Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Ben henüz hiçbişey almadım cinsiyeti belli olmadan alışverişe de çıkmak istemiyorum hem daha erken olduğunu düşünüyorum. Bebek arabasına da karar vermiş değilim sadece yoyko marka hakknda olumlu şeyler okudum ama henuz ayrıntılı hiçbişey bakmadım

Geçmiş olsun canım bende grip oldum napıcam bilmiyorum başımda çatlıcak gibi ağrıyor

Oyy canımmm bilirim benimde hala geçmedi ıhlamur tüketiyorum 1 fincan günde doktoruma sordun limonlu sıcak su ve köy tavuğu suyuna çorba tüketiyorum ama yok geniz akıntısı başladı bide nefes alamıyorum resmen ama baş ağrısı için parol aşabilirsin

Geniz akıntısı bende hamileliğin başından beri var nefret ettim geçmek bilmiyor bende limona ıhlamura yuklenicem nasıl gecircez bilmiyorum dayak yemiş gibiyim vücudum dökülüyor

Anladım canim.Soylediğin markaya baktim da iyi olmayan yorumlar var hepsiburada.com da. Görüntü olarak ayni olsa da cogu markalar sorunlu cikiyor arastirdigim kadarıyla

Anladım canim.Soylediğin markaya baktim da iyi olmayan yorumlar var hepsiburada.com da. Görüntü olarak ayni olsa da cogu markalar sorunlu cikiyor arastirdigim kadarıyla
Anladım canım doğrudur bende detaylı bakmadım ama benim arkadaşım da kullanıyor baya memnun şans işi sanırım

Kizlar hamilelik nasil gidiyor gecen iki gun once evi silerken yanlamasina dustum ayagim kaydi sukurler olsun cok sukur evladim iyi geceleri karnim geriniyor gibi sertlesiyor bebek bir tarafta toplanip sertlesiyor normalmi acaba

Ayy gecmis olsun şükür iyisiniz bebegin de sen de.Arada ben de oluyor normaldir galiba :) ben gecen hafta gittim kontrole sukur iyi prenses ayrıntılı ultrasona randevu icin uğraşıyorum Konyaya gidecegim aranizda konyali var mi ?

Cok sukur canim bende haftaya doktora gidecegim aslinda bugun gitmem lazimdi esim haftaya fazla isim yok beraber gidelim dedi haftaya gittig8m zaman insallah galiba banada ayrintili ultrason icin gun verecek guzel haberler aliriz insallah hepimiz

Insallah canım. Randevulara simdiden bak bence bulamadim ben daha once kadi doguma almak gerekiyormus o da perinatologa yonlendiriyormus.Hastanen de varsa sıkıntı olmaz tabi

Insallah canım. Randevulara simdiden bak bence bulamadim ben daha once kadi doguma almak gerekiyormus o da perinatologa yonlendiriyormus.Hastanen de varsa sıkıntı olmaz tabi
Hastanem ozel hastanede vardir herhalde ayrintili ultrason nasil nasil yapiliyor altanmi bakiliyor yoksa ustten makinami duruyor

Benim hastane de ozel ama yokmuş;(
normal ultrason gibi bakılıyormuş yarım saat sürüyormuş her organina detayli bakılıyor yani.24.hafta son bu arada
Sagol canim bilgilendirdigin icin pazartesi yada sali doktoruma sorcaagim zaten kendisi sylerde zaten hastanede vardir deyip bir hafta snraya birakacaktim kontrolu ama ne olur ne olmaz haftaya gidecegim guzel haberlerle gelirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…