- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.121
Geçmiş olsun canım iyisiniz çok şükürKizlar hamilelik nasil gidiyor gecen iki gun once evi silerken yanlamasina dustum ayagim kaydi sukurler olsun cok sukur evladim iyi geceleri karnim geriniyor gibi sertlesiyor bebek bir tarafta toplanip sertlesiyor normalmi acaba
hayırlıı olsunnnn :)))Selam kızlar nasılsınız. Ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür herşey iyi veee kızçem geliyomus sonunda öğrendik
Teşekkür ederimhayırlıı olsunnnn :)))
Hadi gozun aydın: ) bu sene kız senesiSelam kızlar nasılsınız. Ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür herşey iyi veee kızçem geliyomus sonunda öğrendik
Amin canım Allah herkese nasip etsin. Aynen yerim onları kız istiyodum Rabbim nasip etti cok sukurHadi gozun aydın: ) bu sene kız senesi
Benim de cuma gunu detaylı ultrason
Amiin amin cümlemize insallah canim :)Amin canım Allah herkese nasip etsin. Aynen yerim onları kız istiyodum Rabbim nasip etti cok sukurhayırlı haberler alırsın sende inşallah
Ilk 10 dk falan ben ekranı görmedim hatta eşimi de almadılar içeri çünkü doktor sadece ölçüm yaptı sekreteriyle irtibattaydı. Daha sonra eşimi çağırdılar ve ekranı bize dogru çevirdiler tek tek organları gösterildi parmakları sayıldı çok şükür herseyin iyi oldugunu söyledi. Normalde son asamada bebegi goruruz ve resmini veririz ama kızımız kendini göstermeye hic niyetli degil dedi yüzünü bana dayamıstı ensesi dönüktü bekledik ama malesefAyrintili nasil bu arada rahat gorebildin mi prensesini
Anladim canimIlk 10 dk falan ben ekranı görmedim hatta eşimi de almadılar içeri çünkü doktor sadece ölçüm yaptı sekreteriyle irtibattaydı. Daha sonra eşimi çağırdılar ve ekranı bize dogru çevirdiler tek tek organları gösterildi parmakları sayıldı çok şükür herseyin iyi oldugunu söyledi. Normalde son asamada bebegi goruruz ve resmini veririz ama kızımız kendini göstermeye hic niyetli degil dedi yüzünü bana dayamıstı ensesi dönüktü bekledik ama malesefçok inatçı bi kız geliyor dedi doktor da
Aynen canım en başından beri öyle cok keyfine düşkün olucak gibiAnladim canimKeyfini hic bozmamis prenses masallah :))
Aynen canım en başından beri öyle cok keyfine düşkün olucak gibiinsallah sizin prenses gösterir gorursunuz
Hayır olmadım sağlık ocağındaki ebeyle gorustugumde Kasım ayında olmam gerektiğini söyledi doktorumda söyler herhalde zamanı gelince:) insallah cuma gununu iple çekiyorumtetanoz aşisi oldun mu bu arada
Him ben pazartesi gunu yaptirdim aklında olsun yaptırınca ilk isin buz koymak olsun ilk gun ağrı yapmıyor biraz agri oluyor sonrasinda ama buz cok iyi geliyor bir dahaki de 30 ekimde olacak.2 doz oluyormuşHayır olmadım sağlık ocağındaki ebeyle gorustugumde Kasım ayında olmam gerektiğini söyledi doktorumda söyler herhalde zamanı gelince
Tamam canım cok sagol dediğin gibi yaparım. Doktorun mu bu zamanlarda yaptrmanı söyledi yoksa sağlık ocağı mıHim ben pazartesi gunu yaptirdim aklında olsun yaptırınca ilk isin buz koymak olsun ilk gun ağrı yapmıyor biraz agri oluyor sonrasinda ama buz cok iyi geliyor bir dahaki de 30 ekimde olacak.2 doz oluyormuş
Iyiyim cok sukurGeçmiş olsun canım iyisiniz çok şükür
Hayirli olsun saglikla gelsinler insallah yolu yariladik cok sukur benkmde hala karnim az cikmisSelam kızlar nasılsınız. Ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür herşey iyi veee kızçem geliyomus sonunda öğrendik
Amin canım inşallah. Aynen çok şükür yarıladık hayırlısıyla tamamlamak nasip olsun. Benimde karnım cok buyuk değilHayirli olsun saglikla gelsinler insallah yolu yariladik cok sukur benkmde hala karnim az cikmis
Ben gittiğim hastanede 300 tlye yaptrdm canım. 18 ile 22 hafta arasında yapıldığı yazıyor benim raporumda baktım şimdi senin için.Kizlar ayrintili ultrason detayli ultrason 4 boyutlu ultrason hepsi aynimi ayrintili yapacagim insallah 175 dediler bana baska hastanede kendi hastanemde 400 dediler sizce kendi doktoruma gorunup ondan snrami ayrintiliya gideyim zamani gelmistir demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?