Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Ooy oyyy oyy, kesin herkesin isi basindan askindi tontisim, balli lokumum
nasilsin? bende ozledim bende, domateslerin var suan önümde, sanaa kosmak isteriiimm, izin yoh kocisimdeeeen
anlat bakam, nassin?
bugünnnnnnnnnn :18:
demek buyuk gun , bugun??
hade hayirli sonuclar olsun...halan gelirse sen yinede guler yuzle karsila bebegim...topyekun dua cekeriz gelecek aya gelemez olsun

hehehe tamam canım

gitsin o gitsin eğ kaka o Benimde az önce popoma bıçak saplanır gibi oldu zıpladım yerimden Hamilemiyim ki

heheheheh kısss benimde sağ göğsüm sancımaya başladım. Stressten bi hal oldum :18:

hııı kolera tamam o zaman ben senin 6 nisanda adet gördüğünü sandım o yüzden düşmemişsin aşağı... Seninde benim gibi 2 gün müş ..hakkında hayırlısı artık ....

evet canım benimde 2 gün düşer hep olsa olsa 1-2 gün sapma olur

iyiiym ballı lokmam nasıl olsun gün sayıyorum işte bende içimdeki hiis aslında bundan 10gün öncesine kadar içimde bişşi var diyordu ama şuan vallaha yok gitti his mis kalmadı her sabah ateşimi ölçüyom işte düşüş filan yok bu sabah 1 derece artış var mesela 36.9 um bugün ne kadar güvenilir bilmesemde bi umudum o var işte bebişim

haaaaaaaaaaaa bide dün gece hıdrellezdi ya bilmem bilirmisin gül ağacımın dibine ektiğim dualarım istek ve dileklerim umarım rabbim benide görmüştür hızırı göndermiştir bana

gitsin o gitsin eğ kaka o benimde az önce popoma bıçak saplanır gibi oldu zıpladım yerimden hamilemiyim ki

aaayyy o dediğinden bana da oluyoo hemde sabah otobüste oldu kaç gündür kot kumaş giyemiyorum eteğe verdim kendimi kasıklarım falanda batıyo ama neden anlam veremedimüşüttüm mü acaba

hehehe tamam canım

heheheheh kısss benimde sağ göğsüm sancımaya başladım. Stressten bi hal oldum :18:

evet canım benimde 2 gün düşer hep olsa olsa 1-2 gün sapma olur

aaayyy o dediğinden bana da oluyoo hemde sabah otobüste oldu kaç gündür kot kumaş giyemiyorum eteğe verdim kendimi kasıklarım falanda batıyo ama neden anlam veremedimüşüttüm mü acaba

üşütmek yok hamişiz biz ondan şartlıyoruz kendimizi 40 kere dersek gerçek olur hamişiz biz hamişiz hamişiz hamişiz
afedersiniz sıyırdım sanırım

herseyin guzeline layiksinsin canim bacim...diger bacilarimda tabiki, anne olmak isteyen herkes insallah tez zamanda dilegine kavusur
sen oyle hergun kendine niye eziyet ediyorsun bitanem? iki adet arasinda atesin normalinden yuksek olmasi gerekiyor (yumurtladiginda ) bikac gun devam eder, iste o bikac gunde golu atti atti enistem, atamadi, yedekte oturacak

üşütmek yok hamişiz biz ondan şartlıyoruz kendimizi 40 kere dersek gerçek olur hamişiz biz hamişiz hamişiz hamişiz
Afedersiniz sıyırdım sanırım

hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz

ahanda yazdım 40 kere Hamişiz işte

bebetom ben şimdi anlamadı senin dediğini normal ateşim ne bilmiyomki mımırtladığımda 36.7 den 36.1 e düştü ertesi gün 36.4 sonra 5 sonra 6 sonra 7,8 derkene bugün 9 bi kaç liste görmüştüm bu forumda ateşle anlıyorlarmış hamile kalanlar ölçmüş paylaşmış hepsinde bi yükselme var ne bilim aman beeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa anneler günü olmadı bende haziranda babalar gününde babacıma veririm müjdeyi olmaz mııı olurr canım nie olmasın dimi kaymuşum

hamişiz tabi bebem yaa kusmak istiyosan sok parmağını da şöyle psikolojimiz düzelsin göğislere de silikon taktıralım şişsinler iice karnımıza da botoks al sana hamişizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…