Mayıs ayında hamile kalanlar:)

4 boyutlu ile ayrintili tamamen farkli seyler.Ayrintili ultrasonda bebegin tum organları inceleniyor.4 boyutlu bir resim gibi düşün daha net gorunuyor.Sira bulunmuyor bi kontrol et sira varsa al ne olur ne olmaz dr un bana onerdigi hastane 1 ay doluydu mesela ve 24 haftam geciyordu baska ozel hastaneden buldum 250 tl denildi.20-24.haftalar yapılıyormuş

Ben gittiğim hastanede 300 tlye yaptrdm canım. 18 ile 22 hafta arasında yapıldığı yazıyor benim raporumda baktım şimdi senin için.
Ben yarin kendi doktorumda kontrole gideyim ozaten hemen der yaptir diye sonuclari alip muanenin icinde gostermek istiyorum snradan gostermek icin muane farki odemek istemiyorum

Ayrıntılı ultrasonografi veya detaylı ultrasonografi veya ileri düzey (ikinci düzey) ultrasonografi aynı anlamdadır.
3 boyutlu ultrasonografi veya 4 boyutlu ultrasonografi bunlarla aynı anlama gelmez ancak halk arasında çoğunlukla aynı sanılır. Ayrıntılı ultrasonografi sırasında aileye bebeğin yüzü, elleri, ayakları 4 boyutlu olarak gösterilebilir ancak ayrıntılı ultrasonografi esas olarak 2 boyutlu olarak yapılır. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan ultrason cihazının 3 veya 4 boyutlu olması değildir, hatta 3-4 boyutlu olmasa da olur. Ayrıntılı ultrasonografide önemli olan bu konuda deneyimli bir uzmanın (genellikle perinatoloji, kadın doğum uzmanı veya radyoloji uzmanı) değerlendirmesidir.

Ben yarin kendi doktorumda kontrole gideyim ozaten hemen der yaptir diye sonuclari alip muanenin icinde gostermek istiyorum snradan gostermek icin muane farki odemek istemiyorum
Oldugun hastanede varsa sıkıntı olmaz zaten. 10 gun icinde gidince tekrar muayene ucreti alinmiyor veya raporu bir sonraki kontrolde de goturebilirsin dr bana oyle dedi

Sagol canim aratirman icin ablam ne ikili ne uclu ne dortlu test ayrintili 4 boyutlu hicbisey yaptirmadi iki hafta oldu dogum yapali 3bucuk kilo dogdu masallah bende sadece ayrintiliyi yaptiririm belki yarin kontrole gidecegim insallah guzel haberler alirim rabbim bizlere eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insallah olamaynlarinda kucaklarini doldursun insallah

Saglik ocagi dedi ilk kayit yaptirdigimda gün vermisti zaten dr hic bahsetmedi saglik ocagi takip ediyor
Banada gun vermisti 20sinde diye yarinda benim ilk asimi bende saglik ocagina gittigimde gidecegim tarihi verdiler kolami yapiyorlar asiyi yoksa kalcayami hic bilgim yok bu konuda

Banada gun vermisti 20sinde diye yarinda benim ilk asimi bende saglik ocagina gittigimde gidecegim tarihi verdiler kolami yapiyorlar asiyi yoksa kalcayami hic bilgim yok bu konuda
Koldan yapılıyor canim hic hissetmiyorsun bile ama sonrasinda agri yapıyor ilk gun buz koydum bir sey yoktu bugun hafif agrim var agri kesici atacagim daha gecmezse hemsire atabilirsin dedi

Hadi gozun aydin Kızlara gore cok guzel seyler var ya hepsini alasım geliyor benim orgu ordunuz mu hic ben bir tane yaptim tulum,bandana,patik
Sagol canim nasil heves ediyorum ormeye ama 25 haftayi gectikten snra ormeyi dusunuyorum patikten baslayacagim insallah erkeklere gore hicbisey yok ama kizlara gore cok guzel seyler var hep kizim olsun istemisimdir rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba,
hangi hastanede yaptırdınız acaba ve ücreti nekadar.

Hadi gozun aydin Kızlara gore cok guzel seyler var ya hepsini alasım geliyor benim orgu ordunuz mu hic ben bir tane yaptim tulum,bandana,patik
Ben hic anlamıyorum örgü işlerinden ya sadece kanaviçeden bebek tablosu yapıyorum doğduğu saati tarihi falan yazan. Bencede kızlara gerçekten cok güzel seyler var kendimi durduramamaktan korkuyorum

Ben hic anlamıyorum örgü işlerinden ya sadece kanaviçeden bebek tablosu yapıyorum doğduğu saati tarihi falan yazan. Bencede kızlara gerçekten cok güzel seyler var kendimi durduramamaktan korkuyorum
Ben de bilmiyordum orguyu internet sag olsun çok guzel anlatimlar var :) bugun bebek arabamizi aldik e bebekten bir kactane de zıbın aldim cok tatlilar ya

Ben de bilmiyordum orguyu internet sag olsun çok guzel anlatimlar var :) bugun bebek arabamizi aldik e bebekten bir kactane de zıbın aldim cok tatlilar ya
Bende araştıraym biraz o zaman belki becerebilirim :) hangi markanın aldın bebek arabasını fiyatlar nasıl ? Yavas yavas baslamak lazım almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…