Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hak veriyorum sana ... hamile kalacağım,hamile kalacağım derken hamilelikle bir bebeğin dünyaya geleceğini unutuyoruz (!) gerçekten ya bi düşündüm dedimki,deniz ne oluyor ?
hamilelik bir bebeğin dünyaya gelme yoludur unutuyorsun !

hamile kalmaya bukadar alıştırmışım kendimide,bebekli bir aile olduğumuzu düşününce yabancılık hissettim

adetien kaç gün var tatlımm geldimi zamanı zamanı değilse allah korusun apantisit de olabilir bayıldınsa ihmal etme tatlım sen sağlıklı olki bebişinde sağlıklı olsun

Ay ne güzel yazmışsın, doğru diosun, psikolojim zaten çok etkilendi ama o evde gece oldu mu kötü oluyorum tek dolaşamıyorum bile, garip korkular gelişti bende, süreç ama tabi ki geçecek inşallah en az hasarla atlatırız. İçimi de herkese dökemiyorum. Saolun arkadaşlar desteğiniz için.

adet tarihim 6 mayıs.daha da cok var. bilemiyorum ya. kusmalarım devam ederse biraz daha doktora gideceım sanırım.
ama en erken ne zaman belirti vermeye baslar ki. adetimi belkleyemiyorum çok sabırsızım

bende bazen düşünüyorum hamileliği istiyoruz bebek gelince öf püf edersem o kadar çok istedim geldi şimdi öf püf ediyorum diye söylermiyim acaba allah söyletmesin inşş kıslarr

bide bakalım bu ay soğan kürüne başladım eşimede keçi boynuzu hayırlı haberler veririz inşş

ay canım benim teşekkür ederim katılmak isteyenler ve listede olan hatunlar durumlarını özelden mesaj atarsa daha dolay takip edebilirim aslında

tatlım toplam 100 yorumda bulunamayan özel mesaj gönderemiyo malesef. yeni kk ne üye olanlar bunu yapamaz :)) sen bana tabloyu öğret beraber yürütelim takip edelim. bende yoğun olduğumdan takip edememekten tırsıyorum.kimseyide atlamak istemiyorum yani:26:

adet tarihim 6 mayıs.daha da cok var. bilemiyorum ya. kusmalarım devam ederse biraz daha doktora gideceım sanırım.
ama en erken ne zaman belirti vermeye baslar ki. adetimi belkleyemiyorum çok sabırsızım

daha çok var bitanem ama erken döllenme olduysa olabilirde ama çokta sanmıyorum sen ihmal etme bi doktora git belkide hamişsindir erkenden haber verirsin inşş

canım bekle bakalım bi kaç gün daha. yada kan testi yaptırsan ??

kedimerim sen kaç aydır deniyosun hayatım ?

bowwwwww kıııııııııısss yoksa hamişmisin. belli de olmaz yani yaptırt bi kan testi ayol

bende takip edemeyip kimseyi gücendirmek istemiyorum canım ben bu listeyi wordde hazırladım sonra mesaj yazma panelinde tablo ekle diye bi düğme var oraya basıp kopyala yapıştır yaptım oldu aslında pek zorluğu yok daha sonrada mesajdan alıntı yaparak düzenledim

1 gün daha bekleyeyim. yarın giderim olmazsa.
önceki gebelikte de böyle olmuştu. erken cıkmıştı belirtiler ama ne yazık k i dış gebelikti. sanırım tekrar olmasından korktugum için çok kendımıu dinliyorum.yarın haberi veririm kızlar size.
hadi bakalım hayılısııııııııııııııııııı :26:

canım heklısın ürkmen gayet doğal bi tepki...k.babana sürekli oku,oku ki bu durumu daha çabuk kabullen...
hayatınızın biran önce rayına girmesi dileğiyle..

Son düzenleme:

ben bi deniyim bakalım

tatlım öncekindede erken çıktı diyosun erken farkedildiği içinde sana daha fazla sıkıntı yaratmadan sonlandırıldı diosun sen bi kan testi yaptır yada doktora görün canım

kedimerim sen kaç aydır deniyosun hayatım ?

benim kasımda 1 sene doldu ama arada üstünde durmadığımız aylar oldu geçen sene idrar yolları enfeksiyonu falan geçirdim bir hafta yattım o ay çalışamadık izne falan gidince de olmadı bide geçen yaz tayinimiz çıktığı için taşınma evresinde yorgunluktan da çalışamadık ondan 1 sene falan oldu çalışmaya başlayalı

İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan mayısa inş.
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 23 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs

Son düzenleme:

2 ay eşime keçi boynuzu,3 ay kkendime soğan kürü yaptım.
geçen ay bıraktım..

şevkini kırmak istemem,ben sıkıldım diye bıraktım

denizcim yaşlarımız aynı...
kaç yıllık evlisin sen ne kadar zamndır deniyorsunuz..:26:

canım ben de dışgebelik tekrarlar diye çok korkuyorum,her ay regl olsam bile kanda baktırıyorum,çünkü ben dışgebe olduğumda üzerine regl görmüştüm !

Son düzenleme:
kıssslar mrb bende mayısta hamile kalmayı bekleyenlerdenim nisanın 19 unda çalısmalara basladık.hadi hayırlısı inşallah.....:26::26::26:

2 ay eşime keçi boynuzu,3 ay kkendime soğan kürü yaptım.
geçen ay bıraktım..

şevkini kırmak istemem,ben sıkıldım diye bıraktım

ehh bakalım bizde deneyelimm çok kişiden duydum başlayıp ertesi aya hamile olduğunu söyleyen gerçi şu var rabbim ne zaman verirse o zaman olucakta bende elimden geleni yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…