- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.141
Saglik ocagi dedi ilk kayit yaptirdigimda gün vermisti zaten dr hic bahsetmedi saglik ocagi takip ediyorTamam canım cok sagol dediğin gibi yaparım. Doktorun mu bu zamanlarda yaptrmanı söyledi yoksa sağlık ocağı mı
4 boyutlu ile ayrintili tamamen farkli seyler.Ayrintili ultrasonda bebegin tum organları inceleniyor.4 boyutlu bir resim gibi düşün daha net gorunuyor.Sira bulunmuyor bi kontrol et sira varsa al ne olur ne olmaz dr un bana onerdigi hastane 1 ay doluydu mesela ve 24 haftam geciyordu baska ozel hastaneden buldum 250 tl denildi.20-24.haftalar yapılıyormuşKizlar ayrintili ultrason detayli ultrason 4 boyutlu ultrason hepsi aynimi ayrintili yapacagim insallah 175 dediler bana baska hastanede kendi hastanemde 400 dediler sizce kendi doktoruma gorunup ondan snrami ayrintiliya gideyim zamani gelmistir demi kizlar
Ben yarin kendi doktorumda kontrole gideyim ozaten hemen der yaptir diye sonuclari alip muanenin icinde gostermek istiyorum snradan gostermek icin muane farki odemek istemiyorumBen gittiğim hastanede 300 tlye yaptrdm canım. 18 ile 22 hafta arasında yapıldığı yazıyor benim raporumda baktım şimdi senin için.
Oldugun hastanede varsa sıkıntı olmaz zaten. 10 gun icinde gidince tekrar muayene ucreti alinmiyor veya raporu bir sonraki kontrolde de goturebilirsin dr bana oyle dediBen yarin kendi doktorumda kontrole gideyim ozaten hemen der yaptir diye sonuclari alip muanenin icinde gostermek istiyorum snradan gostermek icin muane farki odemek istemiyorum
Sagol canim aratirman icin ablam ne ikili ne uclu ne dortlu test ayrintili 4 boyutlu hicbisey yaptirmadi iki hafta oldu dogum yapali 3bucuk kilo dogdu masallah bende sadece ayrintiliyi yaptiririm belki yarin kontrole gidecegim insallah guzel haberler alirim rabbim bizlere eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insallah olamaynlarinda kucaklarini doldursun insallahAyrıntılı ultrasonografi veya detaylı ultrasonografi veya ileri düzey (ikinci düzey) ultrasonografi aynı anlamdadır.
3 boyutlu ultrasonografi veya 4 boyutlu ultrasonografi bunlarla aynı anlama gelmez ancak halk arasında çoğunlukla aynı sanılır. Ayrıntılı ultrasonografi sırasında aileye bebeğin yüzü, elleri, ayakları 4 boyutlu olarak gösterilebilir ancak ayrıntılı ultrasonografi esas olarak 2 boyutlu olarak yapılır. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan ultrason cihazının 3 veya 4 boyutlu olması değildir, hatta 3-4 boyutlu olmasa da olur. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan bu konuda deneyimli bir uzmanın (genellikle perinatoloji, kadın doğum uzmanı veya radyoloji uzmanı) değerlendirmesidir.
Banada gun vermisti 20sinde diye yarinda benim ilk asimi bende saglik ocagina gittigimde gidecegim tarihi verdiler kolami yapiyorlar asiyi yoksa kalcayami hic bilgim yok bu konudaSaglik ocagi dedi ilk kayit yaptirdigimda gün vermisti zaten dr hic bahsetmedi saglik ocagi takip ediyor
Koldan yapılıyor canim hic hissetmiyorsun bile ama sonrasinda agri yapıyor ilk gun buz koydum bir sey yoktu bugun hafif agrim var agri kesici atacagim daha gecmezse hemsire atabilirsin dediBanada gun vermisti 20sinde diye yarinda benim ilk asimi bende saglik ocagina gittigimde gidecegim tarihi verdiler kolami yapiyorlar asiyi yoksa kalcayami hic bilgim yok bu konuda
Selam kızlar nasılsınız. Ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür herşey iyi veee kızçem geliyomus sonunda öğrendik
Hadi gozun aydinKizlar prensesim geliyor insallahbugun babasina el salliyordu cok sukur haftasiyla gelisimi uyumlu dedi saglijli dedi cok sukur
Sagol canim nasil heves ediyorum ormeye ama 25 haftayi gectikten snra ormeyi dusunuyorum patikten baslayacagim insallah erkeklere gore hicbisey yok ama kizlara gore cok guzel seyler var hep kizim olsun istemisimdir rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahHadi gozun aydinKızlara gore cok guzel seyler var ya hepsini alasım geliyor benim orgu ordunuz mu hic ben bir tane yaptim tulum,bandana,patik
Merhaba,Ilk 10 dk falan ben ekranı görmedim hatta eşimi de almadılar içeri çünkü doktor sadece ölçüm yaptı sekreteriyle irtibattaydı. Daha sonra eşimi çağırdılar ve ekranı bize dogru çevirdiler tek tek organları gösterildi parmakları sayıldı çok şükür herseyin iyi oldugunu söyledi. Normalde son asamada bebegi goruruz ve resmini veririz ama kızımız kendini göstermeye hic niyetli degil dedi yüzünü bana dayamıstı ensesi dönüktü bekledik ama malesefçok inatçı bi kız geliyor dedi doktor da
Anladım canım benim sağlık ocağı Kasımda dedi size göre baya geç olmuş oluyor o yüzden kafam karıştıSaglik ocagi dedi ilk kayit yaptirdigimda gün vermisti zaten dr hic bahsetmedi saglik ocagi takip ediyor
Gözün aydın canım çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımızıKizlar prensesim geliyor insallahbugun babasina el salliyordu cok sukur haftasiyla gelisimi uyumlu dedi saglijli dedi cok sukur
Amin canım hepimiz inşallahcanım benimm çok sevindim sağ salim al kucağına inş
Ben hic anlamıyorum örgü işlerinden yaHadi gozun aydinKızlara gore cok guzel seyler var ya hepsini alasım geliyor benim orgu ordunuz mu hic ben bir tane yaptim tulum,bandana,patik
Kendi gittiğim özel hastanede 300 tlye yaptırdımMerhaba,
hangi hastanede yaptırdınız acaba ve ücreti nekadar.
Ben de bilmiyordum orguyu internet sag olsun çok guzel anlatimlar var :) bugun bebek arabamizi aldik e bebekten bir kactane de zıbın aldim cok tatlilar yaBen hic anlamıyorum örgü işlerinden yasadece kanaviçeden bebek tablosu yapıyorum doğduğu saati tarihi falan yazan. Bencede kızlara gerçekten cok güzel seyler var kendimi durduramamaktan korkuyorum
Bende araştıraym biraz o zaman belki becerebilirim :) hangi markanın aldın bebek arabasını fiyatlar nasıl ? Yavas yavas baslamak lazım almayaBen de bilmiyordum orguyu internet sag olsun çok guzel anlatimlar var :) bugun bebek arabamizi aldik e bebekten bir kactane de zıbın aldim cok tatlilar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?