Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yok canım üzülmüyorum ben. Zaten hiç umudum yoktu. evlendiğim günden beri ilk defa bu kadar geç kalmıştı sorun olmasından korkuyodum çok şükür geldide rahatladım.

iyi o zaman ne güzel. sen kafası rahat olanlarımızdansın. keşke bende her kırmızı kartta senin gibi üzülmeden atlatsam.

çalışıyorum canım özel şirkette muhasebeyim Ankarada yaşıyorum. sen?

cok iyi canimmm, hayirli isler...
bende calisiyorum , kamu'da, vergiciyim
isteyim bende suan, az kaldi ..cikacagim birazdan ....
Ankarayi bilmesemde, kizilay'da gezdigim oldu,,,güzel yerlerdi ....adini unuttum o gittigimiz yerin, B ile basliyordu sanirsam :26:

iyi o zaman ne güzel. sen kafası rahat olanlarımızdansın. keşke bende her kırmızı kartta senin gibi üzülmeden atlatsam.

7 yıllık evliyim canım her ay aynı stresi yaşayınca ister istemez rahat olmak zorunda hissediyosun kendini ki bu ay hiç umudum yoktu gecikmenin 5 .gününde kan testim negatifti o yüzdende kafam rahattı ama ya bi sorun varsa neden bu kadar geç kaldı diye düşünip duruyodum kırmızıyı görünce rahatladım şimdi. inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Vermediğinede sabır versin Sen ne zamandr istiyosun

Kızlar 7 günlük gecikmenin sonunda çok şükür regl oldum Dr'a gitmeme gerek kalmadı

canım geçmiş olsuuuunnn. hazirana inşallah. listeye yazemmi hazirana

aayyyyy kızlar acayip başım ağrıyo yaaaa. yine dostinex beni çarptı sanırım. ne ilaçmış bee. beynimi parçalıyo sanki. oofffff

çok geçmiş olsun tatlım yaaa

hem isimi bitiremiyorum,hem yanimdaki arkadas bidi bidi ediyooo, hem buraya yazmaya calisiyorummm
ben ne yapiyorum??

hahahah seni varyaaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kolera yaz canım ama ben şimdi batı nasıl hesaplıycamki her zamanki gibi 28 mi ekliycem yoksa bu ayki gibi 35 mi yoksa ikisinin arasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…