Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kolera_vebasi sen nasıl oldun tatlım iyimisin...:26:

kısaca kolera diyebilirsin canım Ben iyiyim sabahtan kötüydüm de şimdi bomba gibiyim. Gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok sinir oluyorum

ayy ne erken salıyorsun kendini kolera ...
dinleme kendini şekerim sonra psikolojik olarak hissedersin vallahi...
bak çok fazla belirtilerden bahsetmeyelim günleride saymayalım muhabbet edelim bol bol vakit nasıl geçiyo sonra...

başınız sağolsun..

haklısın canım zaman geçmiyor çünkü

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...

başınız sağolsun..

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ama ben bu ay denemeyiz derken, eşim her zamankinden daha çok istiyor çocuğumuz olsun. Denemeler başlıyor yani ama sorun şu ki ara ara eve gelip denicez, ben öyle başka evde çocuk falan yapamam. İnanılmaz stresli ve yorgunumda hiç ümidim yok yani, ama Allah'tan ümit kesilmez tabi. Allah herkesin gönlüne göre versin.

aslında dooru sölüyosun berrecim. boşverin bebişleri muhabbet edek

slm kızlar dün internet yoktu giremedim.ben hala adet olmadım dün karnım çok ağrıyordu olacak gibiydim ama olmdm.Dayanamadım okuldan çıkşta hemen test aldım koştm eve ama negatif çıktı hastalanmadımda

geçen ay çok sıkı çalıştık benim regl günü gecikti bi 3 4 gün tamam diom hamileyim diom sonra çıkmıyo oluruna bırakmak lazım kızlar çok sıkınca benim hakkaten midem bulanıyooo psikolojik olarak ondan sonra bi sürü üzüntüü

üşütmüş olabilirmisin acaba canım :44:

canım allah sabır versin,eşine destek olmak adına sana çok görev düşüyor..

bu bebek mevzunu ev ödevi haline getirmeyin.
eşin zaten hiç olmadığı kadar duygusal günler geçiriyor olmalı,sen ona şefkatle yaklaş...çok kibar davran,duygusal olarak 'o' ortam kendiliğinden gelişir ..

başka evde olmaz gibi kurallar koyarsan cinsel hayatınızı sıradanlaştırırsın şöyle ki ; ''hadi gel bebe yapalım gelelim''normal birşeymiş gibi ,yemek yemek gibi sıradan olur,bilmem anlatabildim mi ?

ince düşünürsen anlarsın,bu gibi kurallar evliliğini,pskolojini etkiler...

kedimerim liste sana emanet becerikli anne adayımız

KIZLAR MERHABA
ben de deneyenlerdenim. ama 3 gündür kasıklarımda inanılmaz bir batma hissi. devamlı kusuyorum ve dün nasıl başım döndü resmen yere yığıldım. ama daha denemeye başlayalı 10 gün oldu.bu kadar cabuk belirti verir mi anlamadım. ya da cok kafaya taktım vücud öle sanıyo kendını
çok kafam karışıo çokkkk
allah hepimize sabır versın ne zormuş ilk evreleri böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…