- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.361
koleram, madamimmm, berremmm, kizlar sizi en guzele emanet ederkene, kendinize SIKI bakiniz der, yarin bakamiyacagim topige bilgisini aktarir, veee simdilik kalin saglicakla ,papatya?
yarin milli tatill bu kÜffarlarin , oleyyyy
cuma mubarek gun , mubarek gunde mubarek sohbetlere insaallah canlaarr ,hepinizi
ingilizce canım, sen??
aa meslektaşmışız,ben de ing. öğrt yim
nikitam seni çooooooooooooooooooooook özlicem ben yarında olmayışın bir yıkılış oldu herhalde evde yas tutarıım işe filan da gelmem
ooo madam ne kadar büyük sevgin benide seviyonmu bölee...
senide seviom berrecikim ben herkesi seviyom yawssssama bi gün bebişim olursa sizden çok severim ha ona göre baştan söylim alınmaca kırılmaca yok yani
koleram, madamimmm, berremmm, kizlar sizi en guzele emanet ederkene, kendinize sıkı bakiniz der, yarin bakamiyacagim topige bilgisini aktarir, veee simdilik kalin saglicakla ,papatya?
Yarin milli tatill bu küffarlarin , oleyyyy
Cuma mubarek gun , mubarek gunde mubarek sohbetlere insaallah canlaarr ,hepinizi
slmlar herkese
herkese eyi akşamlar fıstıklar yarın ola hayrola öpüldünüzzzzzzz
slm, henüz bir haber yokkızlar minnoşlarım napıyonusss ben istanbula geldimm giremedim de nete simdi de bi meraba diyip cıkıcamm hala oldum cok güsel bi duyguu hepinizi cok ösledimm sizde ne var ne yok hamiş kalan varmı listemizdennn minnoşlarımm:97::97:
kızlar minnoşlarım napıyonusss ben istanbula geldimm giremedim de nete simdi de bi meraba diyip cıkıcamm hala oldum cok güsel bi duyguu hepinizi cok ösledimm sizde ne var ne yok hamiş kalan varmı listemizdennn minnoşlarımm:97::97:
demin bi yazı okudum herkese bildireyim hep beraber sevinelim arkadaşlarımm ama ben yazmadım bunları bilginize...
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
Hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
Bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
eşinle beraber olduktan sonra ya sağ tarafa dön yada sol tarafa yarım saat kalkma poponuda az yükselt....
Tatilde denedik...
Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim.....
Sizlerde deneyin lütfen sağ ve solda yumurtalıklar var ve sizde sağa ve sola dönün ayrıca lütfen az kalçanızı yükseltin ve yarım saat bekleyin...
Sonuçlar iyi olursa bir duanız yeter bana...
Hadi darısı başımıza hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
cucummmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm hamile yok canım daha
canım benim yaa ne güzel sen kavuştun bebeciğine inşallah bizde kavuşuruz.
Peki kalçamızı nasıl yükseltçez yastık koysak olurmu ?
yapmadığım tek bu kalmıştı onuda yapacağım sağ tarafıma döncem kalçamıda kaldırcam hayırlı ile inşallah yarın birde troit sonuçlarımı alıcam inşallah bir sorun yoktur da hamilellik için doktora gitcem 8 aylık hamileyim acaba doğru olurmu doktora gitmem erken mi ?
hamileler tablosuna en kolay nasl ulaşabiliriz kızlar bakmak istiyorum ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?