Mayıs ayında hamile kalanlar:)

kızlar aşırı grip oldum bir de yetmezmiş gibi tetanoz aşısı yaptırdım vakti gelmişti limonlu çay limonlu ıhlamur tavuk suyuma çorba mümkün değil geçmiyor napıcam ben

Idare ediyoruz canım iyilerdir inşallah bana günler geçmek bilmiyor sen nasılsın
Cok sukur canim iyi gidiyor iki hafta snra kontrol var nasil zaman gececek yuzumde yanaklarimda kizariklik var gunese cikmisim gibi acaba lekemi yapacak sizdede oldumu oyle yavrum saglikli olsun insallah yeterdir gerci

kızlar afp mom 0.40-2.50 arasında olması gerekirken 42.60 çıkmış yarın doktora sonuç göstermeye gidicem canım sıkıldı çok...

merhaba yeni üye sayılırım. ilk defa yazıyorum burda. Allah sabırlar versin devamını okumadım henüz durumunuzun ama inşallah herşey yolundadır. ben afp testi yaptırmadım. 18. haftada doktorum kalbinde ekojenik odak - parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona gönderdi. 1 yada 2 tane parlaklık olması durumunda bir sıkıntı olmadığını ama 3 tane olunca (benimkinde 3 tane) amniyosentez önerdi, ben yaptırmadım. afp testini ne zaman yaptırdınız acaba

Tekrar hastaneye mi gitsen nasıl olucak böyle

gittim de çözüm yok hala çekiyorum sen nasıl oldun canım

merhaba test sonucum iyi çıktı çok şükür mom değeri iyi gelmişti.. sizin bebeğinizde de bir sıkıntı yoktur inşallah afp testini yanlış hatırlamıyorsam 17+2 de yaptırmıştım

merhaba test sonucum iyi çıktı çok şükür mom değeri iyi gelmişti.. sizin bebeğinizde de bir sıkıntı yoktur inşallah afp testini yanlış hatırlamıyorsam 17+2 de yaptırmıştım

çok sevindim test sonucunuzun iyi çıktığına. Allah sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah. benim ayrıntılı ultrasonda başka hiçbir bulgu olmadığı için içim rahat şimdilik yarın da tekrar ayrıntılı ultrasona giricem 20. hafta dolduğu için. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Antalya'dasınız sanırım, doktorunuz kim sorabilir miyim?

antalya ilçesindeyim ben :)

Hanımlar nasil gidiyor hamileliginiz ? :) dun kontrolum vardi normalde dr acil ameliyata girmis muayene olamadim bugun gidecegim insallah.Bu arada bebek arabasi hangisinden almayi düşünüyorsunuz alışverişlere basladiniz erken daha ama kışın almak daha zor olur diye almaya baslamayi dusunuyoruz:)

daha erken gibi geliyor bana evet göz gezdiriyorum ama almadım daha hiçbirşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…