- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
sana neden kızgın canım annen...:26:
eşimi istemedikleri için kaçarak evlendik biz telefonda söyleyeceklerinden korkuyorum vede düğünümede gelmediler
eşimi istemedikleri için kaçarak evlendik biz telefonda söyleyeceklerinden korkuyorum vede düğünümede gelmediler
beklenen bat 15 mayıs canım yas 27 beni de ekle tatlışım inş bu kez olur yaaaaaa:84::84:
ahh be tatlım...
yarama bastın...
keşke biraz daha sabretseydin bekleseydin...
benimde eşimi istememişlerdi..
sabırlık bişey yoktuki nuh dediler peygamber demediler 1 sene boyunca
hehehe kız 10ay...
olsun canım...
bak işte burası böyle hemen ümitle dolup taşıyoruz,adet günü gelince bunalıma girip ağlıyoruz.cook tesekkür ederim canım.valla simdi daha cok ümitlendim ama
sabırlık bişey yoktuki nuh dediler peygamber demediler 1 sene boyunca
şok oldum haa,cevapta yazmadın
bak işte burası böyle hemen ümitle dolup taşıyoruz,adet günü gelince bunalıma girip ağlıyoruz.
bunu söylüyorum çünkü çok fazla ümitlenip üzülmenizi istemiyorum,bi yandan da kendime diyorum...
rabbim aratmadan,sağlıcakla versin canım
sanada bizede,isteyen herkeze hayırlısıyla...
canım annen dayanamaz bu tarz şeyler çok yaşanmıştır ve her zaman ilk affeden anne olmuştur. birkere özledim de hemen yumuşar,kıyamaz
benimde babam vermek istemedi...
yapmadığı şey kalmadı ama ben pes etmedim ağldım sızldım yemedim içmedim...
sonra kabul ettiler evlendik şimdi seviyorlar eşimi çok...
peki şimdi ne düşünüyorsun acaba dinleseydim dedinmi..:26:
ben hiç sanmıyorum ben bi sene boyunca akla karayı seçtim işten bile aldılar beni telefonumu aldılar artık sen anla gerisini
bunun aynılarını bende yaşadım canım evden dışarıya salmıyordu..
Kaç kere üstüme yürüdü biliyomusun...
Kaçmamı bekliyordu birgün onun iş yerine geleceğimi söyledim telefonu verdi haberleşelim diye..
Bende evde bırakmışım trafikde vardı geç gittim baktım aramış annemi felan kaçtığımı düşünmüşler kapının önünde dört dönüyo ortalığı alrma vermiş kaçsaydın sana çok çektirirdim dedi bende zaten böylede çekiyorum baba dedim...,
o ağladı ben ağladım..bunların hepsi boşuna duygu sömürüsü yapma bitir yoksa ben mahfoluyorum dedi...ağla ağla mahfoldum...
Ahhh ahh neyse hepsi geçti..
şuan senin yerinde olsam hiç düşünmeden arardım ne derseler desinler...
Dayanamaz annen sana..
Daha önce aradınmı hiç nasıl karşıladılar..:26:
bi çocuk dünyaya geliyor. Yanlışında da doğrusunda da arkasında olmak lazım. Ne olursa olsun anne baba onlar. Aslında telefonda da olmaz bu iş git kapısına. Affedene kadar ayrılmıcam burdan de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?