Mayıs ayında hamile kalanlar:)

olabilir artık büyüyorlar :) artık aşırı şekilde hissedebiliyorum ben mesela :) sabahları da kasık ağrım var doktoruma sorucam bende

Aynen canım ordayken hic kusmadım bugün yine başladım temiz hava yer değişimi gerçekten iyi geliyor. İnşallah bebeklerimizle de gidicez

olabilir artık büyüyorlar :) artık aşırı şekilde hissedebiliyorum ben mesela :) sabahları da kasık ağrım var doktoruma sorucam bende
Randevun ne zaman benim 15 eylulde daha iki bucuk hafta var nasil dayanacagim ozaman cinsiyetide tam kesin olur saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah

Canim bu kontrolumde cinsiyet tam belli olacak ozaman dusunmeye baslayacagiz insallah 21.haftadan snra insallah yavas yavas birseyler alirim artik insallah
Benimde cinsiyet tam belli değil ama göstermediği için kız demişti bende kız isimlerine bakıyorum ama nedense begenemiyorum hicbisey

Benimde cinsiyet tam belli değil ama göstermediği için kız demişti bende kız isimlerine bakıyorum ama nedense begenemiyorum hicbisey
Bizde hem erkek hissediyoruz hem kiz ama hep kiz cikiyor agzimdan ayni durumdayim kucagimiza saglikli alalim insallah tek sorunumuz isim bulmakta zorlanmak olsun

Kizlar arada karniniz boyle sagda yada solda bir avuc kadar siskinlik oluyormu 3 saat once sagdaydi simdi tekrar asagi inmis acaba aciktigimdan dolayimi bebek oyle toplaniyor

Canm napiyorsun gelismelerin nasil iyidir insallah

evet cnm bende öle duymuştum kuranda aleyna geçio diye bi tanıdığım koydu ama manası kötüymüş. Allah nasip ederse dr. bize erkek dedi bende erkek ismi araştırıyorum. gerçi kayınvalidem kocasının ismini istiyor eşim de kendi ismini istior kaldım arada kızımın adı kayınvalidemin adı aslında ama

Benim randevumda 4 eylulde memleketteyim şu an şükür az da olsa et yiyebildim ben sizler ne yaptinizİsim olarak da Zümra düşünüyoruz ben ilk duyduğumda icime sinmisti
Aleyna isminin anlami kotu degil ama "bizim üzerimize "demek manasi tek basina anlamsiz yani o yuzden önerilmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…