Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gitme vakti geldimi nikitam...
bende seni çook öpüyorum...
beni özle taammı...

nikitam seni çooooooooooooooooooooook özlicem ben yarında olmayışın bir yıkılış oldu herhalde evde yas tutarıım işe filan da gelmem

ooo madam ne kadar büyük sevgin benide seviyonmu bölee...

Son düzenleme:

nikitammmmmm öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aa meslektaşmışız,ben de ing. öğrt yim

migi seni en başa yazmıştık ? Varmı bi gelişme bacım

hoşgeldin bacımmmmmmmmmm

kızlar minnoşlarım napıyonusss ben istanbula geldimm giremedim de nete simdi de bi meraba diyip cıkıcamm hala oldum cok güsel bi duyguu hepinizi cok ösledimm sizde ne var ne yok hamiş kalan varmı listemizdennn minnoşlarımm:97::97:

slm, henüz bir haber yok

demin bi yazı okudum herkese bildireyim hep beraber sevinelim arkadaşlarımm ama ben yazmadım bunları bilginize...

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

hadi darısı başımıza hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

cucummmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm hamile yok canım daha

canım benim yaa ne güzel sen kavuştun bebeciğine inşallah bizde kavuşuruz.
Peki kalçamızı nasıl yükseltçez yastık koysak olurmu ?

yapmadığım tek bu kalmıştı onuda yapacağım sağ tarafıma döncem kalçamıda kaldırcam hayırlı ile inşallah yarın birde troit sonuçlarımı alıcam inşallah bir sorun yoktur da hamilellik için doktora gitcem 8 aylık hamileyim acaba doğru olurmu doktora gitmem erken mi ?

cucummmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm hamile yok canım daha

canım benim yaa ne güzel sen kavuştun bebeciğine inşallah bizde kavuşuruz.
Peki kalçamızı nasıl yükseltçez yastık koysak olurmu ?

yastık yoluyla yükseltebilrisin bi de sağa yatarsanız erkek sola yatarsanız kız oluyomuş diye okumuştum inşallah bizimde olur bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…