Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah herkesin hayalisi gerçek olsun

gidemedim kaldım burda:) hayallerınızı okurke gözlerim doldu ne garip bir şey empatı kurmaya çalışıyorum yaşadıklarınızı anlamak için o bile zor..inşallah ben de yaşarım bu mucizeyi:)

İnşallah cnm inşallah hepimiz yaşarız benimde daha hamile olup olmadığım belli değil. Olursa böyle söylemeyi hayal ediyorum.

Eğer Allah kısmet ederse ben eşime bebeğimiz adına uzunca bi mektup yazıp posta kutusuna bırakmayı düşünüyorum. msjla yada tlfonda söyleyi hiç düşünmüyorum gözlerindeki mutluluğu ve ilk tepkisini görmem lazım. eminim ağlar canım benim yaa kocamı özledim ben

ben napıyım haftada sadece 2 güncükkk görüyorum ve bu ağustos 1 inde kadar devam edicekkkkkkk
yapmayınnnnnn beni düşünü yahuuuuuuuuuuuuuuu

ama bu topicte hamileliğin nasıl geçiyo,bugün bebeğin kalp atışlarını dinledik felan yazıyorlar benimde moralim bozuluyo ister istemez hiç değilse diğer topic tekiler hep benim durumumdalar

tabi her bünye kaldıramaz bunu doğru diyorsa senin canın nasıl rahat edecekse öyle yap tatlım önemli olan moraller bozulmasın mesela koleram hamiş ya onun midesi bulanınca benimkide bulanıoo bizimki böyle bi bağlılık oldu anlıycan ben istesemde çıkmam burdannnn

merhaba arkadaşlar,
bu formlarda gezmek bile ayrı bir heyecan.
eşim askerden dönünce bebek istiyorduk ve döndü:))
daha önce o askere gidene kadar yasmin kullandım 6ay önce o giderken bıraktım. döndüğünde yani mayıs ayı için kendi korunur sonra bırakırız kendi haline demiştik ama 10gün önce eşim döndü ben tedbir olarak kondom almıştım kullanmak istemediğini bir an önce baba olmak istediğini (son anda)söyledi.uzuun uzun düşünüp tartışıp en mantıklısı bu diye aldığımız karar yatak odasında 2dakka içinde değişti erkene alındı hiç de itiraz edesim gelmedi pek memnun oldum bu karara:))
içim kıpır kıpır...
en son 11mayısta adet gördüm sonraki adet tarihim 10-11haziran gibi...
hesaplamalara bakıyorum gebe kalmaya uygun tarih 24-29mayıs diyo.ama geçende karnım ağrıyo diye doktora gittim 5gün ilişkiye girme uzun zaman sonra fazla gelmiş dedi
en uygun denilen tarihler cinsel perhizle mi geçeceek napim şimdii bende mayısta hamile olmak istiyoruum

Merhaba kızlar bebiş bekleyen arkadaşlar ilk doktor ziyaretini ne zaman yaptınız? Keseyi kaç haftalıkken gördünüz?

ben hic doktora gitmedim, sadece bebeklerim öldüklerinde jinekologa yönlendirildim...
hep ebe'ye gittim ben, verloskundige diyorlar burda, onlar takip ediyorlar, fakat dilersen doktorada gidebilirsin tabi...ilk gittigimde beni nelerin bekledigini,neye dikkat etmem gerektigini ,yememem icmemem gereken seylerin pakketini vermislerdi, ilk ultrasona 12 haftalikken almislardi,,cooook kucucuktu bebisim,,,(simdi danacik oldu )

bundan kelli doktorlugum bende...bakalim ne vakit gidecegim...

birde bir sorum var bu konuda bir bilginiz var mı?
geçen ay mantar olmuştuda doktora gittim hemde genel bir muayene istediğimi söyledim adetin 3, ve 19.gün yapılacak testleri verdi. 3. gün yaptırdığım testdeki değerlerin çoğu düşük çıktı ne demek ki bu şimdi anlamadım. siz hiç bundan yaptırdın mı?

canım ne güzel böyle ikinizin birden istemesin maşallah. gözün aydın eşinde gelmiş askerden ne güzel işte. acele etme mayıs olmaz haziran olur. Allah uygun zamanı kararlaştırmıştır. hem ille çocuk uygun zamanlarda olacak die bişi yokki. yumurtlama günleri dışında hamile kalanda çok. olursa olur olmazsa üzülme devam edin. önemli olan AŞK

bende dedimki deminden beri bana yazmış olduğun yazıyı aradım durdum dedim nikim kesin yazmıştır ama nerde ahanda buldum işteeeee çook özledim seni bebiş

bizi bırakma ama olurmuuuuuuuuuuuuuuu
gerçekmi hiç belli olmuyo ama...

ama ben çok seviyom...
ama sen çook üzüyon beni böle diince hem ben sana dünün açıklamasını yapmıştım gayette geçerliydi ama sen okumadın belli

arkadaşlar ya adetime 2 gün var ve sanki şimdi regl olcakmışım gibi karnım çok ağrıyor bu 7.ayımızdı yine olmuycak galiba bana sabır dileyin allahtan nolur çünkü gerçekten çok ama çok zor zamanlardan geçiyorum çünkü çevremdeki herkes hamile göbüşleri çıkmaya başladı vs... artık zorlanıyorum kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilemem ama dua edin nolur ve hamile arkadaşlar adete yakın sancı çektinizmi acaba bi umutda olsa bekleyeyimmi arkadaşlar ya

Canım dua etcem sana hayırlısıyla tez zamanda anne olursun inşallah. umudunu yitirme derim ben

çok sağol teşekkür ederim...eşim geldi inşallah bebişimde gelir küçük güzel mutlu bir aile oluruz...

aayyyyy kızlar acayip başım ağrıyo yaaaa. yine dostinex beni çarptı sanırım. ne ilaçmış bee. beynimi parçalıyo sanki. oofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…