Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

merhabalar,biz de cok istioyruz da..bakkalim ne zaman inadini kirip gelecek bebegimiz...ben deinsallah yeni aya buyuk umutlar besliyorum...yarin doktora gidicem kan vrmem lazim,sonra bana yumurtaliklari calistirmak icin ilac verecekmis..insallah sansimiz yuksek olur bu sefer...hadi bakalim herkese bol sanslar..:)))

canım ya yine bi türlü denk gelemedik ama yaaa... bence daha iyi yoğun olman. böylece düşünecek ne olacak acaba diyecek vaktin olmayacak. bir bakmışsın minik meleğin seninle

hoşgeldin topiğimize inşallah uğurlu gelir hepimize.... ahaha ne uyumlu oldu bööle :)

beni de ekleyin yaş 27 bat 18 mayıs ..........

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs

selam kızlaaar! ben de mayısa kalanlardan oldum artık. inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaz da hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. beni de listeye eklerseniz sevinirim.
derya, yaş 30, bat 19 mayıs. gelmez olasıca!!!:95:

selam kızlar
bende katıldım bugün aranıza:) aralık ayında çok kısa süre bir hamileliğim oldu. malesef düşükle sonuçlandı. olması gereken süreyi atlattık. şimdi bebek istiyoruz. yaza kadar hamile kalmak istiyorum inşallah. yaşım 26 bat 29 nisan hayırlısı olsun herkese düşüncesi bile heyecan veriyor.

oyy ya Allah hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin nisanda olmadı mayısa kaldı ümitler....

bernardo benım de kasım ayında düşükle bitirilen çok kısa gebeliğim olmuştu. demek neredeyse aynı zzüamanlarda. ben de ıstoyorum artık bi bebeğim olsunn

inşallah en kısa zamanda olur. ben daa ha gecen hafta doktora gittim bakalım bu aralar sıkı çalışmamız lazım :)

valla bende geçen ay gitmiştim mayıs ayının başında bir daha çağırmıştı doktor. aslında bu ayda korunmamız gerekiyordu. ama malesef eşim haziran ayında şehir dışına çıkıyor o yüzden yaza kadar halletmemiz laım bu işi :) demekle de olmuyorki keşke olsa. beklemekten başka çare yok. dün aradım doktoru test yaptırayım die. :) ne acelesi varsa diyecek doktor yakında ondan korkuyorum. ilk defa tansiyonum çıktı haftasonu tabi ben bu değişikliği hemen hamileliğe yordum. sanırım beklemekten başka çare yok

topiğimize hoşgeldin canımm inşallah burası uğurlu gelirde hepimiz bebişlerimizi kucaklarız. Listeye ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…