- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.161
Çok yuksek fiyatli almak istemedik baby&plus mustang modeli travel sistem 999 tl ,liste yaptim da yavas kıs gelmeden alalim diyoruz :)Bende araştıraym biraz o zaman belki becerebilirim :) hangi markanın aldın bebek arabasını fiyatlar nasıl ? Yavas yavas baslamak lazım almaya
Amin insallah canim benim nasil dogum yaptik diye yazacagimiz gunler olsun insallahGözün aydın canım çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımızı
Fiyatı değil kalitesi önemli zaten canım yorumları da gayet iyi inşallah memnun kalırsın bebişinle :)Çok yuksek fiyatli almak istemedik baby&plus mustang modeli travel sistem 999 tl ,liste yaptim da yavas kıs gelmeden alalim diyoruz :)
Aynen oyle amin insallah canimFiyatı değil kalitesi önemli zaten canım yorumları da gayet iyi inşallah memnun kalırsın bebişinle :)
merhaba herkese nasıl gidiyor hamilelikler :) ben bu aralar biraz kötü oldum yirmilik diş ağrısı antibiyotik başladık mecburen iştahımda kötüye gidiyor bebişi en son 22+6 da gördüm sanki bana benziyor gibi500 gr olmuş doktorum iyi olduğunu söyledi her ne kadar az gelse de bana durumlar bende böyle
20 haftalık olmama rağmen öğrenemiyorum cinsiyeti çatlicam artık
Kizlar gec gosteriyormus kendini canim ilk gebeliginmi saglik olsun hepimizin insallah20 haftalık olmama rağmen öğrenemiyorum cinsiyeti çatlicam artık
Eyvah dis kotudur ya gecmis olsun .ben de gecen cuma ayrintili ultrasona gittim 21+1 idik cok sukur her sey yolunda 380 gr dedi senin masallah iyiymiskendi doktoruma da randevum 8 ekimde o zamana agirlasir heralde )
20+3 de 330 gr dı canım iyi seninki de maşallah birden alacaklar sanırım :)
Bende de aynı sıkıntı var canım cok zor yemek yiyorum 20lik disler damagı parcalamıs durumda ama ben doktora gitmedimmerhaba herkese nasıl gidiyor hamilelikler :) ben bu aralar biraz kötü oldum yirmilik diş ağrısı antibiyotik başladık mecburen iştahımda kötüye gidiyor bebişi en son 22+6 da gördüm sanki bana benziyor gibi500 gr olmuş doktorum iyi olduğunu söyledi her ne kadar az gelse de bana durumlar bende böyle
Bende 20+6da öğrendim canım kızlar göstermiyor malesef :)20 haftalık olmama rağmen öğrenemiyorum cinsiyeti çatlicam artık
Bende kippirti artik gobek deligimin yaninda pit pit diye hissediyorum saglilla gelsinler kucagimiza insallahBen de daha kıpırtı hissediyorum :) ilk oldugu icin anlamiyorum belki bilmiyorum
yok canım ikinci. Bi oğlum var 4 yaşında onda hemen öğrenmiştim ama bu çok nazlı olcak belliki :) kim görse kızın olcak diyor çevrem benden çok merak ediyor öğrensemde kurtulsam artık diyorum :) kız olmasını çok isterim ama erkek olursada başımın üstğnde yerleri var sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Belimden kilo alıyorum oğlumda arkadan bakan hamile olduğumu anlamazdı :) sürekli yatıyorum uykuluyum ve sırt üstü yatınca karnım hep sert elleyice resmen elime geliyo bebek :) kız çocukta öyke olurmuş diyor herkes bakalım haftaya üçlü testin sonucunu göstericem yine muayne olucam inşallah gösterir girmeden önce çikolata ye diyorlar öyle gösterirmiş aklınızda bulunsun :))Kizlar gec gosteriyormus kendini canim ilk gebeliginmi saglik olsun hepimizin insallah
inşallah canın hayırlısıyla gelsinlerde :)Eyvah dis kotudur ya gecmis olsun .ben de gecen cuma ayrintili ultrasona gittim 21+1 idik cok sukur her sey yolunda 380 gr dedi senin masallah iyiymiskendi doktoruma da randevum 8 ekimde o zamana agirlasir heralde )
Kızdır o zaman genelde kizlar gec gösteriyormuş ben de 15 haftalikken kız olduğunu ogrendim 19 haftalikken kendi doktorum da kız dedi.ayrintili ultrasonda degisen oluyormus sordum hemen o da kız dedi :))
Cok sulur ogrendim cinsiyetini canim insallah kucagima almak nasip olsun insallah kizim olacak ele gelir gibi bende sabahlar aksamlari yada gun icerisinde bir toplaniyor sertlesiyor ustunu oksadimmi yumusuyor benimde ilk cok sukur yolu yariladikyok canım ikinci. Bi oğlum var 4 yaşında onda hemen öğrenmiştim ama bu çok nazlı olcak belliki :) kim görse kızın olcak diyor çevrem benden çok merak ediyor öğrensemde kurtulsam artık diyorum :) kız olmasını çok isterim ama erkek olursada başımın üstğnde yerleri var sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Belimden kilo alıyorum oğlumda arkadan bakan hamile olduğumu anlamazdı :) sürekli yatıyorum uykuluyum ve sırt üstü yatınca karnım hep sert elleyice resmen elime geliyo bebek :) kız çocukta öyke olurmuş diyor herkes bakalım haftaya üçlü testin sonucunu göstericem yine muayne olucam inşallah gösterir girmeden önce çikolata ye diyorlar öyle gösterirmiş aklınızda bulunsun :))
Bende başlarda kıpırtı olarak hissetmistim artık cok net tekmelerini hissediyorum maşallah baya güclendi :) tatlı bişey yediğimde özellikle hic durmuyorKizlar bebeginizin tekmes8ni hissediyormusunuz ben sadece kipirtilar hissediyorum
Evet
Cok sulur ogrendim cinsiyetini canim insallah kucagima almak nasip olsun insallah kizim olacak ele gelir gibi bende sabahlar aksamlari yada gun icerisinde bir toplaniyor sertlesiyor ustunu oksadimmi yumusuyor benimde ilk cok sukur yolu yariladik
Ben sadece gaz seyirmesi gibi kipirti gibi hissediyorum okadar net guclu hissetmiyorum ilerleyen haftalarda hissederim insallah hareketlerinde daha neler gorecegiz insallahBende başlarda kıpırtı olarak hissetmistim artık cok net tekmelerini hissediyorum maşallah baya güclendi :) tatlı bişey yediğimde özellikle hic durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?