- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.061
Oo kimler gelmis kurban bayramda habire sabah aksam et yedim yemek deyince gozumun onune et geliyor bol bol yedik rabbim hayirlarimizi cumleten kabul etsin insallah yarasin o etler bebislerimize insallah bebis nasil 4 eylule az kalmis hareketlerini hissediyormusunBenim randevumda 4 eylulde memleketteyim şu an şükür az da olsa et yiyebildim ben sizler ne yaptinizİsim olarak da Zümra düşünüyoruz ben ilk duyduğumda icime sinmisti
Aleyna isminin anlami kotu degil ama "bizim üzerimize "demek manasi tek basina anlamsiz yani o yuzden önerilmiyor :)
Aleyna ismi banada soguk geliyor sen zaten koymussun kizinin adini kayin validenin ismi olarak esin nasil kendi ismini istiyorki buldugu isimmievet cnm bende öle duymuştum kuranda aleyna geçio diye bi tanıdığım koydu ama manası kötüymüş. Allah nasip ederse dr. bize erkek dedi bende erkek ismi araştırıyorum. gerçi kayınvalidem kocasının ismini istiyor eşim de kendi ismini istior kaldım aradakızımın adı kayınvalidemin adı aslında ama
Evet öylemis. İsim konusunda ben baya zorlanıcam gibiTam bilmiyorum açıkcası ama Kuranda geçen her ismin de manası iyi değil diye biliyorum
Ilk cocugunda zaten fedakarlık edip kayinvalidenin ismini koymussun. Bu sefer istemiyorsan ağırlığını koyup istediğin ismi koymalısın bu seferde onlar anlayış göstersinevet cnm bende öle duymuştum kuranda aleyna geçio diye bi tanıdığım koydu ama manası kötüymüş. Allah nasip ederse dr. bize erkek dedi bende erkek ismi araştırıyorum. gerçi kayınvalidem kocasının ismini istiyor eşim de kendi ismini istior kaldım aradakızımın adı kayınvalidemin adı aslında ama
Aleyna ismi banada soguk geliyor sen zaten koymussun kizinin adini kayin validenin ismi olarak esin nasil kendi ismini istiyorki buldugu isimmi
Bende öyle az da olsa yiyebildim inşallah bebeklerimize yarar. Zümra'nın anlamı nedir güzelmisBenim randevumda 4 eylulde memleketteyim şu an şükür az da olsa et yiyebildim ben sizler ne yaptinizİsim olarak da Zümra düşünüyoruz ben ilk duyduğumda icime sinmisti
Aleyna isminin anlami kotu degil ama "bizim üzerimize "demek manasi tek basina anlamsiz yani o yuzden önerilmiyor :)
Canim 9 ay boyunca tasiyacak olan biziz o 9 ay boyunca ne hayallerle heyecanlarla kucagimiza alacagimiz gunleri bekliyoruz sen ve esin ortak bir isimde bulun bence esin kendi ismimi koycagim ne demek kizinin adinida seslen yani kendileri koydu seslenemiyoruz falan yapma bence gerekirse onun onundede sesleneceksin bence sonucta o koymusne bileyim eşim bu ara öle bi hevesi oldu başta dedi bana kendi ismimi koycam die bende dedim ilk çocuğumda sizin istediğiniz oldu bırakın da bu sever benim istediğim olsun. şimdi ne o sesleniyor isim olarak ne benim önerdiklerimi beğeniyor içime de sinmiyo böle olunca kaldım arada bakalım hayırlısı olsun artık
Oo kimler gelmis kurban bayramda habire sabah aksam et yedim yemek deyince gozumun onune et geliyor bol bol yedik rabbim hayirlarimizi cumleten kabul etsin insallah yarasin o etler bebislerimize insallah bebis nasil 4 eylule az kalmis hareketlerini hissediyormusun
InşallahBende öyle az da olsa yiyebildim inşallah bebeklerimize yarar. Zümra'nın anlamı nedir güzelmis
Canim 9 ay boyunca tasiyacak olan biziz o 9 ay boyunca ne hayallerle heyecanlarla kucagimiza alacagimiz gunleri bekliyoruz sen ve esin ortak bir isimde bulun bence esin kendi ismimi koycagim ne demek kizinin adinida seslen yani kendileri koydu seslenemiyoruz falan yapma bence gerekirse onun onundede sesleneceksin bence sonucta o koymus
Tabi taviz verme canim iyi demissin hatta 26. Haftadan snra bebegin cinsiyetine gore isim yazili ebiseler var yaptiriyorlar oyle yaptir ama esinle ortak karar verin kayin validen koymus zaten onu hic karistirmayin bizde simdiden kiz erkek isim bulduk cinsiyet kesin oldugunda kararlastiracagiz insallah birisi bisey derse biz koyduk zaten deriz kimsenin bisey demeye hakki yokhaklısın cnm bunda zaten ilk defa sesim çıktı benim bi oğlum var dedi kayınvalidem bende sizin isminizi koyduk ya dedim sonra ses edemedi zaten. ben birde 3 düşük yaşamıştım kızımdan önce acıları çektim bi isim hakkım olduğunu düşünüyorum. ve taviz vermicem elimden geldiğince
Şükür canm iyiyim sen nasılsın? Yarın kontrol e gidicem cinsiyet inşallah belli olur catlicam valla.sen neler yaptinCanm napiyorsun gelismelerin nasil iyidir insallah
Bende de oluyor bebek diye düşünüyorum canmKizlar arada karniniz boyle sagda yada solda bir avuc kadar siskinlik oluyormu 3 saat once sagdaydi simdi tekrar asagi inmis acaba aciktigimdan dolayimi bebek oyle toplaniyor
Ben yarini beklemden 2 hafta erken gittim iyi dedi cok sukur ama hala karnim fazla yok kiza be ziyor dedi 15 eylulde kesinlesecek insallah doktorlar bazen iyi goremedigi zaman kiza derler 19.haftada netlesecek insallahŞükür canm iyiyim sen nasılsın? Yarın kontrol e gidicem cinsiyet inşallah belli olur catlicam valla.sen neler yaptin
Bazen gobegimin altinda birden hareket hissediyorum snradan baktigimda ise yumru seklinde sismis ayaga kalkip gidip geldigimde tekrar ayni pozisyona geldigimde bu sefer duz oluyor bebek yerinde durmuyorBende de oluyor bebek diye düşünüyorum canm
Uuuu baya varmış valla bana yarın demezse beninkide kalır 1 ay sonrasina.bakalim bizimkini neye benzeticekK
Ben yarini beklemden 2 hafta erken gittim iyi dedi cok sukur ama hala karnim fazla yok kiza be ziyor dedi 15 eylulde kesinlesecek insallah doktorlar bazen iyi goremedigi zaman kiza derler 19.haftada netlesecek insallah
Benim gobegim biraz var canm ama dedigin gibi oluyor bana daBazen gobegimin altinda birden hareket hissediyorum snradan baktigimda ise yumru seklinde sismis ayaga kalkip gidip geldigimde tekrar ayni pozisyona geldigimde bu sefer duz oluyor bebek yerinde durmuyor
Hadi insallah saglikli iyi gelismeler alirsin bu sene galiba kiz senesi esimin amca gelinleri ikiside kiz oldu yarin doktora gittikten snra yaz mutlakaUuuu baya varmış valla bana yarın demezse beninkide kalır 1 ay sonrasina.bakalim bizimkini neye benzeticek
Evet canim bebekmis o sordum bi kac arkadasa bebek diyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu aminBenim gobegim biraz var canm ama dedigin gibi oluyor bana da
Hayırlısı olsun canm bakalım yazarim sana ogrenirsemHadi insallah saglikli iyi gelismeler alirsin bu sene galiba kiz senesi esimin amca gelinleri ikiside kiz oldu yarin doktora gittikten snra yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?