- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kolera_vebasi sen nasıl oldun tatlım iyimisin...:26:
kızlar regl 6. Günü belimde ve kasıklarımda ağrı var acaba neden ki ?
kısaca kolera diyebilirsin canımBen iyiyim sabahtan kötüydüm de şimdi bomba gibiyim. Gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok sinir oluyorum
kısaca kolera diyebilirsin canımBen iyiyim sabahtan kötüydüm de şimdi bomba gibiyim. Gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok sinir oluyorum
Arkadaşlar, bendeki kısmetsizlik nedir bilmiyorum. Kayınbabam vefat etti, 10 gün olacak. Çok zor ve stresli günler geçiriyorum. Dua edin bana. Artık bayaı bi süre çocuk falan olmazmış gibi geliyor. Zaten denemek içinde hiç müsait değiliz, kayınvalidem de kalıyorum. Şubatta karar verdiğimizden beri başımıza gelmedik olay kalmadı, ameliyatlar, hastalık, vefat. Bugün bir eve kaçtım.
üşütmüş olabilirmisin acaba canım :44:
ayy ne erken salıyorsun kendini kolera ...
dinleme kendini şekerim sonra psikolojik olarak hissedersin vallahi...
bak çok fazla belirtilerden bahsetmeyelim günleride saymayalım muhabbet edelim bol bol vakit nasıl geçiyo sonra...
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...
başınız sağolsun..
valla bitanem bazen hani belirti bekler gibi vücudumu dinliyorum tık yok bir belirti.Çıldırıcağım bu ay olmazyacak galiba bende
ayy ne erken salıyorsun kendini kolera ...
dinleme kendini şekerim sonra psikolojik olarak hissedersin vallahi...
bak çok fazla belirtilerden bahsetmeyelim günleride saymayalım muhabbet edelim bol bol vakit nasıl geçiyo sonra...
aslında dooru sölüyosun berrecim. boşverin bebişleri muhabbet edek
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ama ben bu ay denemeyiz derken, eşim her zamankinden daha çok istiyor çocuğumuz olsun. Denemeler başlıyor yani ama sorun şu ki ara ara eve gelip denicez, ben öyle başka evde çocuk falan yapamam. İnanılmaz stresli ve yorgunumda hiç ümidim yok yani, ama Allah'tan ümit kesilmez tabi. Allah herkesin gönlüne göre versin.
geçen ay çok sıkı çalıştık benim regl günü gecikti bi 3 4 gün tamam diom hamileyim diom sonra çıkmıyo oluruna bırakmak lazım kızlar çok sıkınca benim hakkaten midem bulanıyooo psikolojik olarak ondan sonra bi sürü üzüntüü
kedimerim liste sana emanet becerikli anne adayımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?