- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.581
bat ıma 4 gün var ve ben dayanmadım bır tane test yaptım ve negatif çıktı..çok üzüldüm yemek yerken eşimle bır anda gözümden yaşlar boşaldı..kesın değildir o test dedi ama sanmıyorum bence kesın...tuhaf bir boşluk şu an hissettiğim...artık gelecek aya kaldısanırım
günaydınnlar....
Koleram benim belirtim var ama çok erken...
koleram vebam good morningsabahtan beri gözümüz yolda hayırlı haberlerini bekliyoz şekerim müjde vercen mi bize bugün
kızlar yaa içim çok garip koleram sinir olyon biliyorum ama belirtim benimde hiç yok bendeki tek belirtim ateşimin gün geçtikçe atrıyor olması umutlanmak istemiyorum ama çoğu insanda da böyle olurmuş yükselirse diyo anladı hamişsin tabi adet gününün bir iki gün öncesine kadar düşmez ise ay ne bilim bu sabah bi ölçtüm bir derece fırlamış benim ateşateş başıma mı vurdu nee
Dün akşamda gül ağacının dibine çizdim bi kız bi erkek ikiz bebiş dedim allah görsün beni hızır aleyhisselamı yetiştirsin bana hamiş olimmm
kızlar yaa içim çok garip koleram sinir olyon biliyorum ama belirtim benimde hiç yok bendeki tek belirtim ateşimin gün geçtikçe atrıyor olması umutlanmak istemiyorum ama çoğu insanda da böyle olurmuş yükselirse diyo anladı hamişsin tabi adet gününün bir iki gün öncesine kadar düşmez ise ay ne bilim bu sabah bi ölçtüm bir derece fırlamış benim ateşateş başıma mı vurdu nee
dün akşamda gül ağacının dibine çizdim bi kız bi erkek ikiz bebiş dedim Allah görsün beni hızır aleyhisselamı yetiştirsin bana hamiş olimmm
madamım kız benim adet günüm hala berti yok ya
Inşallahhh meleğim allah gönlüne göre versinnn
Belirtimi bilmiyorum ama yada benim hüsnü kuruntum. Göğüslerimin kenarları koyulaşmış gibi geldi. Ama belkide bana öle gelmiştir bilmiom:)) şimdi adetimin geleceği varsada stresli olduğum için gelmez he
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bilgemadam haklısın ateş yükseliyor bencede. ama mesela benm ovulasyondan beri ateşim hiç düşmedi. hala yüksek ama hamile değilimyani o da kesin değil
tamam bernardocum dediklerini dinliycem heves meves yapmicam söz sana kuzummsen neden adet olmadınki ne zaman olman lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?