- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.981
7 yıllık evliyim canım her ay aynı stresi yaşayınca ister istemez rahat olmak zorunda hissediyosun kendini ki bu ay hiç umudum yoktu gecikmenin 5 .gününde kan testim negatifti o yüzdende kafam rahattı ama ya bi sorun varsa neden bu kadar geç kaldı diye düşünip duruyodum kırmızıyı görünce rahatladım şimdi. inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Vermediğinede sabır versinSen ne zamandr istiyosun
hahahah seni varyaaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Koleranın bebeğinemi örüyon onu :)))) simgene ne güldüm var ya Allahta seni güldürsün.
ya benim daha erken aslında. sizin sıkıntınız yanında benim konuşmam bile yersiz ama ne bileyim çok isteyince işte napayım7 aydır bekliyorum olmuyo. prolaktinim yüksek te benim. rabbim bir an evvel bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
ne bileyim, o en uygun smiley'dir diye koydum , ama isterse örerim tebiii (cok anliyormusum gibi)
hakketten balgat diye hatirladim...ama yanilma oranida ciddi capta yaniii
ben kacar canimmm, hade mmmbyee
görüşmek üzere canım bende çıkıyorum kendinize dikkat edin hemi iyi tatiller hayırlı işler
ama sen çook üzüyon beni böle diince hem ben sana dünün açıklamasını yapmıştım gayette geçerliydi ama sen okumadın belli
[ı][sıze="2"]ben seni affettim madamım küsmedimde naz yapıyodum sadece...
Hadi gel öpüşelim barışalım..[/sıze][/ı]
taammm hadi sarıallaım birbirimiseeee:13::13:
[ı][sıze="2"]hadi gel madamım..
Zate kimsecikler kalmamış...
[/sıze][/ı]
güzeller nasılsınız bugün
güzeller nasılsınız bugün
aynen yaa bisbize kalmışık yeterik zateee
inşşalllaaaaah madamım allah nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?