Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya kıslar geçen ay 25.günümde adet oldum ondan önceki aylarda 31.-32.günlerde adet oldum. Şimdi en son 25.günde adet olunca gecikip gecikmediğini de anlayamıyorum. inşallah hamileyimdir. ama bayadır göğüslerimde bir duyarlılık var inş. bakalım :) böyle bişeyle karşılaşan oldu mu :S

ben ne zaman çocuk düşünmeye başladım düzenim altüst oldu. ki daha korunmayı bırakmadan, her zaman 28 olan siklusum kah 25 oldu, kah gününde geldi 1 günde bitti. nası bi psikolojim varsa hemmencik etkileniverdi. inşallah senin de öyle olmamıştır. hayırlısı hakkımızda.

canım benim başıma gelmedi ama inşallah hamişsindir sat.ının üzerinden kaç gün geçti

:26:
evt mesela belirtileri okuyorum bazen psikolojik hemen benimde öyle şeyler oluyor diyorum ama belim ağrıyor adet olmam inş.

cnm bugün 29.gündeyim bakalım. öff beklemek çok zor. test yapmak istemiyorum. tek çizgi görmekten bıktım

bence de yapma..bak daha yeni bi arkadaşımız kimyasal gebeik yaşadı ve çok üzüldü.. en azından ööle bişey yaşamazsın gec geldi der geçersin... çok zor biliyorum ama pazartesiyi bi görelim bence:96::96:

ssibbell--------------------------------28---------------------------------------------------3mayıs-7mayıs arası (olabilir düzenini yitirdi)

2003ten beri canım, sen 2009da atanmayı başararak bir imkansıza imza atmışsın, tebrik ederim
evet resimdeki benim kedi kızım :)
çoook güzelll benm de bir köpişim var onu çok seviyorum.
migi adet olduğunu söylemişti sanırım. mayıs ayında başlayacaktı onların çalışmalar
henüz kimseden bir haber yok tatlım yaaa
kızlar benide ayın 29 na yazarmısınız.bugun belimi çektirdim yakı yaptırdım.kadın dedi çoğu insanı hamile bıraktım ben böle dedi inş.banada fayda eder yarabbimmmmm.yaşım 23 bu arada
aman yarabbim bunda ciddi olduğuna inanmak istemiyorum. çocuk sahibi olayım derken sakat kalacaksın.
walla kendim gibi sewinicem ...ööle hissediyorum ya:))inşalah hayıırlıysa iyi haberler ver bize:))canım benim:97::97:

günaydın bernardo nasılsın..?
oldunmu regl..?

günaydın tatlım. dün test aldım sabah yaptım. ama tek çizgi. öle de bekliyordum zaten. fakat adet olamadım daha. biraz daha geçsin adet olamazsam doktora gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…