Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Ayrintili nasil bu arada rahat gorebildin mi prensesini
Ilk 10 dk falan ben ekranı görmedim hatta eşimi de almadılar içeri çünkü doktor sadece ölçüm yaptı sekreteriyle irtibattaydı. Daha sonra eşimi çağırdılar ve ekranı bize dogru çevirdiler tek tek organları gösterildi parmakları sayıldı çok şükür herseyin iyi oldugunu söyledi. Normalde son asamada bebegi goruruz ve resmini veririz ama kızımız kendini göstermeye hic niyetli degil dedi yüzünü bana dayamıstı ensesi dönüktü bekledik ama malesef çok inatçı bi kız geliyor dedi doktor da

Anladim canim Keyfini hic bozmamis prenses masallah :))

Hayır olmadım sağlık ocağındaki ebeyle gorustugumde Kasım ayında olmam gerektiğini söyledi doktorumda söyler herhalde zamanı gelince
Him ben pazartesi gunu yaptirdim aklında olsun yaptırınca ilk isin buz koymak olsun ilk gun ağrı yapmıyor biraz agri oluyor sonrasinda ama buz cok iyi geliyor bir dahaki de 30 ekimde olacak.2 doz oluyormuş

Him ben pazartesi gunu yaptirdim aklında olsun yaptırınca ilk isin buz koymak olsun ilk gun ağrı yapmıyor biraz agri oluyor sonrasinda ama buz cok iyi geliyor bir dahaki de 30 ekimde olacak.2 doz oluyormuş
Tamam canım cok sagol dediğin gibi yaparım. Doktorun mu bu zamanlarda yaptrmanı söyledi yoksa sağlık ocağı mı

Kizlar ayrintili ultrason detayli ultrason 4 boyutlu ultrason hepsi aynimi ayrintili yapacagim insallah 175 dediler bana baska hastanede kendi hastanemde 400 dediler sizce kendi doktoruma gorunup ondan snrami ayrintiliya gideyim zamani gelmistir demi kizlar

Ben gittiğim hastanede 300 tlye yaptrdm canım. 18 ile 22 hafta arasında yapıldığı yazıyor benim raporumda baktım şimdi senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…