- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
Arkadaşlar, bendeki kısmetsizlik nedir bilmiyorum. Kayınbabam vefat etti, 10 gün olacak. Çok zor ve stresli günler geçiriyorum. Dua edin bana. Artık bayaı bi süre çocuk falan olmazmış gibi geliyor. Zaten denemek içinde hiç müsait değiliz, kayınvalidem de kalıyorum. Şubatta karar verdiğimizden beri başımıza gelmedik olay kalmadı, ameliyatlar, hastalık, vefat. Bugün bir eve kaçtım.
yok yumurtlamayı bekle yok onu bekle sunu bekle hayatımız beklemekle geciyo ayy regl oldum ayy kocişin annesi gelir o bizdeyken olmaz off offf yeter ya kocişimle yalnız kalmak istiyommm
İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
kızlar böle bişi yaptım nası olmuşş:92::92::78::78:
tatlım bat tarihinide yazarmsınkızlar benide ekleyin listeye yafff benim adetim bugün bitti kızlar yaş 27ayy inşş bebişş olur bu ay ya öpüldünüz kızlar
canım...
beni listeden çıkarabilirsin ya da negatif yaz...bugün öğleden sonra ilk kırmızılar geldi..belki yerleşme kanamasıdır gerisi gelmez diye akşama kadar yazmak istemedim buraya ama sanırım gerçekten regl kanaması bu( umutlar hazirana kaldı...
artık ısmarladığım proseed ve oulasyon testleri bu hafta içinde gelince , bu ayda onlarla çalışırım. gitgide profesyonelleşiyorum:))
Umarım kötü haber veren ilk ve son kişi olurum aranızda...öpüyorum
günaydın canım..
ben de ümitlerini bu aya ertelemiş bir bebe isteyenim..
ama benimkisi biraz zor gelir,iki yıldır gelmedi de !
hepinize günaydınlar...benim cumartesi günü cok kötü dişim ağırdı cumarteside yumurtlama günümdü eşim diyor ki dişini halledelim öyle bebeği düşünürüz oyuzden benimde hazirana kaldı heralde hamileliğim hayırlısı artık bundada vardır bir hayır heralde....
günaydın canlarım
nasıl gidiyor çalışmalar bakalım.yumurtalama zamanımda bir kere oldu tutarsa tutar.( inşallah tutmuştur) tutmazsa artık allah kerim diyeceğiz.bu arada kızlar sıkmayın canınızı belki bu ay olmaz diğer ay olur.
günaydınn canımmm geçmiş olsunnn :26:
günaydın canımmm aramıza hoşgeldinnn
inşallah bu topik uğurlu gelirde mayıs ayında hamiş olursunnn
yaş ve bat tarihini yazarsan listeye ekleyelim
günaydın ...
nasılsınız kızlar..:80:
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın?
günaydın ...
Nasılsınız kızlar..:80:
bende iyiyim çok şükür canım...
günlerin geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla....
canımda hiç çalışmak istemiyor bugün...:97:
bende iyiyim çok şükür canım...
günlerin geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla....
canımda hiç çalışmak istemiyor bugün...:97:
kızlar bu konular üzerinde fazla konuşulduğunda zaman geçmek bilmiyor,bu durum ömrümüzden ömür götürüyor,daha derin umutlara gebe bırakıyor ve adet geldiğinde insanı kahrediyor...
yanlış mı düşünüyorum ?kızmayın bana...:18:
GÜNAYDIN KIZLARRR....
nabersiniz....Valla berreye katılıyorum.Bugün işe resmen silah zoruyla geldim :97:
kızlar bu konular üzerinde fazla konuşulduğunda zaman geçmek bilmiyor,bu durum ömrümüzden ömür götürüyor,daha derin umutlara gebe bırakıyor ve adet geldiğinde insanı kahrediyor...
yanlış mı düşünüyorum ?kızmayın bana...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?