- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.541
yokkkk yokk istemem süreki hayal kırıklığı yaşanırmı beaaaselam kızlar,
elimde 1 adet fortel bulunmaktaaaa
geçmiş olsun canım...:26:
ay canımm ne kadara yapıyolarmış, bu arada ekledim seni canımmhehhheeeyyy kim tutar bizi nerisonambu arada ben de boş durmadım tabi yemedim içmedim bana yakın yerlerdeki özel hastanelerin kan tahlili fiyatlarını öğrendim
ya evet şimdi olumlu çıksaa ayy kimyasal mı acabaa dicem olumsuz çıksa yok işte dicemyokkkk yokk istemem süreki hayal kırıklığı yaşanırmı beaaa
ay canımm ne kadara yapıyolarmış, bu arada ekledim seni canımm
ya evet şimdi olumlu çıksaa ayy kimyasal mı acabaa dicem olumsuz çıksa yok işte dicem
bat ıma 4 gün var ve ben dayanmadım bır tane test yaptım ve negatif çıktı..çok üzüldüm yemek yerken eşimle bır anda gözümden yaşlar boşaldı..kesın değildir o test dedi ama sanmıyorum bence kesın...tuhaf bir boşluk şu an hissettiğim...artık gelecek aya kaldısanırım
allah hakkında hayırlısını versin canım üzülme hem zaten test çok hassas değilse çıkmamıştır batı bekle gelmezse kan testi yaptır.
416 neymiş öyle, cinsiyeti falan da söylüyor herhaldeşekerim 30 a da var 50 yede 90 ada 416 lirayada
gulburak bence de erken, doktorlar adet gecikmeden gebelik saymıyor mesela senin pozitif çıksaydı doktorların gözünde hala gebe sayılmayacaktınbat ıma 4 gün var ve ben dayanmadım bır tane test yaptım ve negatif çıktı..çok üzüldüm yemek yerken eşimle bır anda gözümden yaşlar boşaldı..kesın değildir o test dedi ama sanmıyorum bence kesın...tuhaf bir boşluk şu an hissettiğim...artık gelecek aya kaldısanırım
416 neymiş öyle, cinsiyeti falan da söylüyor herhalde
şaka maka ne zaman yapcaksın, bizim bat 12si ya netten baktım rahme ekilme günümüz 5 mayıs yani bugun, BHCG rahme ekildikten sonra salgılanmaya başlıyormuş bence yarın yaptırma, pazartesi okul çıkışı yaptırsak mı, acaba sonucu ne zaman verirler? kaçta çıkıyosun okuldan?
gulburak bence de erken, doktorlar adet gecikmeden gebelik saymıyor mesela senin pozitif çıksayı doktorların gözünde hala gebe sayılmayacaktın
her şeyin hayırlısı olsun canım, önümüze bakmamız lazım
416 neymiş öyle, cinsiyeti falan da söylüyor herhalde
şaka maka ne zaman yapcaksın, bizim bat 12si ya netten baktım rahme ekilme günümüz 5 mayıs yani bugun, BHCG rahme ekildikten sonra salgılanmaya başlıyormuş bence yarın yaptırma, pazartesi okul çıkışı yaptırsak mı, acaba sonucu ne zaman verirler? kaçta çıkıyosun okuldan?
doğru söylüyorsun şekerim de telefonda konuştuğum hemşire ilişkiden sonra 1 kaç gün içinde başlar yükselmeye dedi bana ama ne biliyim. ya çok merak ediyorum anlatamam. acaba yarın mı yaptırsak olmadı haftaya bidaha yaptırırz. hem belki çıkarsa anneler günü hediyemiz olur :) ben öğrensemde kalp atışlarını duyuncaya kadar annemlere ve kayınvaldemlere söylemeyi düşünmüyorum. eşimede haftaya cuma söylerim diyorum pozitifse de öğrenirsem kendimi tutamayabilirimsen sööle ne yapalım. bu arada benim bat 13nisanı baz aldığımda 12 mayıs ama benim mens 13ü akşamüstü saatlerde başlamıştı.
sağolunn kızlar sizlerle konuşunca daha iyi hissediyorum...önümüzer bakalım haklısınız bu gece gül ağacına dileklerinizi asmayı unutmayalım..şimdiden herkesin hıdırellezi kutlu olsun..hepimize tazelik getirir inşallah
burda 10 tl dediler ama sabah gitmek gerekiyormuş, ben her gün makine gibi 12.30da çıkıyorum yani aynı gün vermezlerrhergün çıkışım farklı canım ama pazartesi 3 te çıkıyorum. kızılay 27,5 tl ye yapıyormuş. makinada problem yoksa aynı gün veririz dedi. ama mesela başka bi hastane ertesi gün dedi
benim siklusumu ortalamaya alırsan 30 ama 2-3 gün önce/sonra olduğu da oluyor. SATım 12 nisan.
canım ben öyle kalp atışı falan bekleyemem onlara söylemek için:) ama okuldakilere falan söylemem duymadan
özel gün diyorsun ya bu gece benim börtdeyim acaba forteli yapsam diyorum ama hüsran olurrr %99, sen ne güzel kocişinin börtdeyinde ona hediye verebilirsinnnn
bi de bu gece hıdırellez börtdey görl olarak herkes için iyi dileklerde bulunacağımmmm
gülburak hepimiz için hayırlısı olur inşallah, hıdırellez dileklerimiz kabul olurrr
sağol canımmm cumartesi düşünüyorum yaa, pazartesi kan düşünüyorum, pazartesi senin için uygun mu peki, ne bileyim senle aynı gün yapmak istiyorum:) öncesinde normal bi test mi yapsakaaaa boğasın sen pek severim boğaları ben nice nice güzel uzun sağlıklı yıllara canım bebişinle ve sevdiklerinle inşallah. bence forteli bugün yaphaftayada kan testi yaptırırız.
yeni yaşın dakutlu olsun Nerisına umarım tüm dileklerinin özellikle anneliğinin gerçekleştiği bir yeni yaş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?