Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

:2:kızlar biraz araştırdım da fortel de çok güvenilir bir test değilmiş ben ovulasyon için galenik almıştım onun testını yaptım bugun bunu kullanan oldumu hiç?yanlış olma olasılığı var mıdır sizce?

sağol canımmm cumartesi düşünüyorum yaa, pazartesi kan düşünüyorum, pazartesi senin için uygun mu peki, ne bileyim senle aynı gün yapmak istiyorum:) öncesinde normal bi test mi yapsak

pazartesi bana uygun değil ama salı olur canım bende yarın gidip idrar testi alırım. cumartesi sabah onu yaparız. ay çok komiğiz. eee idrar testleri pozitif çıktı diyelim o zaman ne yapacağız?

pazartesi bana uygun değil ama salı olur canım bende yarın gidip idrar testi alırım. cumartesi sabah onu yaparız. ay çok komiğiz. eee idrar testleri pozitif çıktı diyelim o zaman ne yapacağız?
fortel mi alcaksın? kimyasal değildir inşallah diyeceğiz

ovulasyon testi konusunda hiç tecrübem yok, forteli de ilk kez deneyeceğim canım

canım şöyleki her bünye ve her bebekte gebelik hormonu salgılanma düzeyi farklı oluormuş. kısacası kan testi bile 5-6 haftaya kadar kimi insanlarda hormonu gösteremiyor. fortelde %100 doğru değil tabiki. sadece idrar ile yapılan gebelik testlerinin çoğu bat itibari ile olması gereken hormon değerini ölçüyor. fortelde ise testi 5-7 gün önceki değerlere göre yapmışlar. yani hamile olabilirsin ama negatif çıkabilir çünkü testin ölçtüğü düzeyin altındadır henüz hormonun.

ovulasyon testi konusunda hiç tecrübem yok, forteli de ilk kez deneyeceğim canım

ovulasyon testını zaten ben de kullanmadım aldım ama dr kontrolunde yumurta kontrolumu yaptırdım ve o şekilde ilişkiye girdik..galenik gebelik testini bu gün kullandım 4 gun var bat ıma,dıyorum ki galenık kullanan oldumu hiç?bu arada Ankara dan olan var mı aranızda arkadaşlar?

galeniki duymadım bi bilgim yok, ben adanadayım

sağol tolsen,hayırlısı olsun hepimiz içim

fortel mi alcaksın? kimyasal değildir inşallah diyeceğiz

aman yaaaaaaaaa vallahi şaşırdım ben kendimi. zaten kasıklarım ve karnımdaki şişlik öldürecek beni. hmmm fortel alırım ne yapiyim. bağımlılık yaptı fortel. sponsorluk istiycem fortelden ben zaten. canım ben biraz ütü yapıcam çıkıyorum. seni de çok öpüyorum. hamiş olsak da gün gün beraber paylaşsak herşeyi

gulburak
sağol tolsen,hayırlısı olsun hepimiz içim

rica ederim byeee

bende hiç görmedim yanlız 9 ay önce düşük yaptığımdada böyle kahverengi damlalar gelmişti insan etkisinde kalıyor korkuyor ondan sordum sanırım yumurtlarım çatladı insallah hayırlısıyla tutmustur:97:

tolsen: tşkler içim rahatladı bende tam yumurtlama dönemimde bu neyin nesi dedim keşke daha çok çalıssaydık:)kısmet aklımda bulunsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…