- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.561
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
sağol canımmm cumartesi düşünüyorum yaa, pazartesi kan düşünüyorum, pazartesi senin için uygun mu peki, ne bileyim senle aynı gün yapmak istiyorum:) öncesinde normal bi test mi yapsak
fortel mi alcaksın? kimyasal değildir inşallah diyeceğizpazartesi bana uygun değil ama salı olur canım bende yarın gidip idrar testi alırım. cumartesi sabah onu yaparız. ay çok komiğiz. eee idrar testleri pozitif çıktı diyelim o zaman ne yapacağız?
ovulasyon testi konusunda hiç tecrübem yok, forteli de ilk kez deneyeceğim canım:2:kızlar biraz araştırdım da fortel de çok güvenilir bir test değilmiş ben ovulasyon için galenik almıştım onun testını yaptım bugun bunu kullanan oldumu hiç?yanlış olma olasılığı var mıdır sizce?
:2:kızlar biraz araştırdım da fortel de çok güvenilir bir test değilmiş ben ovulasyon için galenik almıştım onun testını yaptım bugun bunu kullanan oldumu hiç?yanlış olma olasılığı var mıdır sizce?
ovulasyon testi konusunda hiç tecrübem yok, forteli de ilk kez deneyeceğim canım
galeniki duymadım bi bilgim yok, ben adanadayımovulasyon testını zaten ben de kullanmadım aldım ama dr kontrolunde yumurta kontrolumu yaptırdım ve o şekilde ilişkiye girdik..galenik gebelik testini bu gün kullandım 4 gun var bat ıma,dıyorum ki galenık kullanan oldumu hiç?bu arada Ankara dan olan var mı aranızda arkadaşlar?
canım şöyleki her bünye ve her bebekte gebelik hormonu salgılanma düzeyi farklı oluormuş. kısacası kan testi bile 5-6 haftaya kadar kimi insanlarda hormonu gösteremiyor. fortelde %100 doğru değil tabiki. sadece idrar ile yapılan gebelik testlerinin çoğu bat itibari ile olması gereken hormon değerini ölçüyor. fortelde ise testi 5-7 gün önceki değerlere göre yapmışlar. yani hamile olabilirsin ama negatif çıkabilir çünkü testin ölçtüğü düzeyin altındadır henüz hormonun.
galeniki duymadım bi bilgim yok, ben adanadayım
sağol nerisona.Adana çok merak ettiğim bir şehir..umarım görürüm bir gün...
beklerim canım bebişinle inşallah
benim de ankarada 4 yılım geçti, bir daha da gitmedim, 8 yıl oluyor, özledimmm
fortel mi alcaksın? kimyasal değildir inşallah diyeceğiz
gulburak
sağol tolsen,hayırlısı olsun hepimiz içim
aman yaaaaaaaaa vallahi şaşırdım ben kendimi. zaten kasıklarım ve karnımdaki şişlik öldürecek beni. hmmm fortel alırım ne yapiyim. bağımlılık yaptı fortel. sponsorluk istiycem fortelden ben zaten. canım ben biraz ütü yapıcam çıkıyorum. seni de çok öpüyorum. hamiş olsak da gün gün beraber paylaşsak herşeyi
tamam canım kolay gelsin, idrar sonucuna göre de kan tarihimize karar veririz artık
ben de öpüyorum canım byeee
aman yaaaaaaaaa vallahi şaşırdım ben kendimi. zaten kasıklarım ve karnımdaki şişlik öldürecek beni. hmmm fortel alırım ne yapiyim. bağımlılık yaptı fortel. sponsorluk istiycem fortelden ben zaten. canım ben biraz ütü yapıcam çıkıyorum. seni de çok öpüyorum. hamiş olsak da gün gün beraber paylaşsak herşeyi
keşke canım olsak da paylaşsakkk
canım inşallah hamile kalırsın :))) ama belirtiler herkese göre değişir
kalbimiz temiz şekerim bizim. çok yorgunum canım ya.. bu gün nöbetçiydim. eve yeni geldim yeni oturmaya başladım. hiç oturamadım tüm gün. kasık ağrım da cabası. az önce çevremizdeki özel hastanelerden bir ikisini aradım kanda gebelik testi için. 30 liradan 90 liraya kadar var. en uygunu kızılay üstelik aynı gün de veriyormuş. haftaya eşimin doğum günü ya ondan önceki gün yaptırmak istiyorum. daha erken sonucu öğrenirsem olası çenem durmaz hemen söylerim süprizinde anlamı kalmazsen neler yaptın şekerim?[/QUOT
dizinin birinde vardı. kadın kocasının doğumgününde hediye olarak emzik almış ve o şekilde haber vermişti hamile olduğunu. sen de öyle yapabilirsin, süper olur
fakat mümkünse ben kocamın doğumgününe kadar beklemiyeyim, taaa temmuzun sonu, hemen gelsin benim bebişim
ne desek yalan olur sanırım tatlım. yumurtlama dönemindeki bu lekelenme nedir bilmiıorum. hiç duymamıştım. hani döllenmeden sonra olsa yerleşme lekelenmesi denir de. bilemedim yani. en iyisi sakin bir şekilde adet dönemini beklemek
şekerim bende de her ay olmasada bazı aylar o lekelenme oluyor. hatta bir gün sanırım ölücem diye dr a koştum. yumurtanın olgunlaşmaya başladığı dönemde lekelenme çok normalmiş sakın korkma. yani en azından dr bana öööle dedi.
koleram benim içime sen ne kadar belirtim yok desende hamileymişsin gibi doğuyor bilesin. ve senin sonucu bende merakla bekliyorum. sanki seninki pozitif olursa benimkide olacak gibi düşünüyorum. salakça ama napiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?