- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
geçen ay çok sıkı çalıştık benim regl günü gecikti bi 3 4 gün tamam diom hamileyim diom sonra çıkmıyo oluruna bırakmak lazım kızlar çok sıkınca benim hakkaten midem bulanıyooo psikolojik olarak ondan sonra bi sürü üzüntüü
KIZLAR MERHABA
ben de deneyenlerdenim. ama 3 gündür kasıklarımda inanılmaz bir batma hissi. devamlı kusuyorum ve dün nasıl başım döndü resmen yere yığıldım. ama daha denemeye başlayalı 10 gün oldu.bu kadar cabuk belirti verir mi anlamadım. ya da cok kafaya taktım vücud öle sanıyo kendını
çok kafam karışıo çokkkk
allah hepimize sabır versın ne zormuş ilk evreleri böle
canım allah sabır versin,eşine destek olmak adına sana çok görev düşüyor..
bu bebek mevzunu ev ödevi haline getirmeyin.
eşin zaten hiç olmadığı kadar duygusal günler geçiriyor olmalı,sen ona şefkatle yaklaş...çok kibar davran,duygusal olarak 'o' ortam kendiliğinden gelişir ..
başka evde olmaz gibi kurallar koyarsan cinsel hayatınızı sıradanlaştırırsın şöyle ki ; ''hadi gel bebe yapalım gelelim''normal birşeymiş gibi ,yemek yemek gibi sıradan olur,bilmem anlatabildim mi ?
ince düşünürsen anlarsın,bu gibi kurallar evliliğini,pskolojini etkiler...
hak veriyorum sana ... hamile kalacağım,hamile kalacağım derken hamilelikle bir bebeğin dünyaya geleceğini unutuyoruz (!) gerçekten ya bi düşündüm dedimki,deniz ne oluyor ?
hamilelik bir bebeğin dünyaya gelme yoludur unutuyorsun !
hamile kalmaya bukadar alıştırmışım kendimide,bebekli bir aile olduğumuzu düşününce yabancılık hissettim
ay canım benim teşekkür ederim katılmak isteyenler ve listede olan hatunlar durumlarını özelden mesaj atarsa daha dolay takip edebilirim aslında
adet tarihim 6 mayıs.daha da cok var. bilemiyorum ya. kusmalarım devam ederse biraz daha doktora gideceım sanırım.
ama en erken ne zaman belirti vermeye baslar ki. adetimi belkleyemiyorum çok sabırsızım
slm kızlar dün internet yoktu giremedim.ben hala adet olmadım dün karnım çok ağrıyordu olacak gibiydim ama olmdm.Dayanamadım okuldan çıkşta hemen test aldım koştm eve ama negatif çıktı hastalanmadımda
geçen ay çok sıkı çalıştık benim regl günü gecikti bi 3 4 gün tamam diom hamileyim diom sonra çıkmıyo oluruna bırakmak lazım kızlar çok sıkınca benim hakkaten midem bulanıyooo psikolojik olarak ondan sonra bi sürü üzüntüü
KIZLAR MERHABA
ben de deneyenlerdenim. ama 3 gündür kasıklarımda inanılmaz bir batma hissi. devamlı kusuyorum ve dün nasıl başım döndü resmen yere yığıldım. ama daha denemeye başlayalı 10 gün oldu.bu kadar cabuk belirti verir mi anlamadım. ya da cok kafaya taktım vücud öle sanıyo kendını
çok kafam karışıo çokkkk
allah hepimize sabır versın ne zormuş ilk evreleri böle
tatlım toplam 100 yorumda bulunamayan özel mesaj gönderemiyo malesef. yeni kk ne üye olanlar bunu yapamaz :)) sen bana tabloyu öğret beraber yürütelim takip edelim. bende yoğun olduğumdan takip edememekten tırsıyorum.kimseyide atlamak istemiyorum yani:26:
Ay ne güzel yazmışsın, doğru diosun, psikolojim zaten çok etkilendi ama o evde gece oldu mu kötü oluyorum tek dolaşamıyorum bile, garip korkular gelişti bende, süreç ama tabi ki geçecek inşallah en az hasarla atlatırız. İçimi de herkese dökemiyorum. Saolun arkadaşlar desteğiniz için.
bende takip edemeyip kimseyi gücendirmek istemiyorum canım ben bu listeyi wordde hazırladım sonra mesaj yazma panelinde tablo ekle diye bi düğme var oraya basıp kopyala yapıştır yaptım oldu aslında pek zorluğu yok daha sonrada mesajdan alıntı yaparak düzenledim
1 gün daha bekleyeyim. yarın giderim olmazsa.
önceki gebelikte de böyle olmuştu. erken cıkmıştı belirtiler ama ne yazık k i dış gebelikti. sanırım tekrar olmasından korktugum için çok kendımıu dinliyorum.yarın haberi veririm kızlar size.
hadi bakalım hayılısııııııııııııııııııı :26:
kedimerim sen kaç aydır deniyosun hayatım ?
bende bazen düşünüyorum hamileliği istiyoruz bebek gelince öf püf edersem o kadar çok istedim geldi şimdi öf püf ediyorum diye söylermiyim acaba allah söyletmesin inşş kıslarr
bide bakalım bu ay soğan kürüne başladım eşimede keçi boynuzu hayırlı haberler veririz inşş
1 gün daha bekleyeyim. yarın giderim olmazsa.
önceki gebelikte de böyle olmuştu. erken cıkmıştı belirtiler ama ne yazık k i dış gebelikti. sanırım tekrar olmasından korktugum için çok kendımıu dinliyorum.yarın haberi veririm kızlar size.
hadi bakalım hayılısııııııııııııııııııı :26:
denizcim yaşlarımız aynı...
kaç yıllık evlisin sen ne kadar zamndır deniyorsunuz..:26:
2 ay eşime keçi boynuzu,3 ay kkendime soğan kürü yaptım.
geçen ay bıraktım..
şevkini kırmak istemem,ben sıkıldım diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?