- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.041
Bulantim sabahlari eskisi gjbi degil bugun tam gecti yazmistim ustunden yarim saat gectikten sonra ayni tas ayni hamam oldum ya benim bugun sirt ustu uzanirken sag gobegimin az cik kenarinda yumruk gibi siskinlik duruyordu snra siskinlik dindi o bebekmiydi acabasadbutrue
Aynen canım ordayken hic kusmadım bugün yine başladım temiz hava yer değişimi gerçekten iyi geliyor. İnşallah bebeklerimizle de gidicezHava almak iyi gelir canim bende piknige gittim kotu olmuyorum temiz hava hamilelere cok iyi geliyor keske bende denize gitsem tesseturluyum ama soyle ayaklarimi deniz havasi alsam esime araba hamileler ic8n iyi degil demisler esimde uzak yerlere kumsala goturmuyor ne gelirse allahtandir ama ben dikkat etmem gerekiyor diyor rabbim nasip etsin insallah seneye bebegimle beraber ailecek gideriz insallah
Ayyyy insallah insallah rabbim saglikla kucagimiza alamayi bir avazda dogurmayi nasip etsin insallahAynen canım ordayken hic kusmadım bugün yine başladım temiz hava yer değişimi gerçekten iyi geliyor. İnşallah bebeklerimizle de gidicez
Randevun ne zaman benim 15 eylulde daha iki bucuk hafta var nasil dayanacagim ozaman cinsiyetide tam kesin olur saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallaholabilir artık büyüyorlar :) artık aşırı şekilde hissedebiliyorum ben mesela :) sabahları da kasık ağrım var doktoruma sorucam bende
Randevun ne zaman benim 15 eylulde daha iki bucuk hafta var nasil dayanacagim ozaman cinsiyetide tam kesin olur saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah
Amin canımAyyyy insallah insallah rabbim saglikla kucagimiza alamayi bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah
Insallah insallah benim bir arkadasta dogumunu bekliyor evde rabbim bizede ogunleri nasip ettirsin insallah4 eylülde az kaldı benimaminnn inş doğsunlar da sağ Salim hayırlı evlat olsunlar daha ne istenir ki
Canim bu kontrolumde cinsiyet tam belli olacak ozaman dusunmeye baslayacagiz insallah 21.haftadan snra insallah yavas yavas birseyler alirim artik insallahAmin canımkızlar isim düşünmeye başladınız mı
Amin canımkızlar isim düşünmeye başladınız mı
Nasil olcturcen m.ettimBikaç isim var ama ölçtürcem isimleri inanıyorum böyle şeylere
Nasil olcturcen m.ettim
Kuranda geçen isimler için geçerli bu dimiCami hocası var tanıdık ağır gelmesin diye Ebced hesabına göre ölçüyorlar
Benimde cinsiyet tam belli değil ama göstermediği için kız demişti bende kız isimlerine bakıyorum ama nedense begenemiyorum hicbiseyCanim bu kontrolumde cinsiyet tam belli olacak ozaman dusunmeye baslayacagiz insallah 21.haftadan snra insallah yavas yavas birseyler alirim artik insallah
Bilmiyorum acaba bizdemi oylemi yapsakCami hocası var tanıdık ağır gelmesin diye Ebced hesabına göre ölçüyorlar
Bizde hem erkek hissediyoruz hem kiz ama hep kiz cikiyor agzimdan ayni durumdayim kucagimiza saglikli alalim insallah tek sorunumuz isim bulmakta zorlanmak olsunBenimde cinsiyet tam belli değil ama göstermediği için kız demişti bende kız isimlerine bakıyorum ama nedense begenemiyorum hicbisey
Canm napiyorsun gelismelerin nasil iyidir insallahİnan bende öyleyim her sey yiyorumama midye yeme hamileyken içinde cıva var dip balıkları ve dipte yaşayan hiç bir deniz ürünü yenmez yinede canın çok çekerse 1 den fazla yeme canm.bencede canm dahiliye uzaksa öyle yap dedigin gibi için rahat olur
Kuranda geçen isimler için geçerli bu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?