- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.181
Evetya kucagimiza almak nasip olsun insallah bende 21+1 bir hafta ondesjniz galiba cok sukur allahima yolu yariladik isteyen herkese rabbim nasip etsin insallahMasallah kızı olacak hepimizin :)) hafta olaral ayniyiz galiba forumda yazan önde gidiyor benim bugun 22+1 iz
Kizlar bu arada arkadsim kiza hamileydi 4100 kilo dogdu kizi en cokta tukettigi sabahlari ac karnina uzum pekmezi hakiki 3 yemek kasigi. ve kasar kahvaltida ara yemekte yemis kasari. her aksam balli bir bardak sut icmis ve yediklerinin cogu bebege gitmis masallah bende sabahlari kan ilacindan 15 dakka snra ac karnina keci boynuzu pekmezi iciyorum aksam bir bardak sut arada tuketiyorum doktorum bol yesillik ve haslanmis yumurta ye dedi ama haslanmis yumurtanin kokusuna bile gelemiyorum
Yok canin ayrintili ultrasona girmedim daha kendi doktorum 300 tlye yaptiriyor baska yerde 145 yada 175 ti cogu kisi yaptirma diyor ama bakalim yaptiracaksam haftaya yaptiracagimOyy maşallah evet kaşarı duymustum muz da aldırıyormuş. Pekmeze de gecmek lazim hic yemedim.sutu iciyorum her gun yogurdu da kendim yapıyorum. Yumurtayi haslama yiyebiliyorum artik cok haslama 5 dk ve sicakken ye kokusu gelmiyor bana o zamanayrıntılı ultrasona girmiş miydin?
Yok canin ayrintili ultrasona girmedim daha kendi doktorum 300 tlye yaptiriyor baska yerde 145 yada 175 ti cogu kisi yaptirma diyor ama bakalim yaptiracaksam haftaya yaptiracagim
Insallah yaptiracagim haftayaBence kesinlikle yaptir canim tum organlarini detayli inceliyor Allah korusun bir sıkıntı olursa ona gore yol cizilir ben de 250 ye yaptirdim daha doktoruma gostermedim raporu 8 ekimde insallah gidecegim bir cd ve rapor veriliyor.Minigimin elleri yuzundeydi ama belliydi yine de15-20 dk surdu benim
Kizlar bir iki gun snra esimin musait oldugu gun ayrintili ultrasona girecegim randevu almadan da oluyormus kizlar dua edin muslumanin muslumana ettgi dua kabul olurmus insallah guzel gecer ayrintili ultrasonum insallah guzel gelismeler alirim
Merhaba bende tekme olarak hissetmedım daha ama göbek pıt pıt dıye kalp atısları goruyorum işalalh saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsinBende kippirti artik gobek deligimin yaninda pit pit diye hissediyorum saglilla gelsinler kucagimiza insallah
Evet bugun ayrintili ultrasona girdik cok sulur cok sukurde bir sorun cikmadi elhamdullillah saglikli bir bebek dedi cinsiyetide kesinlesti kizim olacak insallah 21+5 480 gram dedi kucagimiza almak nasip olsun insallahHadi insallah her sey guzel gecsin canim.Hastanede imkan varsa randevuya gerek olmuyor genelde ben baska ile gittim bir hafta oncesinden almistim
Evet canim gobek deligi altinda gaz seyirmesi gibide oluyor artik bende sabahlari hareket ettigi zaman sirti ustu uzanirken disardan belli oluyor hareketi ciplak karinla oda insallah sag salim kucagimiza alalim rabbim hayirli dogum nasip etsin cumlemize insallahMerhaba bende tekme olarak hissetmedım daha ama göbek pıt pıt dıye kalp atısları goruyorum işalalh saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
Ama bana ayrintilida cd vermediler
Evet sordum renkli ultrasonda veriliyor dediMasallah prensesine hadi gozun aydinNeden ki sordun mu peki sonra?
Evet sordum renkli ultrasonda veriliyor dedisinir oldum acaba p hastanemi vermedi sadece zarf icinde rapor verdi 6 tanede ultrâson resim olcumleri
Bana yok renklide ultrasonda veriyoruz dedi renkli bile gostermediler siyah beyazdi bendeBana da zarf icinde bir cd ve rapor verildi. Ultrasonda once siyah beyaz gosterdi en son renkli sekliyle de gosterdi .Ama dr a rapor lazım cd bizde kalıyor ama olsaydi sende kalirdi
Kızlar herkese merhaba bebişler nasıl 26. Haftama giriyorum artık ve kasık ağrılarım bel ağrılarım olmaya başladı bir de prenses Organlarıma baskı yapıyormuş bağırsaklarımı falan sıkıştırmış şimdiden başladık yaramazlığa
Merhaba biz de 23+1 olduk pazartesi randevumuz var bakalim :) büyüyor ve agirlik olduğu icin bel ağrısı oluyormuş .Şeker yuklemesi yaptirdin mi peki
Canım 22+6da gitmiştim en son doktora bal Peteğim 500 gr dı doktor ilk şeker yüklemesi yapalım demişti ama bende gebelik öncesi hipoglisemi olduğu için zaten diyetle gidiyorum yapılmadı ama 13 Ekim’de randevum var rh uyuşmazlığı için iğne yapılacak şu ana kadar ikili test AFP testi ve indirekt coombs yapıldı bide rh iğnesi olacak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?