- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.681
kızlar rapor veriyorum beklenen mımırtlama tarihim 9 mayıs dün gece bi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.diyorum ki 7sinde c.tesi çalışayım bi de pazar tam gününde çaışayım. mımırtlama tarihi öncesinde bi yapmak lazımmış spermcikler taze olsun diye....mantıklı mı..... :87::87::87::87::87:
hahahha benimkide zaten bu ay ilk kez yaptım yeni heves işte naparsınn şekerim sonra tabikide bende sıkılırım herhaldee
kıslarrrr selammm
batıma 6 gün var, canım acayip tuzlu limon çekiyorr,hatta şu an yiyorum, bu bi belirti mi acepppp
bi de son bikaç gündür iştahım yok istemeden kilo verdim
ben yaşadım madamım...
eminim bu ay bakmazsin bile.....
aldanmayasin canimmm, adet oncesi istahin acilmistir, bende malesef hep olur, kitliktan cikmis gibi yerim , kiss agzimi sulandirdinnnnn
kızlar rapor veriyorum beklenen mımırtlama tarihim 9 mayıs dün gece bi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.diyorum ki 7sinde c.tesi çalışayım bi de pazar tam gününde çaışayım. mımırtlama tarihi öncesinde bi yapmak lazımmış spermcikler taze olsun diye....mantıklı mı..... :87::87::87::87::87:
ben yaşadım madamım...
haklısı niki, ama benim canım normalde hep tatlı çekerdi,şimdi evde olmasına rağmen ben burda tuzlu limon yiyorumaldanmayasin canimmm, adet oncesi istahin acilmistir, bende malesef hep olur, kitliktan cikmis gibi yerim , kiss agzimi sulandirdinnnnn
geçmişler olsun rabbim yaşatmasın bidaha berrem şey duydum doğru mu bilmiyorum onunçün sordum adet vakti kan pıhtısı halinde düşüyormuş bebiş o şekildemi oluyo çünkü benim geçen ay öyle bişi oldu adet zamanımda kafama takıldı da soram dedim bide doktorun biri demişki o pıhtı suyun altına tutulrmmuş eğer erirse bebiş değil ama rengi açılıyorsa bebiş miş öyle mi oluyo gerçekten berrem?
haklısı niki, ama benim canım normalde hep tatlı çekerdi,şimdi evde olmasına rağmen ben burda tuzlu limon yiyorum
tabi ki aldanmamalıyımmmmm
çok haklısın ama ben bu topiğe geldiğimden beri bebişten çok hamişliğe odaklandım, bebişi istiyorum ama hamişliğe de özeniyorumbekliyelim tatlim....hic belli olmazzz, insan sabirsizlaniyor biliyorum, ama ogrenince yine hemen gelmiycekki bebis dimi....teeee kac ay sonra insallah ingaa dicekk
çok haklısın ama ben bu topiğe geldiğimden beri bebişten çok hamişliğe odaklandım, bebişi istiyorum ama hamişliğe de özeniyorum
geçmişler olsun rabbim yaşatmasın bidaha berrem şey duydum doğru mu bilmiyorum onunçün sordum adet vakti kan pıhtısı halinde düşüyormuş bebiş o şekildemi oluyo çünkü benim geçen ay öyle bişi oldu adet zamanımda kafama takıldı da soram dedim bide doktorun biri demişki o pıhtı suyun altına tutulrmmuş eğer erirse bebiş değil ama rengi açılıyorsa bebiş miş öyle mi oluyo gerçekten berrem?
her şey zamanı gelince oluyor berre, demek ki zamanı değilmiş ve dediğin gibi demek ki olabiliyormuş,bunu biliyorsunbenimde reglim geçmişti madamım sonra evde idrar testi yaptım çoz az silik çıktı 1 kaç gün sonra gittim kan testi yaptırmaya negatif çıktı arada 10 gün kadar geçti hala regl olmadım bu sefer randevu alıp doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış 3 mm birşey var kese oluşmaya başlıyor dedi hamilesin dedi bende görüyorum gösteriyo felan sonra bana hamilesin dediği anda ben başladım ağlamaya nasıl seviniyorum elim ayağım tutmuyo çıktım eşim yüzüme bakıyo sarıldım ağladım hamileyim diye..
doktor kan testide yaptır bakalım dedi değerin ne kadar kaç haftalık diye..
gittim verdim 2 saat sonra alıcaktım ben bu arada ablama arkadşlarıma felan söylüyorum...
gittik sonucu almaya negatif doktor dedi kimyasal gebelik sağlık gebelik dedi anlattı beni teslli etmeye çalıştı...
ben eve gittim eşime sarıldım ağla ağla eşimde beni teselli ediyo..
sonra düşündüm Rabbime şükrettim en azından olabiliyo diye herşeyde vardır bir hayır dedim ...
aradan 1 hafta geçti baktım regl oluyorum birden sancı gibi girdi hemen koştum lavaoya düştü biraz büyüktü ama inan o düşünce kendimi tutamadım çok ağladım...
suya tutunca felen renginin açıldığını bilmiyodum..
Berremmmm...hosgeldiiinnnnn , nasilsinnn cannnimmm
benimde reglim geçmişti madamım sonra evde idrar testi yaptım çoz az silik çıktı 1 kaç gün sonra gittim kan testi yaptırmaya negatif çıktı arada 10 gün kadar geçti hala regl olmadım bu sefer randevu alıp doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış 3 mm birşey var kese oluşmaya başlıyor dedi hamilesin dedi bende görüyorum gösteriyo felan sonra bana hamilesin dediği anda ben başladım ağlamaya nasıl seviniyorum elim ayağım tutmuyo çıktım eşim yüzüme bakıyo sarıldım ağladım hamileyim diye..
gittim verdim 2 saat sonra alıcaktım ben bu arada ablama arkadşlarıma felan söylüyorum...
gittik sonucu almaya negatif doktor dedi kimyasal gebelik sağlıklı olmayan gebelik dedi anlattı beni teslli etmeye çalıştı...
sonra düşündüm Rabbime şükrettim en azından olabiliyo diye herşeyde vardır bir hayır dedim ...
aradan 1 hafta geçti baktım regl oluyorum birden sancı gibi girdi hemen koştum lavaoya düştü biraz büyüktü ama inan o düşünce kendimi tutamadım çok ağladım...
benimde reglim geçmişti madamım sonra evde idrar testi yaptım çoz az silik çıktı 1 kaç gün sonra gittim kan testi yaptırmaya negatif çıktı arada 10 gün kadar geçti hala regl olmadım bu sefer randevu alıp doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış 3 mm birşey var kese oluşmaya başlıyor dedi hamilesin dedi bende görüyorum gösteriyo felan sonra bana hamilesin dediği anda ben başladım ağlamaya nasıl seviniyorum elim ayağım tutmuyo çıktım eşim yüzüme bakıyo sarıldım ağladım hamileyim diye..
gittik sonucu almaya negatif doktor dedi kimyasal gebelik sağlıklı olmayan gebelik dedi anlattı beni teslli etmeye çalıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?