- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.021
Bende istiyorum boyle karnim ciksin en cok bebegimin hareketlerini hissetmek biran once buyumesini istiyorum insallahİnşallah canım. Bende sürekli olarak bi istah yok bazen öyle oluyorum. Hala bulantı kesici kullanmama rağmen böyleyim benimki zor geçiyor. Ama karnım top gibi artık hamile olduğumu gören anlıyor
Net bişey öğrenemedim canım ya açmadı bacaklarını yandan bi çıkıntı simdilik görmüyorum kız olabilir dedi ayrıntılı ultrasonu beklicez mecbur
Galibanazlı geliyor :) sağlıklı olsunda :)
Ilk hamilelikte 20.haftaya kadar hissetmemek normalmis canım sabredicez biraz dahaBende istiyorum boyle karnim ciksin en cok bebegimin hareketlerini hissetmek biran once buyumesini istiyorum insallah
Bende varis yok ama biraz is yapayım hemen ağrım oluyor nolucak böyle diye düşünmeye başladım ben hic is yapamıcam galibakızlar merhaba bişey soracaktım varislerim 1se 100 oldu sizde de bu durumu yaşayan var mı
Canim ben bir gun once hissettim rahmimin ustunde baloncuk patlar gibi iki uc kere ust uste oldu gobek deligimin yarim cm altinda ilerleyen zamanlarda hissedecegiz insallahIlk hamilelikte 20.haftaya kadar hissetmemek normalmis canım sabredicez biraz daha
Bende hissettim canım bikac kere pıt pıt pıt yaptı arka arkaya ama emin olamıyorum bebek mi diyeCanim ben bir gun once hissettim rahmimin ustunde baloncuk patlar gibi iki uc kere ust uste oldu gobek deligimin yarim cm altinda ilerleyen zamanlarda hissedecegiz insallah
Insallah insallah rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin insallahİyi bayramlar herkese seneye inş bebeklerle bayram geçircez harçlıkları hazırlayın dedeler ananneler babaanneler
Iyi bayramlar :) inşallah canım Allah o günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıylaİyi bayramlar herkese seneye inş bebeklerle bayram geçircez harçlıkları hazırlayın dedeler ananneler babaanneler
Kizlar koltukta uzanirken yavscana kalktim sag kasigima agri girdi kupirdanamadim sonra gecti yavas yavas simdiye kadar hep sag kasigim agridi zaten sizde oyle oluyormu hic arada
Gunde bir kere oluyor yada hic olmuyor bazen sag kasigim sis oluyor ilk defada sol kasigimin tarafi sis oldu biraz bebek ordan oraya gecermi oyle saglikli olsunlarda insallah ilk gebeligim bisey bilmiyorumCanım benimde oluyor özellikle sabahları kımıldayamıyorum sanırım ağrı normal rahim genişlediği için bebekte hareket edince ben kötü oluyorum mesela
Gunde bir kere oluyor yada hic olmuyor bazen sag kasigim sis oluyor ilk defada sol kasigimin tarafi sis oldu biraz bebek ordan oraya gecermi oyle saglikli olsunlarda insallah ilk gebeligim bisey bilmiyorum
Benim henüz tamamen geçmiş değil sabahları çok kötü oluyorum. Tatile gitmiştik bu aksam döndük denizdeyken nerdeyse hic bulantı hissetmedim ve yüzmek vücut ağrılarıma çok iyi geldi tavsiye ederim kızlarKizlar bulantilariniz nasil bende sadece sabah bulantisi vardi simdi o bile yok gibi 16 haftamdayim acaba normalmi kesilmesi
Hava almak iyi gelir canim bende piknige gittim kotu olmuyorum temiz hava hamilelere cok iyi geliyor keske bende denize gitsem tesseturluyum ama soyle ayaklarimi deniz havasi alsam esime araba hamileler ic8n iyi degil demisler esimde uzak yerlere kumsala goturmuyor ne gelirse allahtandir ama ben dikkat etmem gerekiyor diyor rabbim nasip etsin insallah seneye bebegimle beraber ailecek gideriz insallahBenim henüz tamamen geçmiş değil sabahları çok kötü oluyorum. Tatile gitmiştik bu aksam döndük denizdeyken nerdeyse hic bulantı hissetmedim ve yüzmek vücut ağrılarıma çok iyi geldi tavsiye ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?