- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
öğretmenim canım benim :) inşallah mayıs ayında sende hamiş olursun
hangi saatte girdiğim belli olmuyor benim. muhasebeciyim bende ama satınalma insan kaynakları hepsine bakıyorum. yani çok yoğun oluyorum. bu stres altında nasıl gebe kalırım onu da bilmiyorumevde net yok o yüzden gündüzleri girebiliyorum öptüm seni
selam kızlar benimde adetim biteli 1 hafta oldu bizde çalışmalara bu ay başlayacağız yüce ALLAH'ım nasip ederse bizde bebek istiyoruz.Benide listenize yazarmısınız belki uğurlu gelir bu liste.Yaşım 27 bat 8 mayıs lütfen benide ekleyin gerçi adetlerim birkaç gün olarak düzensiz ama bakalım hayırlısı.
isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
beni de ekleyin yaş 27 bat 18 mayıs ..........
bernardo benım de kasım ayında düşükle bitirilen çok kısa gebeliğim olmuştu. demek neredeyse aynı zzüamanlarda. ben de ıstoyorum artık bi bebeğim olsunn
Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları gelin beraber dertleşelim.
ekledim canım haydi hayırlısı
merhaba arkadaslar.nasıl gidiyor bebiş işi:)
selam kızlaaar!Ben de mayısa kalanlardan oldum artık. Inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaz da hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Derya, yaş 30, bat 19 mayıs. Gelmez olasıca!!!:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?