Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım başınız sağolsun herşeyde vardır bi hayır...

yok yumurtlamayı bekle yok onu bekle sunu bekle hayatımız beklemekle geciyo ayy regl oldum ayy kocişin annesi gelir o bizdeyken olmaz off offf yeter ya kocişimle yalnız kalmak istiyommm

ben iki aileye de söylüyorum annelere çocuk çalışması var die kimse rahatsız etmiyo :)) çocuğu leyleklermi getirecek ailelerde anlayışlı olsun canım :)))

ellerine sağlık canım harika olmuş. bende yapmak istemiştim ama beceremdim :)))

kızlar benide ekleyin listeye yafff benim adetim bugün bitti kızlar yaş 27ayy inşş bebişş olur bu ay ya öpüldünüz kızlar
tatlım bat tarihinide yazarmsın

tatlım kesin devam ettimi kanama. adetse de üzülme bidahaki adet tarihini yazalım listeye pes etmek yok

Son düzenleme:
yaw tablo şeklinde yazmak istiyorum listeyi yine beceremedim biri bana öğretsinnnnnnnnn

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar...benim cumartesi günü cok kötü dişim ağırdı cumarteside yumurtlama günümdü eşim diyor ki dişini halledelim öyle bebeği düşünürüz oyuzden benimde hazirana kaldı heralde hamileliğim hayırlısı artık bundada vardır bir hayır heralde....

günaydın canlarım

Nasıl gidiyor çalışmalar bakalım.Yumurtalama zamanımda bir kere oldu tutarsa tutar.( inşallah tutmuştur) Tutmazsa artık ALLAH kerim diyeceğiz.Bu arada kızlar sıkmayın canınızı belki bu ay olmaz diğer ay olur.

günaydınn canımmm geçmiş olsunnn :26:

günaydın rabiacımm. Aynı şekildeyim. Allah kerim bakalım. Elimizden geleni yaptık. şimdi bekleyeceğiz bakalım :26:

bende iyiyim çok şükür canım...
günlerin geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla....
canımda hiç çalışmak istemiyor bugün...:97:

kızlar bu konular üzerinde fazla konuşulduğunda zaman geçmek bilmiyor,bu durum ömrümüzden ömür götürüyor,daha derin umutlara gebe bırakıyor ve adet geldiğinde insanı kahrediyor...

yanlış mı düşünüyorum ? kızmayın bana...:18:

bunda kızacak birşey yok canım doğru diyosun. benim daha ilk denemem olduğu için anlayamıyorum. yaşamak lazım bazı şeyleri. hakkımızda hayırlısı olsun. hep diyorum Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda...

GÜNAYDIN KIZLARRR....

nabersiniz....Valla berreye katılıyorum.Bugün işe resmen silah zoruyla geldim :97:

fundacım günaydın bebeğim. biz iyiyiz. yanlız bende bi titreme var bugün tansiyonum oynadı heralde. kollarım kalkmıyo sanki. dıştan bakınca bişey yok ama içten titriyo gibiyim bi tuhaf bişey.

evet canım haklısın çok çabuk geçen zaman regle dönemini getiremedi bit türlü ( gelmemesi gereken regle için söyledim )

ay kızlar sizde olmasanız benimde bugün işe geledim olmazdı ama iyiki varsınız.Sizinle hem zaman geçiyor hemde dertleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…