- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.081
Evet canim bebekmis o sordum bi kac arkadasa bebek diyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu amin
Evet öylemis. İsim konusunda ben baya zorlanıcam gibi
Cok gecmis olsun canım bol su iç ve meyve yemeyi ihmal etme ilac kullanamıyoruz mecbur bu sekilde idare ediceksinkızlar aşırı grip oldum bir de yetmezmiş gibi tetanoz aşısı yaptırdım vakti gelmişti limonlu çay limonlu ıhlamur tavuk suyuma çorba mümkün değil geçmiyor napıcam ben
Idare ediyoruz canım iyilerdir inşallah bana günler geçmek bilmiyorKizlar gunaydinnapiyorsunuz bebekleriniz nasil
Cok sukur canim iyi gidiyor iki hafta snra kontrol var nasil zaman gececek yuzumde yanaklarimda kizariklik var gunese cikmisim gibi acaba lekemi yapacak sizdede oldumu oyle yavrum saglikli olsun insallah yeterdir gerciIdare ediyoruz canım iyilerdir inşallah bana günler geçmek bilmiyorsen nasılsın
Cok gecmis olsun canım bol su iç ve meyve yemeyi ihmal etme ilac kullanamıyoruz mecbur bu sekilde idare ediceksin
Evet ağrım varken bende yarım parol icmistim. Tekrar geçmiş olsun simdi nasılsıncanım parol kullanabiliyormuşuz enfeksiyon çıktı kanımda ateşlendim doktora gittik bakalım
Kontrole gittiğinde sorarsın canım bende yok herhangi bir lekeCok sukur canim iyi gidiyor iki hafta snra kontrol var nasil zaman gececek yuzumde yanaklarimda kizariklik var gunese cikmisim gibi acaba lekemi yapacak sizdede oldumu oyle yavrum saglikli olsun insallah yeterdir gerci
Evet ağrım varken bende yarım parol icmistim. Tekrar geçmiş olsun simdi nasılsın
Tekrar hastaneye mi gitsen nasıl olucak böyleHala çok kötüyüm geçmiyor ateşleniyorum durmadan
kızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...
merhaba yeni üye sayılırım. ilk defa yazıyorum burda. Allah sabırlar versin devamını okumadım henüz durumunuzun ama inşallah herşey yolundadır. ben afp testi yaptırmadım. 18. haftada doktorum kalbinde ekojenik odak - parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona gönderdi. 1 yada 2 tane parlaklık olması durumunda bir sıkıntı olmadığını ama 3 tane olunca (benimkinde 3 tane) amniyosentez önerdi, ben yaptırmadım. afp testini ne zaman yaptırdınız acaba[/QUOTE
Tekrar hastaneye mi gitsen nasıl olucak böyle
merhaba yeni üye sayılırım. ilk defa yazıyorum burda. Allah sabırlar versin devamını okumadım henüz durumunuzun ama inşallah herşey yolundadır. ben afp testi yaptırmadım. 18. haftada doktorum kalbinde ekojenik odak - parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona gönderdi. 1 yada 2 tane parlaklık olması durumunda bir sıkıntı olmadığını ama 3 tane olunca (benimkinde 3 tane) amniyosentez önerdi, ben yaptırmadım. afp testini ne zaman yaptırdınız acaba
merhaba test sonucum iyi çıktı çok şükür mom değeri iyi gelmişti.. sizin bebeğinizde de bir sıkıntı yoktur inşallahafp testini yanlış hatırlamıyorsam 17+2 de yaptırmıştım
antalya ilçesindeyim ben :)çok sevindim test sonucunuzun iyi çıktığına. Allah sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah. benim ayrıntılı ultrasonda başka hiçbir bulgu olmadığı için içim rahat şimdilik yarın da tekrar ayrıntılı ultrasona giricem 20. hafta dolduğu için. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Antalya'dasınız sanırım, doktorunuz kim sorabilir miyim?
Hanımlar nasil gidiyor hamileliginiz ? :) dun kontrolum vardi normalde dr acil ameliyata girmis muayene olamadim bugun gidecegim insallah.Bu arada bebek arabasi hangisinden almayi düşünüyorsunuz alışverişlere basladiniz erken daha ama kışın almak daha zor olur diye almaya baslamayi dusunuyoruz:)
Geçmiş olsun canım bende grip oldum napıcam bilmiyorum başımda çatlıcak gibi ağrıyorgittim de çözüm yok hala çekiyorum sen nasıl oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?