi sanmıyorum. Aynı zamanda tatlıya duskunlugum yada aşırı kilo artışım yok daha verdiğim kiloları alamadm. Doktorumda henüz bu testten bahsetmedi.
İnşallah canım. Bende sürekli olarak bi istah yok bazen öyle oluyorum. Hala bulantı kesici kullanmama rağmen böyleyim benimki zor geçiyor. Ama karnım top gibi artık hamile olduğumu gören anlıyorTabi canim daha zamanimiz var insallah saglikla kucagimiza aliriz insallah bende tahlillerimi doktoruma gosterip yapip yapmayacagimizi kendisi soyler zatrn yeterki yavruslarimiz iyi olsun ben sabhlari cok kotuyum istihre ettikten snra kahvaltimi yapip dinleniyorum yarim saat gecmeyle eksi tatli her ikisinden canim cekiyor dun aksam 10 dakka arayla esime canim bunu istiyor sunu istiyor aklima gelmeyecek seyler geliyor normalde hamurlada aram yoktu ama baya acildi istahim esim bazen gobegime bakip gobekmi bu yoksa bebekmi diyor dalga geciyor artik benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?