Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz hamişiz mübarek gün belki dua kapımız açıktır:26:

inşallah zuyalcim amin bi yerde okumuştum bebiş isteyenler 4 cuma üstüste 1000 kere ya evvel demeliymiş

evet millet olcmus, bende ilk hamileligimde (-ki bebisim surpruz yapmisti baa) 1kez olcmustum , ilk korunmayi biraktigim ayda ...ondan sonra salivermistim....
heves iste
ama bosver , gercekten....gerer sonunda seni

Hamişiz tabi bebem yaa kusmak istiyosan sok parmağını da şöyle psikolojimiz düzelsin göğislere de silikon taktıralım şişsinler iice karnımıza da botoks al sana hamişizzzzzzzzzzzzzz

hahaha ama 6-7 ay sonra da tekme isticez o nasıl olcek

aminnnnnnnnnnn

karnımız ağrısa hamilemiyiz diyoruz eminimki hamilelik daha farklı bişieydir

ah bi bilsek hamilelik nasıl bişe :26:

hahaha ama 6-7 ay sonra da tekme isticez o nasıl olcek

aminnnnnnnnnnn

ah bi bilsek hamilelik nasıl bişe :26:
canimmm, adetin gunu gectigi vakit, miden bulanir (bu sabahin ilk isiklarinda baslar )
goguslerin yine adet donemindeki gibi hassas olur,
her kokuyu kaldiramaz hal alirsin, o kadarki sana nahos gelen bir kokuyu kokladiginda miden bulanir.
bazi yiyecekleri canin normalinden daha cok ister, bazilarini sevdigin halde tiksinirsin....
bunlar en belirgin isaretlerdiir :44:

içinizi karartmak istemem kızlar ama dün hasteneye gittim bir tane kadın hem arsasını hemde evini satmış tedavi için ama yinede bebek olmamış isteyen allahtan istesin valla bir bakmışız ki istemeden olmuş bence herşeyin zamanı var tedbir bizden taktir allahtan kendinizi üzmeyin insanın daha çok morali bozuluyor ve kocasıylada arası açılır.:26:

kızlar selam
ben de hala adet olamadım. olsam da rahatlasam bari.madem bebiş yok.
ben sizler kadar sık yazamıyorum kusara bakmayın ama listede kalayım olar mı

kızlar rapor veriyorum beklenen mımırtlama tarihim 9 mayıs dün gece bi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.diyorum ki 7sinde c.tesi çalışayım bi de pazar tam gününde çaışayım. mımırtlama tarihi öncesinde bi yapmak lazımmış spermcikler taze olsun diye....mantıklı mı..... :87::87::87::87::87:

evet millet olcmus, bende ilk hamileligimde (-ki bebisim surpruz yapmisti baa) 1kez olcmustum , ilk korunmayi biraktigim ayda ...ondan sonra salivermistim....
heves iste
ama bosver , gercekten....gerer sonunda seni

hahahha benimkide zaten bu ay ilk kez yaptım yeni heves işte naparsınn şekerim sonra tabikide bende sıkılırım herhaldee

kıslarrrr selammm
batıma 6 gün var, canım acayip tuzlu limon çekiyorr,hatta şu an yiyorum, bu bi belirti mi acepppp
bi de son bikaç gündür iştahım yok istemeden kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…