- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.321
ingilizce canım, sen??
evlendigimde okula bir muddet devam ettim, evliligim icin (ah kocam, can kocam) bu kadar yeter dedim, ve hayalimi feda ettim...(pismanmiyim, naslaaaa) ama bazen diyorum, tekrar basliyayim, nolurku? Fakat cocuk,ev,is,koca...yok yok diyorum, vazgeciyorum... Bizim fasli akedeslerinde dedigi gibi ; maktaab kardas ,maktaab. = kismet yane
2003ten beri canım, sen 2009da atanmayı başararak bir imkansıza imza atmışsın, tebrik ederimVAYYYY kaç yıldır meb desin benm daha yeni 2009 atamasıyım. buarada kedi mi besliyorsun
tr'de muhasebe diiler sanirim... burdakinin aciklamasinin nasil tanimlasam bilmiyorum, ama muhasebeyle ilgim yok diyebilirim, hos vatandaslarin ne odedikleri, ne vakit, ne sekil ves. elimizden geciyor ama tutan degiliz tebi,ne okiidin bebişim sen
slm arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katılıyorum 4-5 gündür sürekli takip ediyorum yorumlarınızı nasipse artık mayısta bende hamileyim demek istiyorum.bilgilerinizi paylaşmak isterim.
kıslarr günaydın, noluyo facede grup mu kuruluyor? Aman ha grubun adı aynı bu topik olmasın, cümle alem bizim çalışmada olduğumuzu anlar
haha çok komik olurryok la bu isimle açılırmı heç başka bi isim bulmak lasım
nikita bis de memireyiz nasıl olsamemire... vergici ....(ortmenlikte guzel olurdu, aah ah... ,kiss vergiye ihanet olmasin simdi)
hoşgeldin burcum, kaç günün varr?kızlar ben geldimmmmmmm.ya gögüslerimde asırı bi dolgunluk var.baskada belirti yok.bi umut işte
kızlar ben geldimmmmmmm.ya gögüslerimde asırı bi dolgunluk var.baskada belirti yok.bi umut işte
kızlar ben geldimmmmmmm.ya gögüslerimde asırı bi dolgunluk var.baskada belirti yok.bi umut işte
madammm...koleraa..hade berre cıkmıs...sızin citiniz cikmiyor
nikitam sorry annem iş vardı biraz onları hallettim de ama aklım sizdeydi
Ne oldu özledinmi beni
Özlememmi hayatim, bagimlilik yaptin!
cikicam birazdan, ondan bakindim size.
sen gor isini tontish...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?