Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar kasıklarıma aniden bıçak saplanır gibi bişey batıyor yumurtlama günüm yeni bitti yumurtlama günümde hamile kaldıysam hemen belirti verirmi?:44:

Vay be 1 haftada sayfa nerelere gelmiş... okul işler derken giremedim bir haftadır...eee keyifler nasıl var mı güzel haberler?

günaydınnlar....
koleram benim belirtim var ama çok erken...

canım çok erken test yapmışsın o öle hemen çıkmıyo bende düştüm o hataya boşa moral bozuyo

günaydınnlar....
Koleram benim belirtim var ama çok erken...

koleram vebam good morningsabahtan beri gözümüz yolda hayırlı haberlerini bekliyoz şekerim müjde vercen mi bize bugün

günaydın bacılarımmmmmmmm hepinizi çok özledimmm :)) kıznar gebemiyim bilmiom test yapmadım. Bugün adet günüm bakalım 2 gün daha gelmezse yaparım test. Tek çizgi görmekten çok tırsıom ayol

BERREEEEE NE BELİRTİN VAR GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
kızlar yaa içim çok garip koleram sinir olyon biliyorum ama belirtim benimde hiç yok bendeki tek belirtim ateşimin gün geçtikçe atrıyor olması umutlanmak istemiyorum ama çoğu insanda da böyle olurmuş yükselirse diyo anladı hamişsin tabi adet gününün bir iki gün öncesine kadar düşmez ise ay ne bilim bu sabah bi ölçtüm bir derece fırlamış benim ateş ateş başıma mı vurdu nee

dün akşamda gül ağacının dibine çizdim bi kız bi erkek ikiz bebiş dedim Allah görsün beni hızır aleyhisselamı yetiştirsin bana hamiş olimmm

madamım kız benim adet günüm hala berti yok ya
Inşallahhh meleğim allah gönlüne göre versinnn

Belirtimi bilmiyorum ama yada benim hüsnü kuruntum. Göğüslerimin kenarları koyulaşmış gibi geldi. Ama belkide bana öle gelmiştir bilmiom:)) şimdi adetimin geleceği varsada stresli olduğum için gelmez he

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bilgemadam haklısın ateş yükseliyor bencede. ama mesela benm ovulasyondan beri ateşim hiç düşmedi. hala yüksek ama hamile değilim yani o da kesin değil

kolera stres konusunda kesinlikle haklısın. aman haaa dim benm yaptığımı yapma. bak ne zamndır adet bekliorum

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bilgemadam haklısın ateş yükseliyor bencede. ama mesela benm ovulasyondan beri ateşim hiç düşmedi. hala yüksek ama hamile değilim yani o da kesin değil

tamam bernardocum dediklerini dinliycem heves meves yapmicam söz sana kuzumm sen neden adet olmadınki ne zaman olman lazımdı

tamam bernardocum dediklerini dinliycem heves meves yapmicam söz sana kuzumm sen neden adet olmadınki ne zaman olman lazımdı

oyy kuzum benm hassas mısın sen bakimmmm :) aman benm kini boşver yılan hikayesine döndü. olucam da bi türlü sökülmüo. değişik bişey oldu bu ay ya neden öle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…