Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Oo kimler gelmis kurban bayramda habire sabah aksam et yedim yemek deyince gozumun onune et geliyor bol bol yedik rabbim hayirlarimizi cumleten kabul etsin insallah yarasin o etler bebislerimize insallah bebis nasil 4 eylule az kalmis hareketlerini hissediyormusun

Aleyna ismi banada soguk geliyor sen zaten koymussun kizinin adini kayin validenin ismi olarak esin nasil kendi ismini istiyorki buldugu isimmi

Ilk cocugunda zaten fedakarlık edip kayinvalidenin ismini koymussun. Bu sefer istemiyorsan ağırlığını koyup istediğin ismi koymalısın bu seferde onlar anlayış göstersin

Aleyna ismi banada soguk geliyor sen zaten koymussun kizinin adini kayin validenin ismi olarak esin nasil kendi ismini istiyorki buldugu isimmi

ne bileyim eşim bu ara öle bi hevesi oldu başta dedi bana kendi ismimi koycam die bende dedim ilk çocuğumda sizin istediğiniz oldu bırakın da bu sever benim istediğim olsun. şimdi ne o sesleniyor isim olarak ne benim önerdiklerimi beğeniyor içime de sinmiyo böle olunca kaldım arada bakalım hayırlısı olsun artık

Bende öyle az da olsa yiyebildim inşallah bebeklerimize yarar. Zümra'nın anlamı nedir güzelmis

Canim 9 ay boyunca tasiyacak olan biziz o 9 ay boyunca ne hayallerle heyecanlarla kucagimiza alacagimiz gunleri bekliyoruz sen ve esin ortak bir isimde bulun bence esin kendi ismimi koycagim ne demek kizinin adinida seslen yani kendileri koydu seslenemiyoruz falan yapma bence gerekirse onun onundede sesleneceksin bence sonucta o koymus

Amin amin inşallah canim :) ilk hamileligim oldugu icin bilemiyorum nasil hissediliyor 18 hafta olduk ama bakalım :)

haklısın cnm bunda zaten ilk defa sesim çıktı benim bi oğlum var dedi kayınvalidem bende sizin isminizi koyduk ya dedim sonra ses edemedi zaten. ben birde 3 düşük yaşamıştım kızımdan önce acıları çektim bi isim hakkım olduğunu düşünüyorum. ve taviz vermicem elimden geldiğince

Ta
Tabi taviz verme canim iyi demissin hatta 26. Haftadan snra bebegin cinsiyetine gore isim yazili ebiseler var yaptiriyorlar oyle yaptir ama esinle ortak karar verin kayin validen koymus zaten onu hic karistirmayin bizde simdiden kiz erkek isim bulduk cinsiyet kesin oldugunda kararlastiracagiz insallah birisi bisey derse biz koyduk zaten deriz kimsenin bisey demeye hakki yok

K
Şükür canm iyiyim sen nasılsın? Yarın kontrol e gidicem cinsiyet inşallah belli olur catlicam valla.sen neler yaptin
Ben yarini beklemden 2 hafta erken gittim iyi dedi cok sukur ama hala karnim fazla yok kiza be ziyor dedi 15 eylulde kesinlesecek insallah doktorlar bazen iyi goremedigi zaman kiza derler 19.haftada netlesecek insallah

Bende de oluyor bebek diye düşünüyorum canm
Bazen gobegimin altinda birden hareket hissediyorum snradan baktigimda ise yumru seklinde sismis ayaga kalkip gidip geldigimde tekrar ayni pozisyona geldigimde bu sefer duz oluyor bebek yerinde durmuyor

Uuuu baya varmış valla bana yarın demezse beninkide kalır 1 ay sonrasina.bakalim bizimkini neye benzeticek

Uuuu baya varmış valla bana yarın demezse beninkide kalır 1 ay sonrasina.bakalim bizimkini neye benzeticek
Hadi insallah saglikli iyi gelismeler alirsin bu sene galiba kiz senesi esimin amca gelinleri ikiside kiz oldu yarin doktora gittikten snra yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…