Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

eşimi istemedikleri için kaçarak evlendik biz telefonda söyleyeceklerinden korkuyorum vede düğünümede gelmediler

ahh be tatlım...
yarama bastın...
keşke biraz daha sabretseydin bekleseydin...
benimde eşimi istememişlerdi..

bence ara anneni evlatsın sonucta kıyamaz sana yaa cok uzuldum tatlımmm ....hem kötü bişiyde sölese bosver sen görevini yap oda merak ediyodur seniiiii

ben bu durumda nasıl hamile kalacam çok merak ediyorum ailem benle konuşmaz saat 2 olmuş ben hala hiç bişey yemedim evde tekim hafta boyu millet gelince anca hep birlikteyken yiyebiliyorum off canım hiç bişey almıyor ne yapim benn

eşimi istemedikleri için kaçarak evlendik biz telefonda söyleyeceklerinden korkuyorum vede düğünümede gelmediler

canım benim yaa sen ara belki konuşur. Ne olursa olsun aileler bizim iyiliğimizi ister dimi. Sen hata yapmamışsın ama onları ezip geçmişsin. Yani onlara göre suçlu olduğuna göre kendinizi affettirmk size düşüyor. Gerekirse yat kalk kapısında ama affettir kendini. Anne ve baba ahı almamak çok önemli. Onlar dua etsinki mutlu olasınız. Tabi onlar seni büyüttü bu yaşa getirdi istemezmiydi telli duvaklı gelin etmeyi kapısından çıkarmayı dimi. Bizde anne olmak istiyoruz. Kendimizi onların yerine koymak lazım. Canım benim inşallah barışırsınız. Gönülden diliyorum bunu...

beklenen bat 15 mayıs canım yas 27 beni de ekle tatlışım inş bu kez olur yaaaaaa:84::84:

cucuuu ekliyorum şimdi kuzum. Haydi bismillahhh

İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan mayısa inş.
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 23 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs

sabırlık bişey yoktuki nuh dediler peygamber demediler 1 sene boyunca

benimde babam vermek istemedi...
yapmadığı şey kalmadı ama ben pes etmedim ağldım sızldım yemedim içmedim...
sonra kabul ettiler evlendik şimdi seviyorlar eşimi çok...

peki şimdi ne düşünüyorsun acaba dinleseydim dedinmi..:26:

hehehe kız 10ay...

şok oldum haa,cevapta yazmadın
cook tesekkür ederim canım.valla simdi daha cok ümitlendim ama
bak işte burası böyle hemen ümitle dolup taşıyoruz,adet günü gelince bunalıma girip ağlıyoruz.

bunu söylüyorum çünkü çok fazla ümitlenip üzülmenizi istemiyorum,bi yandan da kendime diyorum...

rabbim aratmadan,sağlıcakla versin canım

sanada bizede,isteyen herkeze hayırlısıyla...

canım annen dayanamaz bu tarz şeyler çok yaşanmıştır ve her zaman ilk affeden anne olmuştur. birkere özledim de hemen yumuşar,kıyamaz

sabırlık bişey yoktuki nuh dediler peygamber demediler 1 sene boyunca

aslında aileler çok hatalı hele çevresindekiler herkes birşey sokar kulaklarına saçma sapan. Halbuki herkes yolunu kendi çizer mutlu olsada olmasada.
Benim görümceminde istediği biri var. Kayınpederim tutturmuş vermem die. Bende bi çıkıştım. Hadi verdin başkasına mutsuz oldu vijdan azabı çekmicenmi dedim. Sonra tamam vercem dedi :)

yemeğe çıkmıştım...
sen 10 yılmı yazını görünce öldüm gülmekten...

ben hiç sanmıyorum ben bi sene boyunca akla karayı seçtim işten bile aldılar beni telefonumu aldılar artık sen anla gerisini

bence kalk ve ara anneciğini için içini yer keske arasaydım dersin sonra pişman olursun kendini yıpratma bence annende eminim cok üzgündür korkunu yen ve kalkıp anneni ara erteleme erteledikce cokm daha zorlaşır emin ol....sana da yasık annenede . güsel bi fırsat var karsında annenin doğum günüü aradıktan sonra bak nasıl ferahlıcaksın canım benimmm kalkıp bişiyler ye ve anneciğini ara tek söyleyebiliceğim bu canımmmm ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN

Benimde görümcem aynı durumda valla ama benim kayınpederim değilde kaynanam vermiooo adamıda dolduruyo sinir oluyomm yaa yasık diilmiii .. sonra bide biz kocamızı secemedikkk görücü usulu evlendik diyip ağlamıyolarmı sinir oluyommm. kendi yaptığı farklıymış gibi sevdiğine ver ozman kızınıda anlıyımmm seni offf offff büyükleri anlamak zor bazennn

ben hiç sanmıyorum ben bi sene boyunca akla karayı seçtim işten bile aldılar beni telefonumu aldılar artık sen anla gerisini

bunun aynılarını bende yaşadım canım evden dışarıya salmıyordu..
kaç kere üstüme yürüdü biliyomusun...
kaçmamı bekliyordu birgün onun iş yerine geleceğimi söyledim telefonu verdi haberleşelim diye..
bende evde bırakmışım trafikde vardı geç gittim baktım aramış annemi felan kaçtığımı düşünmüşler kapının önünde dört dönüyo ortalığı alrma vermiş kaçsaydın sana çok çektirirdim dedi bende zaten böylede çekiyorum baba dedim...,
o ağladı ben ağladım..bunların hepsi boşuna duygu sömürüsü yapma bitir yoksa ben mahfoluyorum dedi...ağla ağla mahfoldum...

ahhh ahh neyse hepsi geçti..

şuan senin yerinde olsam hiç düşünmeden arardım ne derseler desinler...
dayanamaz annen sana..
daha önce aradınmı hiç nasıl karşıladılar..:26:

bi çocuk dünyaya geliyor. Yanlışında da doğrusunda da arkasında olmak lazım. Ne olursa olsun anne baba onlar. Aslında telefonda da olmaz bu iş git kapısına. Affedene kadar ayrılmıcam burdan de.

bi çocuk dünyaya geliyor. Yanlışında da doğrusunda da arkasında olmak lazım. Ne olursa olsun anne baba onlar. Aslında telefonda da olmaz bu iş git kapısına. Affedene kadar ayrılmıcam burdan de.

her anne baba çocuğunun iyiliğini ister tabiiki ama evlenicekleri zaman saygı duymaları lazım tabiiki arştırıcaklar eğer iyi huyu yoksa vermemekte haksızda sayılmazlar ama sırf beğenmedikleri için inat yaparlarsa kötü işte...,

bencede canım kapısına git ve konuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…