Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya benim daha erken aslında. sizin sıkıntınız yanında benim konuşmam bile yersiz ama ne bileyim çok isteyince işte napayım 7 aydır bekliyorum olmuyo. prolaktinim yüksek te benim. rabbim bir an evvel bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

hahahah seni varyaaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm [/QUOTE]

madamim, cikiyorum ben simdi....bak haftasonu firsatim olursa (ki ümidim yok ama...) bakacagim topige....rastlasirsak konusuruk hep beraber...
ama olmadi, pazartesine kismetse tontisim...sizi cok seviyorum....
herkese iyi haftasonu diliyorum....
calisacak arkadaslara hayirli isler diliyorum
calismayacak tontislerede ,artik ne yaparsaniz yapin gayri size biraktim ,diyorum
hadin, kalin saglicakla...oslicaam siziiii
mucuksss hepinize

hahahah seni varyaaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm

madamim, cikiyorum ben simdi....bak haftasonu firsatim olursa (ki ümidim yok ama...) bakacagim topige....rastlasirsak konusuruk hep beraber...
calismayacak tontislerede ,artik ne yaparsaniz yapin gayri size biraktim ,diyorum
mucuksss hepinize [/QUOTE]
GÜLE GÜLEEEEEEE BABYYYY

Kolerammm nikimi listeye eklememişsin ama neden 6 haziran onun ekle bakim benden önce hamiş olcek o bidee lunalaady den haber yokmu yaw napti aceppp

Koleranın bebeğinemi örüyon onu :)))) simgene ne güldüm var ya Allahta seni güldürsün.

ne bileyim, o en uygun smiley'dir diye koydum , ama isterse örerim tebiii (cok anliyormusum gibi )
hakketten balgat diye hatirladim...ama yanilma oranida ciddi capta yaniii
ben kacar canimmm, hade mmmbyee

aşk olsun canım yersiz olurmu hiç. herkes yaşadığını bilir 7 ay 7 yıl ne fark eder, sonuçta hepimiz bekliyoruz. Allah şifa versin inşallah tez zamanda seninde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı bebeği olsun canım

mucuksss hepinize [/QUOTE]

güle güle canım iyi tatiller sana. pazartesi görüşmek üzere

ne bileyim, o en uygun smiley'dir diye koydum , ama isterse örerim tebiii (cok anliyormusum gibi )
hakketten balgat diye hatirladim...ama yanilma oranida ciddi capta yaniii
ben kacar canimmm, hade mmmbyee

görüşmek üzere canım bende çıkıyorum kendinize dikkat edin hemi iyi tatiller hayırlı işler

ama sen çook üzüyon beni böle diince hem ben sana dünün açıklamasını yapmıştım gayette geçerliydi ama sen okumadın belli

ben seni affettim madamım küsmedimde naz yapıyodum sadece...

hadi gel öpüşelim barışalım..

inşşalllaaaaah madamım allah nasip etsin hayırlısıyla

ne demir bunaaa aminnnnnnnnnnn bi kaç gündür başım ağrıyordu benim eşimde nerden duymuşsa az önce aradı konuştuk noldu geçtimi başın dedi evet dedim geçti çok şükür bugün ağrımıyor hadi yaaaa desene bi ümidimiz kalmadı bu ay için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…